ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tonkica1
    13. Kolovoz 2019. 11:06

Seni1985

…i hvala cure puno na podrsci, … ja se i dalje nadam najboljem dok god se ne dokaze suprotno.

Seni draga drži se! Tako trebaš, biti pozitivna! Držim vam fige!

• Sarita15
    13. Kolovoz 2019. 11:06

Seni zao mi je zbog loseg nalaza ali se nadam da je to samo statistika i da ces nakon obavljenih pregleda ipak imati dobre rezultate .. samo hrabro 
    Svima na pregledima sretno

• Tonkica1
    13. Kolovoz 2019. 11:09

Evo da se javim curke, sve je u redu, bebač je čak mrvicu veći, ali nema veze. Prijavljujem još jednog pišulinca!!! 
    Sljedeće mi je anomaly scan. Htjela bih ići u Merkur jer smo mm i ja odlučili da ću ipak tamo roditi pa ako je netko bio može savjet oko naručivanja? Angie možda?
    Mene isto mrvicu glava boli od ove nagle promjene vremena, ali nekako uz puno puno tekućine uspijem to trpiti.

samonezelje
    13. Kolovoz 2019. 11:16

Hvala na receptima!
    Tonkica1 čestitam na urednom pregledu i dečkiću!!!

Da još jednom pitam jer mislim da se nije nijedna ranije javila, jel razmišlja koja da rodi u OB Zabok-rodilište Bračak? Viđala sam prije da i cure iz Zg znaju tam ić, pa evo da pitam..

Gogaa_V
    13. Kolovoz 2019. 11:22

Cure evo  mene sa dobrim vijestima. Po cervikometriji 3.6  duzina  cerviksa,  (u nedelju  na hitnoj  2.2-2.80) , ovo  po danasnjem  nalazu  kažu  da je zadovoljavajuce kako su mislili da će biti. Mirovanje i terapija  narednih 15 dana u bolnici pa kontrola  za cervix. Zatvorena sam, (oba ušća), količina plodne vode uredna kako treba, jedino mi je posteljica jako nisko. Za sad nema potrebe za serklaz ali će me pratiti.
    Odradili su mi i neki mali anomaly scan, kazu da je sa bebom sve ok, velika  je 10 cm. 💖 Tacno  smo 16+2 i mjere odgovaraju svemu. Vjerujem  da bi mi rekli da je nesto sumljivo. I evo pojačanje stiže djevojčicama 
    💖curica  je💖 Ramzi i Kinezi  su pogodili kod mene. Lorija  premjesten mi je redovni pregled kod ginekologice nije 28.8 nego 9.9 pa kad ti bude usput prepravi. Tad mi je redovni p i veliki anomaly  scan.
    Seni zao mi je zbog  glupe  statistike, nadam se da će se pokazati dobar  nalaz amniocinteze. Drzim  ti fige i uz tebe smo. 
    Hvala svima na podrsci. 🙏

samonezelje
    13. Kolovoz 2019. 11:27

Goga drago mi je baš za dobre vijesti i držim fige da se dobre vijesti nastave! I čestitke na curiciiiiii!!

C1M4
    13. Kolovoz 2019. 11:28

Lala27

Seni1985Žao mi je zbog takvog rezultata, valjda je samo greška neka, uz tebe smo i uz još dvije naše cure koje su u sličnoj situaciji 🙏

Tako je Seni, ja sam jedna od njih i stvarno neću odustati dok mi ne potvrde to 100%. Naravno, bilo je i suza i svega jer su meni radili uzv i meni je NN 3,87mm i s tim da je kod mene prisutan i negativan protok kroz neku bitnu žilicu u bebinom trbuhu, kombinirani nisam htjela raditi jer je to samo statistika koja je onak 70% sigurna i to bi bio visoki rizik obzirom da kod kombiniranog probira oni unose i mjeru NN-a što automatski znači veći rizik, zato sam se odlučila na Nifty koji je 99% pouzdan želim ti što manje stresa do rezultata i šaljem pozitivne vibre

C1M4
    13. Kolovoz 2019. 11:32

Gogaa_V

Cure evo mene sa dobrim vijestima. Po cervikometriji 3.6 duzina cerviksa, (u nedelju na hitnoj 2.2-2.80) , ovo po danasnjem nalazu kažu da je zadovoljavajuce kako su mislili da će biti. Mirovanje i terapija narednih 15 dana u bolnici pa kontrola za cervix. Zatvorena sam, (oba ušća), količina plodne vode uredna kako treba, jedino mi je posteljica jako nisko. Za sad nema potrebe za serklaz ali će me pratiti.
    Odradili su mi i neki mali anomaly scan, kazu da je sa bebom sve ok, velika je 10 cm. 💖 Tacno smo 16+2 i mjere odgovaraju svemu. Vjerujem da bi mi rekli da je nesto sumljivo. I evo pojačanje stiže djevojčicama
    💖curica je💖 Ramzi i Kinezi su pogodili kod mene. Lorija premjesten mi je redovni pregled kod ginekologice nije 28.8 nego 9.9 pa kad ti bude usput prepravi. Tad mi je redovni p i veliki anomaly scan.
    Senizao mi je zbog glupe statistike, nadam se da će se pokazati dobar nalaz amniocinteze. Drzim ti fige i uz tebe smo.
    Hvala svima na podrsci. 🙏

Joj Goga točno sam se naježila čitajući stvarno mi je drago zbog prekrasnih vijesti i djevojčice, čestitke od srca i sad samo polako!  

Točkica37
    13. Kolovoz 2019. 11:34

Cima kad tebi stizu rezultati? 
    Goga lrekrasne vijesti. Ocekujemo i sjajne vijesti od drugih.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

C1M4
    13. Kolovoz 2019. 11:35

Točkica37

Cima kad tebi stizu rezultati?
    Goga lrekrasne vijesti. Ocekujemo i sjajne vijesti od drugih.

Rekli su mi da nazovem sutra i vidim jesu li gotovi nalazi, ako nisu da će biti u petak onda, sva sam na iglama

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.