ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lala27
    13. Kolovoz 2019. 11:00

Seni1985 Žao mi je zbog takvog rezultata, valjda je samo greška neka, uz tebe smo i uz još dvije naše cure koje su u sličnoj situaciji 🙏

Točkica37

Ma i jasam ko i ti razmisljala al opet sam otisla na probir... reko samo nek mi uzv naprave al onda se nisam snasla pa su mi u krv iizvadili hahahah

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Grizli

Samonezelje evo ja ti ovo radim kad imam velikih tikvica. https://www.coolinarika.com/recept/torta-od-rendanih-tikvica-i-kisele-pavlake/. Meni odlicno s time da ja izmedju za fil izmjesam sir tipa svjezi ili abc sa sitno narezanom slaninom ili sunkom, cherry rajcicama ili krastavcima i nariban sir ementaler. To nam bude rucak, a cesto radim i za druzenja i feste jer se da rezati na lijepe trokutice pa budu lijepi zalogajcici za serviranje. Brasno stavljam integralno inace. 

samonezelje
    13. Kolovoz 2019. 11:01

Točkica37

Napuni ih kao punjene paprike.meni to jos finije

Mmmmmmm.. kaj ih onda zapečeš u rolu samo sa vrhnjem gore? Razmišljala sam i o tome da od jedne napravim kao bučnicu (štrukle) samo od tikvica.. Al nez kolko su uopće ukusne te divovske tikvice.

Točkica37

Lala27

Seni1985Žao mi je zbog takvog rezultata, valjda je samo greška neka, uz tebe smo i uz još dvije naše cure koje su u sličnoj situaciji 🙏

Danas nam je ana na pregledu 🙏

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Točkica37

samonezelje

Točkica37

Napuni ih kao punjene paprike.meni to jos finije

Mmmmmmm.. kaj ih onda zapečeš u rolu samo sa vrhnjem gore? Razmišljala sam i o tome da od jedne napravim kao bučnicu (štrukle) samo od tikvica.. Al nez kolko su uopće ukusne te divovske tikvice.

Ne narezem ih da su velicine paprike izdubim , napunim zalijem sokom.od rajcice i kuham

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• thinkpink1
    13. Kolovoz 2019. 11:04

Juno ti doktori stvarno nemaju takta. Da ti je dosao nakon sat vremena neki treci, rekao bi sasvim deseti stav i misljenje.
    Seni neopisivo mi je žao sto si dio lose statistike i iskreno se nadam da je statisticka greska! Drzi nam se dok ne dobijes uredne nalaze amnio pa im nabij statistiku na nos!🍀🤗🥰❤😘

• Lala27

Točkica37 Jeste, a i Cima će nam ovih dana dobiti nalaze. Svim srcem uz naše cure. Goga takođe, nije isti problem, ali čeka da vidi šta će joj reći

• Sarita15

samonezelje

mikio ja ću mahune na saft kuhat i možda nutra ubacim pileća prsa, ili faširance.
    Jel ima ko ideju kaj napravit od tikvica koje su jedno 5+6 puta veće od normalnih? Dobila sam dvije takve i sad stoje u friđu jer nez kaj bi s njima.. Osim da dam nekom za pajceke hranit. XD

Tikvice te xxxxl narezem na kockice i stavim u skrinju pa zimi imam za koristit i ne kupujem.

samonezelje
    13. Kolovoz 2019. 11:05

Grizli ovo predobro izgleda! MIslim da mahune otpadaju za danas.. =)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.