Seni1985 Žao mi je zbog takvog rezultata, valjda je samo greška neka, uz tebe smo i uz još dvije naše cure koje su u sličnoj situaciji 🙏
Ma i jasam ko i ti razmisljala al opet sam otisla na probir... reko samo nek mi uzv naprave al onda se nisam snasla pa su mi u krv iizvadili hahahah
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Samonezelje evo ja ti ovo radim kad imam velikih tikvica. https://www.coolinarika.com/recept/torta-od-rendanih-tikvica-i-kisele-pavlake/. Meni odlicno s time da ja izmedju za fil izmjesam sir tipa svjezi ili abc sa sitno narezanom slaninom ili sunkom, cherry rajcicama ili krastavcima i nariban sir ementaler. To nam bude rucak, a cesto radim i za druzenja i feste jer se da rezati na lijepe trokutice pa budu lijepi zalogajcici za serviranje. Brasno stavljam integralno inace.
Napuni ih kao punjene paprike.meni to jos finije
Mmmmmmm.. kaj ih onda zapečeš u rolu samo sa vrhnjem gore? Razmišljala sam i o tome da od jedne napravim kao bučnicu (štrukle) samo od tikvica.. Al nez kolko su uopće ukusne te divovske tikvice.
Seni1985Žao mi je zbog takvog rezultata, valjda je samo greška neka, uz tebe smo i uz još dvije naše cure koje su u sličnoj situaciji 🙏
Danas nam je ana na pregledu 🙏
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Napuni ih kao punjene paprike.meni to jos finije
Mmmmmmm.. kaj ih onda zapečeš u rolu samo sa vrhnjem gore? Razmišljala sam i o tome da od jedne napravim kao bučnicu (štrukle) samo od tikvica.. Al nez kolko su uopće ukusne te divovske tikvice.
Ne narezem ih da su velicine paprike izdubim , napunim zalijem sokom.od rajcice i kuham
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Juno ti doktori stvarno nemaju takta. Da ti je dosao nakon sat vremena neki treci, rekao bi sasvim deseti stav i misljenje.
Seni neopisivo mi je žao sto si dio lose statistike i iskreno se nadam da je statisticka greska! Drzi nam se dok ne dobijes uredne nalaze amnio pa im nabij statistiku na nos!🍀🤗🥰❤😘
Točkica37 Jeste, a i Cima će nam ovih dana dobiti nalaze. Svim srcem uz naše cure. Goga takođe, nije isti problem, ali čeka da vidi šta će joj reći
mikio ja ću mahune na saft kuhat i možda nutra ubacim pileća prsa, ili faširance.
Jel ima ko ideju kaj napravit od tikvica koje su jedno 5+6 puta veće od normalnih? Dobila sam dvije takve i sad stoje u friđu jer nez kaj bi s njima.. Osim da dam nekom za pajceke hranit. XD
Tikvice te xxxxl narezem na kockice i stavim u skrinju pa zimi imam za koristit i ne kupujem.
Grizli ovo predobro izgleda! MIslim da mahune otpadaju za danas.. =)
Sortiraj odgovore
Najstariji