ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    13. Kolovoz 2019. 10:33

Seni1985

…i hvala cure puno na podrsci, … ja se i dalje nadam najboljem dok god se ne dokaze suprotno.

Sretno i nadam se da je sve ok

samonezelje
    13. Kolovoz 2019. 10:35

Znači ja ne vjerujem...
    Napokon jedan dan pala temperatura da možeš otvoriti prozore, i neki majmun krene spaljivat u dvorištu otpad. Sad mi dim ulazi i kroz zatvorene prozore u kancelariju. Jbt, u kojem stoljeću je ova zemlja? Baš dobro da puše vjetar jako, možda si frajer spali garažu usput pa neće višepalit.

Maj4
    13. Kolovoz 2019. 10:36

Lavice ja sam znala imati takve glavobolje. Od laptopa, mobitela, tv mi je samo još gore. Meni su uz zamračenu prostoriju pomagale i kapi za inhaliranje. Kap dvije namažem na sljepoočnice i malo masiram baš opusti. 
    Ne znam imaš li i inače takve glavobolje? Ja otkako nosim naočale su mi se baš smanjile. Dioptrija mi je skroz mala -0.25 i -0.50. 

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

• Seni1985
    13. Kolovoz 2019. 10:45

Tockica, da i ovdje je do 3.
    Kad sam vidila na mjerama 3.3 samo sam osjetila kako mi se puls uduplao...

samonezelje
    13. Kolovoz 2019. 10:48

Seni1985

…i hvala cure puno na podrsci, … ja se i dalje nadam najboljem dok god se ne dokaze suprotno.

Bravo, samo se tako nadaj pozitivno, to je najbolje što možeš sad napraviti za sebe i bebicu!
    Ja zato nisam ni išla na probir jer ćemo u svakom slučaju bebu zadržat, a ne znam kako bih izdržala iščekivanje nakon lošeg rezultata unaprijed. Zato se nadam najboljem dok se i ako se ne pokaže drugačije!

Grizli
    13. Kolovoz 2019. 10:51

Seni da kombinirani pa se nadam zaista da je greska statistike. Inace generacija smo i ivf je i kod mene, al ovo je zaista jako visok rizik i vjerujem neocekivan ti. Jeste imali koga u srodstvu sa kakvim genetskim problemima. Mislit cemo an vas u cetvrtak i drzat 🤞🤞 na svim prstima i ja i beba u trbuhu. Drzi se!
    Lavice joj mene rad na laptopu ubije posliej glava. Pa sam skuzila da mi je lakse ako laptop podignem u razini ociju. Stavila sma ga na hrpu knjiga, lakše mi bilo imat dignute ruke jer nemam bas previse tipkanja nego pogled spusten. 

Točkica37
    13. Kolovoz 2019. 10:52

Samonezelje vjerovatno ti je dr na obicnom uvz gledao nuhalni?

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

samonezelje
    13. Kolovoz 2019. 10:54

mikio  ja ću mahune na saft kuhat i možda nutra ubacim pileća prsa, ili faširance.
    Jel ima ko ideju kaj napravit od tikvica koje su jedno 5+6 puta veće od normalnih? Dobila sam dvije takve i sad stoje u friđu jer nez kaj bi s njima.. Osim da dam nekom za pajceke hranit. XD

Točkica37
    13. Kolovoz 2019. 10:54

Napuni ih kao punjene paprike.meni to jos finije

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

samonezelje
    13. Kolovoz 2019. 10:57

Točkica37

Samonezelje vjerovatno ti je dr na obicnom uvz gledao nuhalni?

Iskreno pojma nemam pojma, jer mi to nikad nije spomenuo, osim kaj je rekao da je sa bebom sve ok.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.