ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    samonezelje
    13. Kolovoz 2019. 10:12

Lorija Ja prijavljujem UZV anomaly scan za 27.8. 8i15!
    Ja se baš naspavala isto ko klada noćas. Ni jednom se probudila. Kod nas u Kr već malo rominja od jutra, al je baš neki svješ vjetar puhnuo i lijepo hladi. Nama je max dnevna 25°C.

Seni drži se! Držim fige i šaljem pozitivne misli!

13. Kolovoz 2019. 10:12

Iva4 pitala sam jutros svog gina ( tebe sam se sjetila ) 
    kao trudnica ako dodes kod ginekologa radi promjene mjesta prebivalista kao ja mora te primit tako je meni rekao 
    jer me i mene moj primio naknadno kad sam se preselila kod muža.. 
    Cure sretno na pregledima 
    ja sam jutros obavila sve krv, urin briseve sad cekamo nalaze 
    tlak i dalje dosta visok al nisam dobila nista za sada dok ne dodu nalazi 
    jedino sam po nosu dobila jer sam i mjesec dana dobila 4 kile .. 

Frajla
    13. Kolovoz 2019. 10:20

miki0

Hvala Grizli i Frajla budem se raspitala.
    Ja imam tu novu osobnu mm nema tak da budem vidjela kako to funkcionira.
    Seni zao mi je… Drzi se… Kao sto sama kazes jos nije gotovo, obavi sve sto treba…

Nije dosta imati ju, moraš baš aktivirati (onaj papir što dobiješ uz nju) i moraš imati čitač kartice

Grizli
    13. Kolovoz 2019. 10:20

Juno a joj bas mi je zao za secer i tlak. Pretpostavljam sad da su ti dali bas strogu dijetu. Nadam se da ce iduci put u bolnici biti bolje pa da te bar nece tako isprepadat. A takt doktorice ono 🤯!
    Seni uh bas los nalaz, al ako je kombinirani mozda je krivo pokazao. Koliko ces cekat nalaz amino? Pretpostavljam da to mislis pod invanzivnim? Bas sam zalosna zbog tebe i te situacije.
    Maybebaby sretno sa nalazima da svi budu uredni. 

• Seni1985
    13. Kolovoz 2019. 10:25

To je rezultat KUB test, mislim da je to isto sto i probir u hrv...uzv + analiza krvi.
    Nuhalni 3.3, nosna kost prisutna, istaknula je da siri sakice, kao to je dobro...detalje bas ne govore i ne dijele nikakve nalaze na kraju tako da prakticki nemam nista, to je sve pohranjeno u sustavu i racunalo samo izbaci statistiku na temelju svih mjera i rezultata. Odmah su bookirali za cetvrtak analizu iz tkiva posteljice, pa cu brzo znati. 
    Ono...ocekivala sam da ce rezultat biti losiji zbog godina, ivfa...ali 1:3...

Točkica37
    13. Kolovoz 2019. 10:28

U cetvrtak onda mislimo na tebe 🙏

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Lavica27

Juno Pa stvarno kolko je taj šećer da je takva drama??
    Doktorica nije za komentiranje,ko da se mi valjamo u šećeru!

Grizli hvala na savjetu, drmnula sam lupocet skoro me prestala boliti. Daj Bože da tako ostane. A nemogu se zatvoriti u tamno, danas i sutra još radim od doma, prenosim poslove kolegama pa boljim u taj glupi laptop. 
    Thinkpink A baš si draga😘

Seni  mogu misliti u kakvom si soku, iskreno se nadam da je glupa statistička pogreska!! Čekamo s tobom rezultate amnio... držim fige🤞🤞🤞😘  

• Seni1985

...i hvala cure puno na podrsci, ... ja se i dalje nadam najboljem dok god se ne dokaze suprotno.

Maj4
    13. Kolovoz 2019. 10:30

Jutro/dan cure 🖐🏻🖐🏻
    Sretno na pregledima 🤞🏻🤞🏻
    Juno držim fige da bude sve uredu s tlakom i šećernom, koliko sam skužila iz prijašnjih postova cura svaki dr. drugačije gleda na šećer i na granice u trudnoći. Vjerujem da će biti sve uredu 😊
    Seni šaljem ti puno snage i da sve bude dobro 🤞🏻
    Meni je jučer grozan dan bio 🥴🥴 sve me živo boljelo u stomaku, ne znam ni opisati kako 🙈 vjerujem da je probava u pitanju jer sam jela neke malo zelene šljive, pa me to protjetalo i od pomjeranja svega.
    Tetka mi je posla slike s klincima u moru i tek sam na slikama skužila kako sam se cijela raširila i da nema ništa struka 🙈🙈

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

Točkica37
    13. Kolovoz 2019. 10:30

Seni jel i kod vas do 3 granica za nuhalni nabor?

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.