ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    13. Kolovoz 2019. 09:35

miki0

Grizli

Mikio hvala na podsjetniku bas isla viditi na e-gradjani kad si pitala za nalaz i dosao je sterilno sve. Tako da hvala bogu nije kod mene nikakva upala bila ocito boli i smetnje su od sirenja. Kakva je tebi sedimentacija dosla?

Super da ti je sve ok!!
    Jucer mi gin samo rekla da ima leukocita u urinu pa da napravim UK… Sad cekam…
    A sve me strah da i je nesto jer piskim stalno pomalo jedva a imam pritisak i osjecaj da cu puknut svaki put…

E vidis ti mene podsjetila da si aktiviram taj e-gradani… Moram vidjet kak to funkcionira… Neko mi je reko da postoji i nesto tipa e-bebe… Moram i to provjerit.

Za e-bebu moraš imati aktiviranu e-osobu iskaznicu (najviši certifikat)
    I to i ti i muž, jedno ispuni, drugi potvrdi. Ako nemate oboje mislim se da se može popuniti, pa ovaj drugi mora u matični potvrditi

Aristea
    13. Kolovoz 2019. 09:43

Cure sretno vam na pregledima i doletite sa lijepim vijestima :) 🍀🤞🏼

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• thinkpink1
    13. Kolovoz 2019. 09:45

Grizli super za nalaz UK! Sad si bar mirna...🤗🥰

samonezelje
    13. Kolovoz 2019. 09:47

Frajla

Ajmo, brzo priznajte, koja je od vas Franka Batelić
    Šalim se malo, ne pratim takve vijesti, al jutros malo pročitala naslove po portalima i evo već sve znam
    Sretno svima danas ne pregledima.
    Jučer je vrijeme stvarno bilo koma, pogotvo za trudnice. Veći dio noći smo spavali s klimom, što inače ne radimo. Ali evo, danas se lakše diše

Ahahahah!! Pišaaaam! I ja upravo pročitala članak pa reko, ziher je među nama..

Franka 

Juno
    13. Kolovoz 2019. 09:51

Grozna noć. Užasna vrućina i još neka ženica imala manevre do 2 ujutro. Onda sam malo odrijemala i u 5 vađenje krvi(svaki puta je bilo iz prsta) pa mjerenje temperature, a od 6 sati rondanje sa ko zna čime. Tlak mi opet bio 150/100.Dobila sam tablete dva puta dnevno i doma ga moram mjeriti tri puta dnevno pa s tim  dnevnikom doći u ambulantu da doktor vidi. Za tri tjedna idem opet u bolnicu i to na par dana na proširenu obradu-kontrola šećera, skupljanje mokraće za proteine i ko zna što još. To mi sve rekao doktor koji me tu i primio i jučer bio dežuran, a onda u viziti bila druga doktorica i veli kako su svi nalazi šećera jako loši, ko mene uopće pušta doma, a nisam skupljala urin, zašto me nisu još vagali i vadili mi krv za bla, bla. Velim ja da doktor tvrdi da je šećer loš i zbog prehrane u trudnoći, da ću idući put skupljati urin, a ona samo da mi nije rekla baš me briga onda. Tražila da mi izvade krv za ne znam koje još kratice je sve rekla, nek idem na ultrazvuk i doma. Sad sva jadna čekam nalaze i mislim si ako mi opet nekaj nađu kak ću morati ostati. Sad moram pomaknuti i termin pregleda kod svog doktora jer mi je taman padao dok moram opet u bolnicu. 

MaRe
    13. Kolovoz 2019. 09:54

Dobro jutro svima :) 
    Ja sam danas baš pospana i mislim da bi možda i još spavala da nije postalo prevrućeee..ali vidim oblačno je vani, ima nade  Sretno svima danas na pregledima i svima koji čekaju nalaze  :)
    Grizli tnx za ovaj link, ja sam tražila tak nešto pa nisam našla. Hmm nije li nam Goga imala oko 8 pregled?Dal se javila poslije ili sam to preskočila nekako.
    Možda je Franka na proljetnim bebama  Nisam popratila koliko bi mogla biti trudna. 

Točkica37
    13. Kolovoz 2019. 09:58

Juno pa koliki su ti seceri? Jesi li vidjela nalaze? Zao mi.je radi tlaka.inace ti je viši?

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Seni1985
    13. Kolovoz 2019. 10:02

Evo cure da se javim na zalost s losim rezultatima, suze samo teku niz lice.
    Sanse za downa 1:3, u Cetvrtak idem na invazivni test.
    A beba tako aktivna, cini nogicama, rukicama, dira lice, rasteze se....preslatko, a na kraju srce puklo u stotine komadica.
    ...ipak jos nije sve izgubljeno, ima jos nade.

Točkica37
    13. Kolovoz 2019. 10:05

Seni to je rezultat probira ili niftija? Kakvi su rezultati uvz?nuhalni nabor, nosna kost?

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

samojed
    13. Kolovoz 2019. 10:06

Hvala svim curama na cestitkama i za sve ću pojesti po jednu baklavu,
    Seni1985 jakooo sam se rastužila neopisivo mi je žao ali što kažeš i sama još ništa nije izgubljeno, pokušaj biti smirena do testa
    A koji si test radila pa je pokazao te rezultate?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.