Mikio hvala na podsjetniku bas isla viditi na e-gradjani kad si pitala za nalaz i dosao je sterilno sve. Tako da hvala bogu nije kod mene nikakva upala bila ocito boli i smetnje su od sirenja. Kakva je tebi sedimentacija dosla?
Super da ti je sve ok!!
Jucer mi gin samo rekla da ima leukocita u urinu pa da napravim UK… Sad cekam…
A sve me strah da i je nesto jer piskim stalno pomalo jedva a imam pritisak i osjecaj da cu puknut svaki put…
E vidis ti mene podsjetila da si aktiviram taj e-gradani… Moram vidjet kak to funkcionira… Neko mi je reko da postoji i nesto tipa e-bebe… Moram i to provjerit.
Za e-bebu moraš imati aktiviranu e-osobu iskaznicu (najviši certifikat)
I to i ti i muž, jedno ispuni, drugi potvrdi. Ako nemate oboje mislim se da se može popuniti, pa ovaj drugi mora u matični potvrditi
Cure sretno vam na pregledima i doletite sa lijepim vijestima :) 🍀🤞🏼
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Ajmo, brzo priznajte, koja je od vas Franka Batelić
Šalim se malo, ne pratim takve vijesti, al jutros malo pročitala naslove po portalima i evo već sve znam
Sretno svima danas ne pregledima.
Jučer je vrijeme stvarno bilo koma, pogotvo za trudnice. Veći dio noći smo spavali s klimom, što inače ne radimo. Ali evo, danas se lakše diše
Ahahahah!! Pišaaaam! I ja upravo pročitala članak pa reko, ziher je među nama..
Franka
Grozna noć. Užasna vrućina i još neka ženica imala manevre do 2 ujutro. Onda sam malo odrijemala i u 5 vađenje krvi(svaki puta je bilo iz prsta) pa mjerenje temperature, a od 6 sati rondanje sa ko zna čime. Tlak mi opet bio 150/100.Dobila sam tablete dva puta dnevno i doma ga moram mjeriti tri puta dnevno pa s tim dnevnikom doći u ambulantu da doktor vidi. Za tri tjedna idem opet u bolnicu i to na par dana na proširenu obradu-kontrola šećera, skupljanje mokraće za proteine i ko zna što još. To mi sve rekao doktor koji me tu i primio i jučer bio dežuran, a onda u viziti bila druga doktorica i veli kako su svi nalazi šećera jako loši, ko mene uopće pušta doma, a nisam skupljala urin, zašto me nisu još vagali i vadili mi krv za bla, bla. Velim ja da doktor tvrdi da je šećer loš i zbog prehrane u trudnoći, da ću idući put skupljati urin, a ona samo da mi nije rekla baš me briga onda. Tražila da mi izvade krv za ne znam koje još kratice je sve rekla, nek idem na ultrazvuk i doma. Sad sva jadna čekam nalaze i mislim si ako mi opet nekaj nađu kak ću morati ostati. Sad moram pomaknuti i termin pregleda kod svog doktora jer mi je taman padao dok moram opet u bolnicu.
Dobro jutro svima :)
Ja sam danas baš pospana i mislim da bi možda i još spavala da nije postalo prevrućeee..ali vidim oblačno je vani, ima nade Sretno svima danas na pregledima i svima koji čekaju nalaze :)
Grizli tnx za ovaj link, ja sam tražila tak nešto pa nisam našla. Hmm nije li nam Goga imala oko 8 pregled?Dal se javila poslije ili sam to preskočila nekako.
Možda je Franka na proljetnim bebama Nisam popratila koliko bi mogla biti trudna.
Juno pa koliki su ti seceri? Jesi li vidjela nalaze? Zao mi.je radi tlaka.inace ti je viši?
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Evo cure da se javim na zalost s losim rezultatima, suze samo teku niz lice.
Sanse za downa 1:3, u Cetvrtak idem na invazivni test.
A beba tako aktivna, cini nogicama, rukicama, dira lice, rasteze se....preslatko, a na kraju srce puklo u stotine komadica.
...ipak jos nije sve izgubljeno, ima jos nade.
Seni to je rezultat probira ili niftija? Kakvi su rezultati uvz?nuhalni nabor, nosna kost?
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Hvala svim curama na cestitkama i za sve ću pojesti po jednu baklavu,
Seni1985 jakooo sam se rastužila neopisivo mi je žao ali što kažeš i sama još ništa nije izgubljeno, pokušaj biti smirena do testa
A koji si test radila pa je pokazao te rezultate?
Sortiraj odgovore
Najstariji