Joj cure nemojte mi krast identitet ja sam Franka ipak sam ja iz Istre! 😜 Hahaha sad sam morala icinvidit trac novine da vidim prvo o cem se radi.
Lavice moguće da su ti elektroliti niski pa imas glacobolje. Probaj slane stapice, zamracen prostor i puuuno tekucine. A i vrijeme jucer je bilo koma za glavobolju. Mene navecer uhvatila vrtoglavica i jos me lagano drzi. U trudnoci ko da sam postala meteopat reagiram na svaku promjenu vremena.
Samojed i ostale cure koje slave sretan Bajram!
Mrgud to stezanje lako moguce od sirenja. Ja imam osjecaj ko da su mi misici i koza prekratki dosli, a beba da se rasteze pa je neka ko napetost u trbuhu. Jesi možda jucer plivala ili se vozila puno?
Jutro i od nas Da se odmah i malo pohvalimo, mm je sinoć prvi put osjetio kick kad je stavio ruku na trbuh i nikad nisam vidjela iskreniji, više šokirani i sretniji izraz lica - sve u jednom
baš je od jučer navečer aktivna na mahove
Čak i sad ujutro..probudim se i osjetim mrduljenje
Što se tiče kave ona mi je postala fuj kad sam se maknula sa cigareta...paše mi miris kave ali okus ne pa veselo šnjofam kad ju netko pored mene pije A alkohol nikad nisam imala naviku pit osim ako je baš neka prigoda...tako da ni to ne konzumiram sad u T..
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Jutro! Sretno svima danas!
Ja sanjala nocas nesto ne bas lijepo.. mislim djelomicno. Rodila bebu, mislim da je bila curica, al bila joj valjda 5 puta omotana pupcana oko vrata, to sam joj vlastitim rukama odmatala. Sva sreca bila je ok, al koji cudan osjecaj, uff..
Cure, za ono obicno vadjenje secera znam da moram bit nataste, a jel mogu vodu pit ujutro? Obicno je preporuka da se prije vadjenja krvi popije vode, da nisu vene tako stisnute, barem meni pomaze.. inace mi zna uzasno sporo ic krv u onu epruveticu.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Jutro! Sretno svima danas!
Ja sanjala nocas nesto ne bas lijepo.. mislim djelomicno. Rodila bebu, mislim da je bila curica, al bila joj valjda 5 puta omotana pupcana oko vrata, to sam joj vlastitim rukama odmatala. Sva sreca bila je ok, al koji cudan osjecaj, uff..
Cure, za ono obicno vadjenje secera znam da moram bit nataste, a jel mogu vodu pit ujutro? Obicno je preporuka da se prije vadjenja krvi popije vode, da nisu vene tako stisnute, barem meni pomaze.. inace mi zna uzasno sporo ic krv u onu epruveticu.
To si sanjala mene, tako sam se ja rodila xd ja sam sanjala sve i svašta, da me mm prevario prvo pa onda sam sanjala da je došao nalaz niftyja loš, ali sam na kraju rodila curicu i imala je crnu kosu i plave oči kao mm haha bilo se svega i svačega uglavnom
Mikio hvala na podsjetniku bas isla viditi na e-gradjani kad si pitala za nalaz i dosao je sterilno sve. Tako da hvala bogu nije kod mene nikakva upala bila ocito boli i smetnje su od sirenja. Kakva je tebi sedimentacija dosla?
Jutro cure, evo ja sam u cekaonici, cekam red. Narucena sam u 9.15, ali posto mi dr mijenja jos 2 dr pretpostavljam da cu cekati duze... 😑
Ja sam pusila prije i prestala kad sam ostala trudna. Nisam ljubitelj alkohola pa mi se nije tesko toga odreci 😄
Ali da moram malo usporiti to svakako. Jucer sam se kretala kao da nisam trudna pa sam osjetila posljedice navecer kad sam legla u krevet, bas su mi poceli grcevi... nije bilo strasno, samo neugodno
Jutro cure! Sretno svima na danasnjim pregledima, javljajte situaciju!!
Bajram Mubarak Olsun svima koji su jucer slavili...s malim zakasnjenjem!
Nezz jel vama ostalima ista lakse al ja se nocas bas lijepo naspavala, nit jedno budjenje 🤘🤘
Jutros me uhvatila panika jer malac nikako da se javi, ni ness ga nije razbudio. Opalio je posteni tek kad sam se najela....🥦🥦🥦🥦 naravno 😬
Da Junoto su mi rekli da je kaos u Kž i da odem u Kc a treba mi neki blize doktor zbog uputnica ljekova ili nedaj boze neceg tako da cu se dobro morat raspitat…
Iskreno cure sad kad sam bila u Petrovoj na kontroli bile su tri trudnice i svako malo su isle pusit van, meni je to bilo bas koma jer ja imam griznju savjest kad popijem kolu…. al kad pogledam ko garantira sve sta jedemo da je dobro i zdravo da nije spricano svim mogucim otrovima
Pošalji mail HZZO i traži listu gin koji primaju pacijente. Nisam u tom kraju, ali tako sam ja napravila kad sam preselila i kad mi je dosadilo zivkati okolo i čekati po čekaonicama da me odjeb***
Iva evo mozes i na ovom linku provjeroti slobodna mejsta kod ginekologa i ostalih lijecnika koji imaju ugovor sa hzzo. https://e-usluge.hzzo.hr/trazilicaugovorapzz/
Mikio ako odes u fini (ako vec nisi) i aktiviras m token na mobitelu app s kojom imas sigurnosnu razinu 3, možeš puuuno toga vidjeti. Recimo ja većinu nalaza si nadjem na Portalu zdravlja pa ne moram cekat da doputuju sa golubom pismonosom iz Pule kod mojih doktorica. Ja vidim neke nalaze prije nego one pa ako je nešto ih nazovem i procitam ili posaljem im na mail da vide. A ovako UK bi cekala jos 3 dana da dodje kod moje dr. A ironija je ispala da ja imala problema i isla kod dr i nagovorim muza da i on preventivno napravi urin i UK jer kao ako ja imam da smo sigurni da je njemu stetilno. I meni nalaz dodje stetilan, a on ima e.coli i dobio antibiotik. I sad tek kaze pa skuzio sam ja da idem puno puta na wc po malo, al mislio jer puno pijem. Boze taj moj muz je blesav ko letva.
Sortiraj odgovore
Najstariji