ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Kolovoz 2019. 07:56

Ja sam prije trudnoce pila i po 6 kava dnevno 🤭
    Sad samo jedu 😀

• thinkpink1
    13. Kolovoz 2019. 07:58

Jutro curke! Grozno-vruca noc, nisam do pred jutro mogla zaspat 🥵🥵🥵 Napokon krece malo osvjezenje s pinkicu nizim temperaturama.
    Goga, tonkica, anna, vanessa, seni sretno danas🍀🍀🍀🍀🍀
    Lavice salmonela nije ziher, jer bi sjedila na wc-u s lavorom u krilu, a nadam se da nije ni campylobacter, vec samo vremenski otegnuta reakcija ne virozu ili iziritirana crijeva. Jel ce ti odmah napraviti iz istog i detekciju na H.pylori? Drago m je da si bolje i da ce tako ostati...🤗🥰

Frajla
    13. Kolovoz 2019. 08:09

Ajmo, brzo priznajte, koja je od vas Franka Batelić  
    Šalim se malo, ne pratim takve vijesti, al jutros malo pročitala naslove po portalima i evo već sve znam 
    Sretno svima danas ne pregledima.
    Jučer je vrijeme stvarno bilo koma, pogotvo za trudnice. Veći dio noći smo spavali s klimom, što inače ne radimo. Ali evo, danas se lakše diše

Lavica27
    13. Kolovoz 2019. 08:24

thinkpink1

Jutro curke! Grozno-vruca noc, nisam do pred jutro mogla zaspat 🥵🥵🥵 Napokon krece malo osvjezenje s pinkicu nizim temperaturama.
    Goga,tonkica, anna, vanessa, seni sretno danas🍀🍀🍀🍀🍀
    Lavicesalmonela nije ziher, jer bi sjedila na wc-u s lavorom u krilu, a nadam se da nije ni campylobacter, vec samo vremenski otegnuta reakcija ne virozu ili iziritirana crijeva. Jel ce ti odmah napraviti iz istog i detekciju na H.pylori? Drago m je da si bolje i da ce tako ostati…🤗🥰

Nemam pojma,pisalo je na uputnici bakterijska i virusna analiza🤔 
    E da,kako me prestao trbuh boliti tako me počela glava jučer popodne ali neeeenormalno,ko da me netko steže na sljepoocnicama, sjedi mi na celu,smeta me svijetlo.  Popila bi lupocet al me frka da me opet želudac ne boli...A jesam ko baba stvarno... sta jos pomaze kod glavobolje??

Frajla,priznam,ja sam Franka. Evo me s gaze😂 

Točkica37
    13. Kolovoz 2019. 08:26

Ja sam franka ..osoba b...
    Probaj sa cepicem

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Frajla
    13. Kolovoz 2019. 08:30

Lavica27

thinkpink1

Goga,tonkica, anna, vanessa, seni sretno danas🍀🍀🍀🍀🍀
    Lavicesalmonela nije ziher, jer bi sjedila na wc-u s lavorom u krilu, a nadam se da nije ni campylobacter, vec samo vremenski otegnuta reakcija ne virozu ili iziritirana crijeva. Jel ce ti odmah napraviti iz istog i detekciju na H.pylori? Drago m je da si bolje i da ce tako ostati…🤗🥰

Nemam pojma,pisalo je na uputnici bakterijska i virusna analiza🤔
    E da,kako me prestao trbuh boliti tako me počela glava jučer popodne ali neeeenormalno,ko da me netko steže na sljepoocnicama, sjedi mi na celu,smeta me svijetlo. Popila bi lupocet al me frka da me opet želudac ne boli…A jesam ko baba stvarno… sta jos pomaze kod glavobolje??

Frajla,priznam,ja sam Franka. Evo me s gaze😂

Ovo zvuči kao migrena 
    Na žalost više manje ništ od ljekova ne smijemo. Probaj što više spavati i biti u zamračenom prostoru. I proguglaj si neke narodne lijekove, mislim da ima fora da se iscjedi limun u (tursku)  kavu  i mazati svinjsku mast gdje te boli.
    Ne vjerujem u to, al kad nema baš opcija ne škodi probati bilo što

• thinkpink1
    13. Kolovoz 2019. 08:34

A neeee..ja sam franka...osoba c
    Migrena? Lupocet je bezbrizan za želudac jer ne sadrži asetilsalicilnu kiselinu (kao andol i aspirin), daje se i djeci tako da mozes slobodno...pusa u bubanu glavicu da cim prije prođe (sad bi moj muz pitao u kom smislu bubana glavica😂😂😂)

• Lala27
    13. Kolovoz 2019. 08:34

Sretno svim curama danas na pregledu.

Goga AnnA Uz vas smo 🙏🙏🙏

Samojed Sretan Bajram, i ja bih rado bajramsku baklavu, nema ljepše 😄

mrgud_zg
    13. Kolovoz 2019. 08:41

Mene od jucer steze trbuh.  Nisu grcevi. Nemam iscjedak, osjetim bebaca, pa se trudim ne brinut. Na otoku sam i uopce ne znam kam bi otisla ak se to nastavi (vj u split). Al nekak to pripisujem sirenju (bas imam osjecaj da mi se trbuh naocigled povecava) i ovim nesnosnim vrucinama, kronicno sam umorna i neispavanja. A i mozda je malo sve i u glavi. Dugo mi je sad vec proslo od pregleda, tek se za tjedan dana vracam u zg, inace me skoro nis ne boli pa sad ne znam kaj je normalno.. 🙄

mala.le.90.
    13. Kolovoz 2019. 08:49

mrgud_zg

Mene od jucer steze trbuh. Nisu grcevi. Nemam iscjedak, osjetim bebaca, pa se trudim ne brinut. Na otoku sam i uopce ne znam kam bi otisla ak se to nastavi (vj u split). Al nekak to pripisujem sirenju (bas imam osjecaj da mi se trbuh naocigled povecava) i ovim nesnosnim vrucinama, kronicno sam umorna i neispavanja. A i mozda je malo sve i u glavi. Dugo mi je sad vec proslo od pregleda, tek se za tjedan dana vracam u zg, inace me skoro nis ne boli pa sad ne znam kaj je normalno.. 🙄

I mene ti je u 20.tt poceo stezati...s tim da me svaku vecer pocne stezati koza tebuha, kao da ce puknuti. Pretpostavljam da bebe ide prema gore jer mi se do desava oko pupka i navise...
    Isto nemam nikakvih bolova, eventualno nekad trtica sjevne i to je to..

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.