ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gogaa_V
    13. Kolovoz 2019. 07:03

Jutro  cure, evo ja se spremam psihicki za pregled malo sam vec  i nervozna 🙈😅 sretno  curama danas. 

mrgud_zg
    13. Kolovoz 2019. 07:17

Ja 3 noc za redom prelose spavala. Jedva cekam da padne vrucina. Sretno cure danas 🤞🤞

lorija
    13. Kolovoz 2019. 07:21

PREGLEDI

13.8.- tonkica1
    13.8.- Anna
    13.8.- Vanessa.
    13.8.- Seni1985
    14.8.- flower
    16.8.- Angelly
    16.8.- Eleonoré
    16.8.- petra31
    19.8.- mustra
    19.8.- Lavica27
    19.8.- C1M4
    19.8.- Anna
    20.8.- Lala27
    20.8.- Grizli
    20.8.- MaybeBaby
    20.8.- Omerta
    21.8.- lorija
    21.8.- mala.le.90
    21.8.- tinika
    22.8.- Nasty
    22.8.- mrgud_zg
    22.8.- sofio9
    23.8.- Angie1205
    24.8.- C1M4
    26.8.- Reserved123
    27.8.- annika
    27.8.- Simbalija
    27.8.- Jaivanpa
    27.8.- thinkpink1
    28.8.- Gogga_V
    28.8.- Tockica37
    28.8.- MaRe
    29.8.- petra31
    29.8.- DeeSB
    29.8.- iva4
    30.8.- Maj4
    30.8.- Lala3
    30.8.- Eleonoré
    02.9.- crnokosa
    02.9.- Sarita15
    03.9.- Juno
    04.9.- valentina
    04.9.- ivikii
    06.9.- Stelle123
    09.9.- Samojed
    09.9.- mikio

Grizli
    13. Kolovoz 2019. 07:25

Jutro! Sretno cure na pregledima i da se sve javite sa lijepim vjestima. 
    Ja osobno ne razumijem one koje puse ko parna lokomotiva u trudnoci. Moja mama je samnom i sekom pusila i to ne bas nesto ekstra previse i eto za posljedicu ostala nam astma. Nitko u obitelji osim mene i seke ju nema, i bile kod hrpe pulmologa jer ni jednoj nisu uspjevali pogoditi terapije i svima je prvo pitanje mami bilo jeste pusili u trudnoci. Moja mama i dan danas nam se ispricava zbog toga, mi joj ne zamjeramo, al nam je objema to škola. Ja imam razvijenu tako jaku alergiju na dim cigareta da oteknem i dobim napadaje gusenja npr u zadimljenom prostoru tako da cijeli pubertet koji je bio i najteze razdoblje mi za astmu sam provela veceri doma ili vani ispred disca posto 4 odlaska u disco su zavrsila sa odlaskom na hitnu. Kasnije uz terapiju sam uspjevala boraviti neko vrijeme, al obavezno bi iza toga bila ili prehladjena ili angina. Tako da je kod mene doma zabranjeno uopce spomenuti pusenje a kamo li zapaliti pa me fascinira kako okorjeli pusaci kad dodju kod nas satima i satim uspiju bez cigareta, a inace dime jednu za drugom. No ne osuđujem niti jednog pusaca, al da mi je ruzno vidit trudnicu kako pusi i ispija alkohol onako ko da nema sutra to mi je stvarno malo bljak. Ispricavam se ako to nego uvijedi al malo nece nikog ubiti, al vise puta na sajmovima vina pogotova sam vidila trudne zene sa casom hodaju od standa do standa i piju fino sve redom, vise nego ja. Meni je to bas nepojmljivo. 

lorija
    13. Kolovoz 2019. 07:26

Sretno cure danas na pregledima 🌸🌸🌸🌸
    Goga takodjer i tebi sretno i javljaj stanje. 🌸
    Grizli da, dobro si zapamtila za visnju 😁
    Ne pijem, ne pusim. Mozda nekad bi popila casicu kad je prigoda ali nakon jednog videa kad sam u prosloj trudnoci pogledala da beba nakon svakog gutljaja alkohola odskoci u trbuhu,nije mi bilo milo vidjeti. 😔
    Curkeee saljem vam rado kisu i zahladjenje, vidim da ga prizeljkujete al izdrzite jos danas. Nekima mozda cak danas kisa padne jer je odavde otisla sinoc 😂

Lavica27
    13. Kolovoz 2019. 07:39

Vakula (Lorija 😂😂) nam prognozira😂
    Nikad nisam zapalila,niti me privlači i nije mi lijepo vidjet trudnicu da pusi al svak ima svoje odluke. U prošloj trudnoći sam znala popiti deci vina ako je neka prigoda al moram priznat u ovoj nijednom...

Thinkpink Jučer ti zaboravila napisat, bila sam kod infektologa pa mi je rekao da su mi krvni nalazi predobri da bi imala salmonelu il onu kampilo...sta vec. I da budu nalazi u petak. Da misli da je crijevna viroza koja kod mene traje tolko dugo zbog oslabljenog imuniteta. 
    Prijavljujem jedan puni dan bez bolova u želucu i proljeva...jej!

Goga sretno danas!

Točkica37
    13. Kolovoz 2019. 07:39

Sretno danas
    Ja vi si popila gin tonic i crveni papar mmmm ali pricekat ce jos neko vrijeme

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

C1M4
    13. Kolovoz 2019. 07:42

Sretno zenske na pregledima i javite nam kako je proslo😁

samojed
    13. Kolovoz 2019. 07:47

Jutro cure kod mene burno proteklih dana bajram kolači i tako dodjite na kolače 🤣 sretno curama na pregledima
    Ja ne pusim ne pijem kafu ne pijem alkohol ali to nije zbog trudnoće već i inače nekad se zazamo od ceg ću umrijet haha 

lorija
    13. Kolovoz 2019. 07:52

Samojed sretan Bajram!! 😁 i pliiizam jednu steranu baklavu 😋😋😋
    Lavice da Vakula 😂😂 💪 najjaca! Super za prethodni dan 😉 proci ce to. Dobro ti je doktor rekao moze biti do imuniteta bas! Ma nek si ti spol saznala 😜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.