Jutro cure, evo ja se spremam psihicki za pregled malo sam vec i nervozna 🙈😅 sretno curama danas.
Ja 3 noc za redom prelose spavala. Jedva cekam da padne vrucina. Sretno cure danas 🤞🤞
PREGLEDI
13.8.- tonkica1
13.8.- Anna
13.8.- Vanessa.
13.8.- Seni1985
14.8.- flower
16.8.- Angelly
16.8.- Eleonoré
16.8.- petra31
19.8.- mustra
19.8.- Lavica27
19.8.- C1M4
19.8.- Anna
20.8.- Lala27
20.8.- Grizli
20.8.- MaybeBaby
20.8.- Omerta
21.8.- lorija
21.8.- mala.le.90
21.8.- tinika
22.8.- Nasty
22.8.- mrgud_zg
22.8.- sofio9
23.8.- Angie1205
24.8.- C1M4
26.8.- Reserved123
27.8.- annika
27.8.- Simbalija
27.8.- Jaivanpa
27.8.- thinkpink1
28.8.- Gogga_V
28.8.- Tockica37
28.8.- MaRe
29.8.- petra31
29.8.- DeeSB
29.8.- iva4
30.8.- Maj4
30.8.- Lala3
30.8.- Eleonoré
02.9.- crnokosa
02.9.- Sarita15
03.9.- Juno
04.9.- valentina
04.9.- ivikii
06.9.- Stelle123
09.9.- Samojed
09.9.- mikio
Jutro! Sretno cure na pregledima i da se sve javite sa lijepim vjestima.
Ja osobno ne razumijem one koje puse ko parna lokomotiva u trudnoci. Moja mama je samnom i sekom pusila i to ne bas nesto ekstra previse i eto za posljedicu ostala nam astma. Nitko u obitelji osim mene i seke ju nema, i bile kod hrpe pulmologa jer ni jednoj nisu uspjevali pogoditi terapije i svima je prvo pitanje mami bilo jeste pusili u trudnoci. Moja mama i dan danas nam se ispricava zbog toga, mi joj ne zamjeramo, al nam je objema to škola. Ja imam razvijenu tako jaku alergiju na dim cigareta da oteknem i dobim napadaje gusenja npr u zadimljenom prostoru tako da cijeli pubertet koji je bio i najteze razdoblje mi za astmu sam provela veceri doma ili vani ispred disca posto 4 odlaska u disco su zavrsila sa odlaskom na hitnu. Kasnije uz terapiju sam uspjevala boraviti neko vrijeme, al obavezno bi iza toga bila ili prehladjena ili angina. Tako da je kod mene doma zabranjeno uopce spomenuti pusenje a kamo li zapaliti pa me fascinira kako okorjeli pusaci kad dodju kod nas satima i satim uspiju bez cigareta, a inace dime jednu za drugom. No ne osuđujem niti jednog pusaca, al da mi je ruzno vidit trudnicu kako pusi i ispija alkohol onako ko da nema sutra to mi je stvarno malo bljak. Ispricavam se ako to nego uvijedi al malo nece nikog ubiti, al vise puta na sajmovima vina pogotova sam vidila trudne zene sa casom hodaju od standa do standa i piju fino sve redom, vise nego ja. Meni je to bas nepojmljivo.
Sretno cure danas na pregledima 🌸🌸🌸🌸
Goga takodjer i tebi sretno i javljaj stanje. 🌸
Grizli da, dobro si zapamtila za visnju 😁
Ne pijem, ne pusim. Mozda nekad bi popila casicu kad je prigoda ali nakon jednog videa kad sam u prosloj trudnoci pogledala da beba nakon svakog gutljaja alkohola odskoci u trbuhu,nije mi bilo milo vidjeti. 😔
Curkeee saljem vam rado kisu i zahladjenje, vidim da ga prizeljkujete al izdrzite jos danas. Nekima mozda cak danas kisa padne jer je odavde otisla sinoc 😂
Vakula (Lorija 😂😂) nam prognozira😂
Nikad nisam zapalila,niti me privlači i nije mi lijepo vidjet trudnicu da pusi al svak ima svoje odluke. U prošloj trudnoći sam znala popiti deci vina ako je neka prigoda al moram priznat u ovoj nijednom...
Thinkpink Jučer ti zaboravila napisat, bila sam kod infektologa pa mi je rekao da su mi krvni nalazi predobri da bi imala salmonelu il onu kampilo...sta vec. I da budu nalazi u petak. Da misli da je crijevna viroza koja kod mene traje tolko dugo zbog oslabljenog imuniteta.
Prijavljujem jedan puni dan bez bolova u želucu i proljeva...jej!
Goga sretno danas!
Sretno danas
Ja vi si popila gin tonic i crveni papar mmmm ali pricekat ce jos neko vrijeme
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Jutro cure kod mene burno proteklih dana bajram kolači i tako dodjite na kolače 🤣 sretno curama na pregledima
Ja ne pusim ne pijem kafu ne pijem alkohol ali to nije zbog trudnoće već i inače nekad se zazamo od ceg ću umrijet haha
Samojed sretan Bajram!! 😁 i pliiizam jednu steranu baklavu 😋😋😋
Lavice da Vakula 😂😂 💪 najjaca! Super za prethodni dan 😉 proci ce to. Dobro ti je doktor rekao moze biti do imuniteta bas! Ma nek si ti spol saznala 😜
Sortiraj odgovore
Najstariji