ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nasty
    12. Kolovoz 2019. 23:55

Ne pijem alkohol nit me privlači sad, ne pušim premda sam nekad bila pušač.. Najbolja odluka u životu mi je bila kad sam prestala pušit, preporodila sam se. Kava mi se zgadila u trudnoći a prije sam pila dosta kave. Sad popijem nekad ness od vanilije i to je to.. 

mrgud_zg
    12. Kolovoz 2019. 23:57

Ja sam si voljela popit, priznajem 😂 uvijek sam se zezala da je to moj porok, ni cigarete ni droga ni shoping ni cokolada. Hahhaaha. Volim i finu pivu i fino vino i gin i tako svasta. I jasno mi je da od jedne pive il jedne case vina ne moze nista bit. Al nekak mi nije u ovih 5 mj bila tak neka bitna prigoda da bi rekla e danas cu se pocastit. Kazem znam vise slucajeva di su trudnice zivjele bas lose al jednostavno ne bih voljela ja bit neka glupa statistika. Pa mi je jednostavno ok odrec se i gotovo 😁
    Kavu recimo popijem ujutro. Nekad tursku nekad ness, nekad svaki drugi dan nekad 5 dana mogu bez. I pojedem i nezdravo i popijem tu i tamo i colu 🙈 

Nasty
    12. Kolovoz 2019. 23:57

Laku noć cure.. Još sutra i onda konačni pad temperatura jupii.. 

C1M4
    13. Kolovoz 2019. 02:18

Ja sam inace pusila kutiju dnevno i otkad sam saznala da sam trudna, smanjila sam na 3-4 dnevno jer mi je fkt tesko prestati jos pogotovo svi oko mene puse pa je gin rekla da bolje da zapalim do 5 cigareta u danu nego da sam pod stresom od ne pusenja jer ce to kao vise nastetit bebi🤷🏼‍♀️ alkohola nisam ni kapi popila, ali cesto mi dode zelja za bar gutljaj pive koju inace ne volim, ali jos nisam nista popila😅

MaRe
    13. Kolovoz 2019. 04:50

Ne pijem,ne pusim i ne pijem kavu 😁
    Iako sad mi kava zna tako zamirisati pa si napravim bijelu ili neki cappucino ali nikad mi nije postala navika ju piti svaki dan.Moj porok su bila energetska pića..Hell,Red Bull,Monster...obavezno sam ih kupovala za vikend a nekad i radne dane.Trudnoća mi je dobro došla da se rijesim te ovisnosti jer me sad ne privlači ništa slatkasto.

• Seni1985
    13. Kolovoz 2019. 05:28

Uh koja trema prije pregleda, ... nikako zaspati cijelu noc.
    Sretno svima.

• Stelle123
    13. Kolovoz 2019. 05:39

Kakva noc, cak mi se i Perica uznojio izmedju nogu! 🤣🤣Ja nisam cak ni Griotu pojela😂 Al nasla sam se par puta u situaciji pasivnog pusaca, i jednom sam liznila vino jer ono nesto se nazdravljalo pa eto cisto da pro forma odradim. Moj porok su gazirana pica i slatkisi. Dovoljno je i to lose😋 

url=https://lilypie.com]

Točkica37
    13. Kolovoz 2019. 05:42

Ja ne pusim, a isto kad sam vidjela u petrovoj da na cuvanju trudnoce i trbuhom do zuba idu van čifutarit mi se smučilo.baš ruzan prizor. Znam ih dosta koje su bas puno cimbarile i klinci imaju disnih problema slabiji imunitet i slicno...pa se pitaju sad od cega... moja necakinja od rodenja smrdi na cigarete koliko su roditelji nepazljivi i ne mare...ono jebem vam sunce idite na balkon a ne oboje u sobi sa bebom...i da u vinogradskoj mi je odvratno to sto je kao zabranjeno pusenje na babinjacama a sce u wcu puše a preko puta soba s bebama...pa jel ne mozes ta dva dana se strrpit, užas

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

ena10
    13. Kolovoz 2019. 05:57

Jutro, ili dan, kako kome..
    Teška noć iza nas...😥😏

Sretno svima danas, javite nam lijepe vijesti! 

13. Kolovoz 2019. 07:02

Jutro! Ooo topla noc 😥 Sad je vec od 6 opet vrucina.
    Ah ti poroci, tesko ih se skroz odreci u trudnoci 🙃 No veli mi teta da se ona najvise u zivotu napila kad je bila trudna, nekih koktela na moru. Ja sva u soku kako a veli ona- pred 30 godina nismo imali pojma da se alkohol u trudnoci ne smije 😂 moj bratic je i zdrav i jak.
    Sad se pitam sta jos ne znamo, a steti... tako da sve ne mozemo izbjeci. Moj posao je vezan uz labos i kad sam polagala zastitu na radu znali su nam reci- kemikalije koje ne smrde su opasnije od onih koje se osjete. Sad sam na drugoj poziciji pa nisam vise toliko u samom labosu,no izbjegavam ga koliko mogu.
    Recimo... puno preparata za pristice bas u trudnoci smeta (dokazano). Ja cijeli zivot imam probleme s tenom no cim sam saznala da sam trudna prestala sam bilo sto nanosit (cak i "prirodne" kreme) i lice mi je lijepse nego ikad. Tu i tamo koristim micelarnu vodu no samo za skidanje maskare s ociju.
    Inace... ja ne znam sta znaci trudnicki sjaj... ja sam si bas sva nikakva. Bez struka se osjecam debelo, a i lice ko da mi se zaokruzilo makar sam se minimalno udebljala. Bas sam si sva bljah

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.