ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Kolovoz 2019. 22:59

Da se nebi krivo skuzile 
    ja sam popila 2-3 čaše al u svakoj manje od pola decilitra cisto zbog mladenaca ..uza obitelj je u pitanju bila 
    a provjerila sam sa gin. dal smijem 

Goga poslusala sam savjet otisla kod gina dobila upitnicu za komplet krvnu sliku, ponavljanje urinokulture i briseve ... sve je zatvoreno cerviks 3.20 
    Baby D je 30 cm dug i 990g težak 😊😊💙💙

ena10
    12. Kolovoz 2019. 23:00

Ja sam.zapravo prije nego li sam saznala, bila na obiteljskom ručku, i od bratića žena (koja je jako jako navijala da mi imamo bebu) vikne žuta, ajmo po pivu, možda ti bude zadnja u ovoj godini...🤣😉🙈
    To je bila subota, u srijedu sam radila test na t🙈

Znam da je to rana rana trudnoca,  ali eto, popila sam..
    Par puta me kao"trazilo" čašu pive, na događajima ovako nekim, ali nikad nisam zapravo htjela popiti, makar, svi kažu da je ok tu i tamo pol čaše pive/vina cugnuti😁😁

Gogaa_V
    12. Kolovoz 2019. 23:01

Alkohol sam znala popiti  kad je neka prilika, ili nakon ribe vina casu -dvije (slabo  bilo šta drugo  podnosim) 
    Kava mi ne odgovara isto imam reakciju  kao Omerta, ali kad mi jednom u sto godina dodje zelja , popijem bez kofeinsku.
    Pusila sam i žao mi je što sam ikada iako sam i recimo redovno trenirala, ali to mi je bila jedna vrlo ruzna navika. Prestala sam u trudnoci jer su mi se zgadile, a posebno sam odlučila da ih više neću konzumirati zbog cin-a! Puno su doprinijele napetku moje dijagnoze i sumljam da cu ikada više zapaliti dok sam pri cistoj  pameti. Jedino pod pogrešnom inekcijom 🙈🤣
    Ne podržavam cure koje puše u trudnoci, a odnedavno pusace  opcenito ALI  poštujem svačiji izbor. Svako neka radi kako misli da treba. Laku noć cure, sretno na pregledima  sutra.

12. Kolovoz 2019. 23:01

iva4

Losa nas ginekolog preporucuje casicu vina a zadnji mjesec trudnoce slobodno svaki dan casu pive🤣🤣🤣

Prebacit cu se tvom ginekologu 😂😂

• Kengurica
    12. Kolovoz 2019. 23:10

Ja sam par puta popila casu pive.

Lunica
    12. Kolovoz 2019. 23:17

Imala sam.osjecaj da kad sam se prijavila tu da necu moci pratiti sve😂😂 neka ste vi dobro sve i da sve budete supac do kraja☺☺☺
    ja cu povremeno kao padobranac uletiti sa pitanjem..kao sad..kakva vam je koza u trudnoci..konkretno lice? meni svako malo neki prist..masnija je nego inace..sto stavljate od kozmetike?

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Grizli
    12. Kolovoz 2019. 23:21

🤤🤤🤤🤤 Aaaa sad vec vidim kad seatra bud eisla u Ot da mi mora donjet moju the pivu pa cu fino ju podijeliti na par gutljaja, a ostalo ne mm popije. Cak mi je mm predlozio da si pivu natocim u onu plastiku od leda pa kad mi volja si polizem usmjesto slatoleda kockicu. 🤣🤣 Budala! Al za sad mi bas smrdi, samo da znam ako popijem gutljaj - dva da nije panika. Hehhehe Iva jel tvoj gin prima pacijentice iz drugih zupanija? Hahaha... 

12. Kolovoz 2019. 23:22

evo konkretno ja bi od svih simptoma trudnoce zadrzala izgled koze 😂 prije sam imala proboema s pristicima i masnom kozom a zadnjih 7 mieseci je preedivna i mekana i glatka 😍 
    od preparata koristim tonik za ciscenje lica dnevnu kremu i nocnu kremu .. ukoliko koristim sminku a to je vrlo rijetko osim u nekim specijalnim prilikama onda i micelarnom vodom ocistim lice 
    ii da jednom tjedno masku za lice 😊 da ostane hidratizirana posto je ljeto .. jer mi sunce i sol dosta isusi kozu 

• Kengurica
    12. Kolovoz 2019. 23:27

Znam curu ciji je muz porodnicar i srela je u gradu trudnu kako pije casu vina, kaze smije se.

• Stelle123
    12. Kolovoz 2019. 23:30

Juno, ne razumjem zasto po noci ako i onako nakon vecere ne jedes nista. Od cega bi treba skocit po noci. I to sa 7.5 ne zvuci strasno. Bas cu probat ovaj vikend tako doma vadit pa da vidim.

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.