Da se nebi krivo skuzile
ja sam popila 2-3 čaše al u svakoj manje od pola decilitra cisto zbog mladenaca ..uza obitelj je u pitanju bila
a provjerila sam sa gin. dal smijem
Goga poslusala sam savjet otisla kod gina dobila upitnicu za komplet krvnu sliku, ponavljanje urinokulture i briseve ... sve je zatvoreno cerviks 3.20
Baby D je 30 cm dug i 990g težak 😊😊💙💙
Ja sam.zapravo prije nego li sam saznala, bila na obiteljskom ručku, i od bratića žena (koja je jako jako navijala da mi imamo bebu) vikne žuta, ajmo po pivu, možda ti bude zadnja u ovoj godini...🤣😉🙈
To je bila subota, u srijedu sam radila test na t🙈
Znam da je to rana rana trudnoca, ali eto, popila sam..
Par puta me kao"trazilo" čašu pive, na događajima ovako nekim, ali nikad nisam zapravo htjela popiti, makar, svi kažu da je ok tu i tamo pol čaše pive/vina cugnuti😁😁
Alkohol sam znala popiti kad je neka prilika, ili nakon ribe vina casu -dvije (slabo bilo šta drugo podnosim)
Kava mi ne odgovara isto imam reakciju kao Omerta, ali kad mi jednom u sto godina dodje zelja , popijem bez kofeinsku.
Pusila sam i žao mi je što sam ikada iako sam i recimo redovno trenirala, ali to mi je bila jedna vrlo ruzna navika. Prestala sam u trudnoci jer su mi se zgadile, a posebno sam odlučila da ih više neću konzumirati zbog cin-a! Puno su doprinijele napetku moje dijagnoze i sumljam da cu ikada više zapaliti dok sam pri cistoj pameti. Jedino pod pogrešnom inekcijom 🙈🤣
Ne podržavam cure koje puše u trudnoci, a odnedavno pusace opcenito ALI poštujem svačiji izbor. Svako neka radi kako misli da treba. Laku noć cure, sretno na pregledima sutra.
Losa nas ginekolog preporucuje casicu vina a zadnji mjesec trudnoce slobodno svaki dan casu pive🤣🤣🤣
Prebacit cu se tvom ginekologu 😂😂
Imala sam.osjecaj da kad sam se prijavila tu da necu moci pratiti sve😂😂 neka ste vi dobro sve i da sve budete supac do kraja☺☺☺
ja cu povremeno kao padobranac uletiti sa pitanjem..kao sad..kakva vam je koza u trudnoci..konkretno lice? meni svako malo neki prist..masnija je nego inace..sto stavljate od kozmetike?
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
🤤🤤🤤🤤 Aaaa sad vec vidim kad seatra bud eisla u Ot da mi mora donjet moju the pivu pa cu fino ju podijeliti na par gutljaja, a ostalo ne mm popije. Cak mi je mm predlozio da si pivu natocim u onu plastiku od leda pa kad mi volja si polizem usmjesto slatoleda kockicu. 🤣🤣 Budala! Al za sad mi bas smrdi, samo da znam ako popijem gutljaj - dva da nije panika. Hehhehe Iva jel tvoj gin prima pacijentice iz drugih zupanija? Hahaha...
evo konkretno ja bi od svih simptoma trudnoce zadrzala izgled koze 😂 prije sam imala proboema s pristicima i masnom kozom a zadnjih 7 mieseci je preedivna i mekana i glatka 😍
od preparata koristim tonik za ciscenje lica dnevnu kremu i nocnu kremu .. ukoliko koristim sminku a to je vrlo rijetko osim u nekim specijalnim prilikama onda i micelarnom vodom ocistim lice
ii da jednom tjedno masku za lice 😊 da ostane hidratizirana posto je ljeto .. jer mi sunce i sol dosta isusi kozu
Znam curu ciji je muz porodnicar i srela je u gradu trudnu kako pije casu vina, kaze smije se.
Juno, ne razumjem zasto po noci ako i onako nakon vecere ne jedes nista. Od cega bi treba skocit po noci. I to sa 7.5 ne zvuci strasno. Bas cu probat ovaj vikend tako doma vadit pa da vidim.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji