Sarita Dodaću te na novu listu, kad bude još noviteta 😄 Da ne smaram curke stalno 😄
Ena i ja sam prestala kad sam vidjela pozitivan test.. Tocnije htjela sam se prebacit na neke ful light elektronske ali su mi bile fuj i taman su mi tad krenule i mucnine i jednostavno mi vise nis nije pasalo 😁🙏
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Ja u zivotu nisam zapalila cigaretu pa srecom nemam s tim problema 😊 no dvije moje frendice su pusile cijelu trudnocu i s bebama (sad vec vecom djecom) je sve ok. Ja sam inace jaki protivnik pusenja da ne mislite da opravdavam... no iznosim cinjenicu. Ja sam se odrekla pretjeranog ispijanja kave (pila sam i po 6 salica dnevno 😐)
Sta se simptoma tice, ja ih nemam od pocetka tako da po tome ne mogu vidjet jel sve ok. Cak mi se ni cice nisu povecale... no trbuh jest. Cekam udarce da budem mirnija 🤔
Iva4 ja sam probala uzicat svog al neda 😂 kaze da je trudnoca sasvim normalna i da nema potrebe za njima za sada ...
sto se tice pusenja ..pušila sam prije trudnoće i sada još uvijek zapalim ujutro uz kavu cigaru dvije i to je to ..
nije da mi smetaju dapače fale mi.. al neda mi se slušat 100 ljudi kako to ne valja kako to šteti redom od ljudi koji svoju djecu napušavaju svojim dimom ..
Cima tako je i meni jer nisam navikla na tablete i odma bi mogla zaspat 🤣🤣
Sta se tice pusenja prije trudnoce sam pusila i cim sam saznala neotvorenu kutiju sam bacila u smece i ne fali mi uopce🤗
Juno od kuda si ti inace? Kad kazes da si u Kc u bolnici
Baš sam iz Kc i rodom i tu živim. A ti?
Bokić curičke moje! Ja sam ova dva dana zacvikala skroz jer smo u ned bili cijeli dan u skitnji, a danas sam iskoristila posjet mami da se najedem a da ne moram kuhat doma i zagrijavat stan.. Narucili u Babylandu kolica! Jeeeeej! Imala sam poslje osjecaj ko da smo kupili sve iako je to tek 1.stvar. Uzeli na kraju Kunert Rotax svjetlosivo siva. Bila su mi Lavado ljepsa al nisu bila tamo za probat pa smo uzeli ipaak Rotax. I like!
Vecwras sam nesto usisavala jer sam namjeravala probat parni cistac kaj smo uzeli isto, al me bas pocelo na mahove boluckat iznad-iza lijevog kuka pa sam se ukakila od straha i odlucila lec. Al se sad prorijedilo nakon magnezija.. nadam se da jw to to. Imamo sad party u buši...
Nove curke dobrodosle ! Curama sa tegobama zelim da se stanje brze popravi
, a cestitam i na otkrivenim
i
.
Lala hvala :)
Cure sa tegobama sretno drzite se i mora biti sve dobro jer to i zasluzujete ❤
Cestitke na otkrivenoj curici i deckicu :) :)
Moj mali (ko jos necija curica mislim) vice seka seka jos neznamo jel u pravu. Prema onim kalendarima sta ste stavile je a vidit cemo nadam se u 9om mj.
Mi jucer dobili kolica nazad pa ih uskladistila kod mame jer oni imaju 2 sobe viska kako se seka i ja odselile pa sve skladistim tamo :)
Kad bi sefic presao iz svog bebi kreveta u pravi veliki krevet nebi imala vise briga sta se opreme tice ...
Vidim da sve redom nesto boli pa zateze pa mi lakse jer mi je i samoj tako jedan dan kuk drugi prepona treci me rez zateze pa koza pece pa svaki dan nesto drugo...ja se uvijek utjesim da i treba nesto osjetit ipak beba raste i sve se pomice siri stalno crijeva se micu pa i lupkanja picnu i da su to zapravo dobri znakovi jer nam govore 'tu sam mama rastem' :)
Svima vam laka noc i prospavana ...evo kod nas krenula kisica i obecano osvjezenje kooonacnooooo
Aarauch Grizli hvala vam cure...
Sve ok, vjerujem da je sve kako treba biti i da će biti tako i dalje 💕
Juno, zasto moras ostat preko noci? Jesu li to onda dva vadjenja na taste ili? Negdje sam citala da kad dodjes vade prvo na taste pa onda nakon svakog obroka.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji