Hvala cure, drago mi je da ste tu 🥰
I ja razmišljam da si uzmem babywatcher kada se vratimo doma... prvo sam mislila da ne jer se bojim da ne budem paranoična ako ne čujem srčeko, ako ga ne nađem.. ali opet, ako se povremeno ovako brinem onda je super stvar ...
Mislim da će i babywatcher i Perica biti uskoro kod nas doma 😁
Čekajte, stanite, ne pišite, da i ja stavim listu na 1000.stranu 😂😂😂
Prespora si😂😂😂
Hahahha, cure prebrzo pišu 😂😂😂
Jooij sad vidim da imate pregled i termina i pregleda sve lijepo slozeno 🤩 a ja nisam stigla prijavit svoj 🙈🙈 sorry termin je 12.02. Aiduci pregled 2.9. Jos jednom sorry
Mislim da smo sve mi malo paranoicne kada se ne osjete neki simptomi trudnoće , i potpisujem to!
Takva sam i ja bila, jedan dan bi me cicke boljele, drugi ne, i odmah sam zvala sogorice da provjerim jel to o.k.🤣
Mislim da je to samo podsvjest, jer se sve bojimo da ne izgubimo bebu, i to je sasvim opravdani strah!
Iva kad vec pricamo o normabelima, ja sam danas na poslu popila jedan da mi se opusti maternica i ukomiralo me kako nikad nije😂😂 samo sam zjevala i kao nadrogirana bila, mozda zato sto mi je i ovako bio nizak tlak, znaci definitivno vise necu pit na poslu osim u ovakvom slucaju kad je bas potrebno😅
Aarauchoprosti sto se petljam al zasto si odbijala terapiju?
Ja isto vec godinama imam hashimoto i hipotireozu, i stvrno se na euthyroxu bolje osjecam nego bez. S tim da zbilja mislim da prehrana ima jako velik utjecaj, imala sam jedan period kad sam si svakodnevno kuhala bezglutensko, vjezbala i osjecala sam se najbolje ikad i tad su mi nalazi i bili najbolji.
Meni je prije trudnoce bio s terapijom tsh 1,6. Cim sam ostala trudna skocio na 2,7. Endokrinologica mi je ipak povisila terapiju jer su prvi tjedni dok traje organogeneza najbitniji (tad bi i trebao tah bit do max 2,5). Sad mi je tsh 1,4 i rekla je da cemo ipak ostavit ovu vecu terapiju do poroda pa vidjet za kasnije.
Vidim puno vas ide svakih 3-4 tjedna na kontrole, ja idem svaka 2 mjeseca i ona tvrdi da je to dovoljno, nalazi su mi ok, nis ne odstupa vise pa onda nisam ni inzistirala da idem cesce..
Mrgud ne petljas seodbijala sam iz razloga sto mi nije jasno kako ta jedna tabletica pomaze svima bez obzira jesu li hiper ili hipo,hashimoto ili ne i onda ti ja tako zabrijala da je to neka zesca kemija(sto u principu i jeste) i stvorila mi se averzija...uspjela sam na par mjeseci i ja sa prehranom i crnim kimom dovesti je u red,cak je doktor bio uvjeren da pijem euthirox a ja pila svaki dan 9 kapsula crnog kima i tsh 1.5 bio ali nisam bila dosljedna i opet se razje....
👩38 🧔41
👶2013 Patrik
👶2020 Lukas
Ja bi htjela postaviti jedno pitanje, pošto je tu puno trudnica, pa se može komentirati. Slušam ljude oko sebe kako prigovaraju, pa me zanima iz prve ruke mišljenje.
Pušenje u trudnoći.
Da/ne/ pusite li/ jeste li prestale zbog trudnoće ili?
Ja sam osobno prestala kad sam.saznala za trudnoću, ali samo iz razloga jer mi je jako jako smetalo, i povraćala sam na smrad cigarete.
Svi su mi savjetovali nikako ne naglo prestati, al jednostavno sam jedan dan bacila sve od sebe i odustala.
Cure, meni skoro svi simptomi trudnoće nestali…
grudi se ispuhale, nemam probadanja u jajniku… osim žgaravice nakon jela… ne znam…
Htjela samo vidjeti sa vama, posto ste u većom stadiju trudnoće, ako se kojoj isto desilo u prvom tromjesečju?
Osjećam se dobro i pozitivno, samo me zanima vaša iskustva… i ne krijem da jedva čekam sljedeći pregled 🤗
Draga Nova i meni su simptomi varirali iz dana i dan,od 7 dana u tjednu 6 povracam ili imam mucnine pa me uvijek zbuni onaj jedan dan kao zasto sad ne povracam...a cice jedan dan okrugle i sjajne a drugi dan ispuhane i mekane ko tortilje...ja se vise ne obazirem na to...samo uzivaj draga...
👩38 🧔41
👶2013 Patrik
👶2020 Lukas
Junojesi se nesto uzrujala ujutro? U jojoj si bolnici?
Skroz sam bila smirena. U Koprivnici sam u bolnici. Doktor kaže za šećere da su tak tak. Malo dobri, malo ne. Rekao je da će vidjeti kakve će biti vrijednosti po noći i prema tome odlučiti da li ću dobiti tabletice inzulina ili ne i da svakako sutra idem doma. Rekla sam mu da same ugljikohidrate dobivam tu za jesti i rekao da se slaže s menom da je tako i da se baš to vidi po krvi tako da će i to uzeti u obzir. 100 puta sam se pravilnije i zdravije doma hranila i nisam bila uopće gladna, a sad bi vola pojela. Ne znam kak ću uopće zaspati od gladi. Inače, muž me iznenadio i poslao mi sliku Perice što mi je kupio u Kauflandu. Jedva čekam da ga doma zagrlim(i muža i Pericu).
Ena ja sam pusila prije trudnoce, al ono mozda kutiju dnevno, nekad ni tolko. I odjednom mi postalo fun inisto kao ti samo prestala. Kasljala sam valjda jos dva mj poslije al sad evo ko da nikad ni nisam pusila i ne fale mi uopce.
C1M4 mozes i sumeci slobodno uzet nije da je zabranjen za trudnice. Al svakako uzmi u razmaku dozu da bas ne odjednom se nafilujes.
Nova koliko sam ja dobila info za pikanje i porod ide se na dogovoreni termin inducirani porod ili ako ima potrebe carski, ako ne oni ga induciraju jer zadnju dozu koras si dat 24h prije poroda i onda 24h nakon poroda. A nastaviti pikat se obicno treba 45 dana od poroda ako sam dobro taj dio zapamtila i nema prepreke dojenju to sto se pikas. Ja sam se razalostila kad sam cula da bi morala na inducirani jer nekako si priželjkujemo da porod sam krene kad je vrijeme, al ko mene jos uvijek je otborena opcija da ce mi u nekom momentu ukinut fragimine iako ne znam dal me vise strah da ga maknu ili da nastavim. Za simptome ne brini istina i ja sam panicno tako nesto u tim tjednima pitala tu cure misljenje bas zbog toga. I jedva cekala pregled i brigu brinula dal je beba dobro. Kupila baby watcher i od 12tt nalazila otkucaje u pocetku teze sad sve lakse nekad od prve nekad ako mi je mjehur skroz prazan malo trazim al dosta mi je na 2 sek cut i to je to.
Sortiraj odgovore
Najstariji