Cure, meni skoro svi simptomi trudnoće nestali...
grudi se ispuhale, nemam probadanja u jajniku... osim žgaravice nakon jela... ne znam...
Htjela samo vidjeti sa vama, posto ste u većom stadiju trudnoće, ako se kojoj isto desilo u prvom tromjesečju?
Osjećam se dobro i pozitivno, samo me zanima vaša iskustva... i ne krijem da jedva čekam sljedeći pregled 🤗
Cure, meni skoro svi simptomi trudnoće nestali…
grudi se ispuhale, nemam probadanja u jajniku… osim žgaravice nakon jela… ne znam…
Htjela samo vidjeti sa vama, posto ste u većom stadiju trudnoće, ako se kojoj isto desilo u prvom tromjesečju?
Osjećam se dobro i pozitivno, samo me zanima vaša iskustva… i ne krijem da jedva čekam sljedeći pregled 🤗
Meni je u 10tjednu sve nestalom i poslije sam cekala da trbuh naraste hehe :) nist se ne brini!
Meni je kalendar pokazao dečkića i tako i je :)
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
https://www.domaki.hr/organizator-za-pelene-p-3093.html
Ovo izgleda super za sve koji nemaju prostora :) I sve je na dohvat i na jednom mjestu.
Ovo mi se čini totalno fora! Samo mislim da sam vidjela na nekoj stranici za manje love, možda ebay ili wish ili negdje..
ma ima sigurno...ja kad god nešto vidim odmah idem na Allie da vidim koliko tamo dođe :)
Ovo sam najjeftinije našla za 100 kn...ima i jeftinijih ali se baš vidi da je bože sačuvaj.
grudi se ispuhale, nemam probadanja u jajniku… osim žgaravice nakon jela… ne znam…
Osjećam se dobro i pozitivno, samo me zanima vaša iskustva… i ne krijem da jedva čekam sljedeći pregled 🤗
Meni je u 10tjednu sve nestalom i poslije sam cekala da trbuh naraste hehe :) nist se ne brini!
Meni je kalendar pokazao dečkića i tako i je :)
Hvala ti, sad mi je ipak lakše... jer stvarno mi je sve drugo u redu a znam da simptomi znaju doc i proc...
👌🏼🥰🤗
Nova mene su ti cice tek s 9 počele boliti. U početku niti jednog simptoma... a u prvoj nikakvih simptoma dok mi trbuh nije narastao.
E prijavljujem da se Ramzi zeznuo kod mene!
Pozdrav drage moje trudnice! Nisam dugo bila aktivna, imala sam malu obiteljsku situaciju, ali hvala Bogu sad je sve ok!
Puno ste pisale i čitala sam danas cijeli dan zaostatke! 😊 Drago mi je da ste sve dobro, i da nema nekih većih problema! Vidim da su i svekrve i mame bile na tapeti, moje su obe posebne na svoj način..
Inače i ja imam problema sa štitnjačom, i prije trudnoće i sad! Pogotovo sad! Svaki mjesec je od kada sam trudna po malo rastao pa se doza lijeka povećavala , dok nisam neki dan bila na kontroli i on odjednom ispod donje granice 0.02 😂😂
Angie tvoju brokulu još uvijek ne mogu jesti, odmah ju povratim a tako mi se jede! 🙈😢
Cestitam na dečkima i curicama! 💖💞 Nadam se da se sad vise družimo!
Moji simptomi su nestali u 12 tjednu ..i do sada da mi ne raste trbuh i da nema slika za uzv-a mislila bih da sam luda i da nisam trudna
doduse ulaskom u zadnje tromjesecje javljaju see skrooz novi simptomi 😂
Ivaa onda cu pojacat dozu magnezija i odmarat
jer normabele nemam nisam ih ni trazila nit mi ih je prepisao dokt
I ja sam se jedan dan samo probudila i više mi nije bilo mučno i cicke nisu boljele..mislim da je bilo oko 12, 13 tjedna. Onda sam nabavila baby watcher da budem sigurna da srčeko kuca tako da znam da je sve ok.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Ja se jedan dan osjecam trudno i imam sve simptome, drugi dan nista nema pa treci dan opet imam sve i tako sve u krug😅 to ti nema nikakve veze, vjerujem da nije nista, opusti se😘
Sortiraj odgovore
Najstariji