ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Točkica37
    12. Kolovoz 2019. 08:20

Anna jel tebi bio probir los? Sutra pregled? Malo sam se izgubila u svim inf

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

C1M4
    12. Kolovoz 2019. 08:28

Sad sam na poslu pa mi je problem otići na hitnu jer nitko još ne zna da sam trudna zato ne želim paničariti, a gin mi radi tek popodne..  Svakako ću pratiti pa ako se ne smiri to boluckanje i ako ću kako ti Iva kažeš curkat, otići ću do Petrove.. Svakako mi je beba bitnija.. Nije to sad nešto strašno, ali onako kad vidiš krv, nije ti svejedno, ma da je to više kao neka sukrvica.

Nova19
    12. Kolovoz 2019. 08:30

C1M4 ja sam u prvoj trudnoci imala sukrvicu nakon hopsanja i odmah odjurila doktoru... i njima nije bilo svejedno, pa kada me pitao dal smo imali odnos a ja rekla da, odmah mu je laknulo...
    Pogledao bebu i rekao to je od toga, sve je ok, neka kapilarica je pukla. Od onda nismo vise prakticirali ali onda sam bila u 7mj. trudnoće.
    Vjerujem da ti je od toga i ne brini... ako ti se sukrvica/krvarenje ponovi mimo ovog onda Odi provjeriti ☺️

C1M4
    12. Kolovoz 2019. 08:33

Jeste i vi imale ta boluckanja tada kad ste krvarile? Mene više to brine.. nije jako, ali zna me onako na sekundu "piknuti" kao desni jajnik.. Joj, baš mi je drago da sam tu pitala da ste me smirile jer mislim da bi poludila.. Popila sam normabel da se opuste mišići pa ću sada pratiti kakvo je stanje

aarauch
    12. Kolovoz 2019. 08:44

Dobro jutro drage moje zenske...evo mene nazad nakon 3 tjedna,danas prvi radni dan i samo se vrtim u krug,nemam pojma gdje sam...pokusala sam se vratiti unazad da vidim kako ste i sta se dogadja ali previse toga i nemogu pohvatati...nadam se da trudnoce svima teku uredno,da se dobro osjecate...ja u 11 imam kontrolu pa cemo vidjeti kakvo je stanje,sada sam 13 tjedan...
    Uglavnom zelim vam svima lijep pocetak novog tjedna i svima sretno na pregledima...pozz

👩38 🧔41
    👶2013 Patrik
    👶2020 Lukas

aarauch
    12. Kolovoz 2019. 08:45

Nova19,zenska moja jel sve u redu kod tebe???

👩38 🧔41
    👶2013 Patrik
    👶2020 Lukas

• thinkpink1
    12. Kolovoz 2019. 08:45

Mikio sretno dana na pregledu!🍀🤗🥰
    Lavice ja mislim da ce biti uredan nalaz, ali ga svakako napravi. Mislim da si iziritirala od onda probavni trakt sa hranom, da sad treba vremena da se smire cijeva, pogotovo sad kad sam procitala da imas IBS, daj mu vremena. Nemoj se uopće opterecivati s autizmom, mislim da je zastupljeniji od kad se daje djeci mobitel i igrice u ruke, nego da bude od tvoje osnovne bolesti. Relax, sad samo napravi obradu stolice do kraja i bude sve ok. Imam dobar feeling. 🤗🥰
    Goga nadam se da su se smanjili bolovi i da si bolje i fizicki inpsihicku, te da mirujes kako su ti rekli. 🍀🤗🥰

C1M4
    12. Kolovoz 2019. 08:51

Goga tek sada vidim tvoj post, držim ti fige da sve prođe kako treba, odmaraj što više i čuvaj sebe i bebicu, ja vjerujem da će sve biti okej

• AnnA
    12. Kolovoz 2019. 09:13

Točkica37 tako je. Meni je probir bio los. Ali isto tako i nifty. Samo sta je na probiru bio jako visok rizik za down a na niftyu je za down rizik nizak ali zato je visok za trisomiju 16. Sutra imam redovnu kontrolu kod svoje ginekologice a 19.8 idem na amniocentezu

Točkica37
    12. Kolovoz 2019. 09:19

Drzimo fige za sutra 🙏

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.