ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lala27
    12. Kolovoz 2019. 00:10

Goga Hvala ti na info, mislim da svako iskustvo može dobro doći, da posluži nekome. 

Da, ni meni nisu jaki, niti oštri, ali onako osjećam neki tup bol ne baš tokom cijelog dana, naročito kad mi se ide u wc ili kad mokrim, tako da znam da je povezano s tim, na terapiji sam, pa valjda će proći. A briseve sam svakako htjela tražiti na sledećoj kontroli, ne želim ništa prepustiti slučaju, samo valjda mi može uzeti briseve dok koristim utrogestan vaginalno 

lorija
    12. Kolovoz 2019. 00:13

PREGLEDI

12.8.- mikio
    13.8.- tonkica1
    13.8.- Anna
    13.8.- Vanessa.
    13.8.- Seni1985
    16.8.- Angelly
    16.8.- Eleonoré
    16.8.- petra31
    19.8.- mustra
    19.8.- Lavica27
    19.8.- C1M4
    20.8.- Lala27
    20.8.- Grizli
    20.8.- MaybeBaby
    20.8.- Omerta
    21.8.- lorija
    21.8.- mala.le.90
    21.8.- tinika
    22.8.- Nasty
    22.8.- mrgud_zg
    22.8.- sofio9
    23.8.- Angie1205
    24.8.- C1M4
    26.8.- Reserved123
    27.8.- annika
    27.8.- Simbalija
    27.8.- Jaivanpa
    27.8.- thinkpink1
    28.8.- Gogga_V
    28.8.- Tockica37
    29.8.- petra31
    29.8.- DeeSB
    29.8.- iva4
    30.8.- Maj4
    30.8.- Lala3
    30.8.- Eleonoré
    02.9.- crnokosa
    03.9.- Juno
    04.9.- valentina
    04.9.- ivikii
    06.9.- Stelle123
    09.9.- Samojed

• Kengurica
    12. Kolovoz 2019. 00:22

Gogaa bas mi je zao da ne ide sve skolski, ali srecom uz medicinu i tvoju volju mozes izgurati do samog termina. Mislim da je serklaža super stvar i držim fige da su ti uredni brisevi jer mislim da su oni preduvjet za serklažu. Znam ženu koja je s blizancima uz serklažu i mirovanje doma te zadnji mjesec i u bolnici izgurala do termina kad se poradjaju blizanci pa i tebi to želim.

MaRe
    12. Kolovoz 2019. 01:40

Goga držim fige da sve prođe ok..bas te neće al dobro da nisi ignorirala simptome.I moja mama je s bratom bila na serklazi i mirovala al ne strogo pa kaže da na kraju dok su je odšili trebalo je gospodinu više od tjedna da se odluči da izađe.
    Lorija dobro na kojem si ti kraju?Vec drugi put u par dana spominjes kišu a ovdje kod nas sahara 😁 
    Jedva sam zaspala od vrućine i na kraju neki moroni bili vani s autom i rondali dok se nisam probudila i sad nema sanse ponovno zaspati xD Donijela sam si ventilator u sobu pa mozda mi on pomogne.

12. Kolovoz 2019. 07:16

Jutro cure! Jos je jedan vruci dan pred nama 😊 Jucer sam bila u crkvi gdje bas nije bilo zraka i moj muz je mislio da cu se srusit, veli da sam promjenila boju a znoj se cijedio s mene 😂
    Inace, neki dan sam mislila da osjecam bebu no ocito je to bila samo probava, poslije vise nista nisam osjetila 🙄 Nadam se da ce uskoro 😊 Prva trudnoca pa ni ne znam prepoznat 🤔
    Sretno svim curama koje danas imaju preglede ili nesto za obavit u bolnici. Meni te bolnice ne padaju tako strašno. Na to gledam kao nešto gdje će mi doktori pomoć ako nešto ne valja. Što se mora nije teško 😊
    Bas si po ovim vrucinama mislim jel nasa rodilista imaju klime? Znam da Vz rodiliste ima, nedavno sam negdje procitala.

Točkica37
    12. Kolovoz 2019. 07:30

Jutro 
    Goga super da si otkrila pa da ako treba naprave serklaž i da si mirna
    Losa nemrem se sjetit za klimu ali znam da po zimi hajcaju ko ludi da smo mi prozore otvarale sretno danas na pregledima
    I ja cu na iducem pregledu trazit briseve

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Točkica37
    12. Kolovoz 2019. 07:33

Lavice ja sam imala gastritis i to su bili nenormalni bolovi

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Lavica27
    12. Kolovoz 2019. 07:36

Hej cure, hvala vam. 
    Netko je pitao za heliobactery, radila sam taj test vec 3 puta,nemam je,tj. Nisam je imala. Od dijagnoza sami imala cir, gastritis, GERB i na nekoj kasnijoj kontroli sindrom iritabilnig crijeva (moras skupit sve🙈). Ali se to uz terapiju,prehranu i malo alternative smirilo. Nisam jako dugo imala problema. Naletila sam na nekom forumu da je par trudnica imalo iste simptome i da je nalaz pokazao kandidu u stolici (u crijevima). Što samo po sebi nije opasno o da se uz prehranu i probiotik rješiti a onda pak naletim na članak korelacije kandide u trudnoci i autizma i pola noći nisam spavala😣😣😣

Eleonore sad u trudnoci si povracala krv? I nisu te odmah na gastroskopija slali? Jesi poslije kakve simptoma imala? 

Točkica37
    12. Kolovoz 2019. 07:39

Danas klima i ne mrdam.nigdje. klinac mi treba imat trening u 19 a pise da ce bit 34 stupnja jos tada pa ga necu pustit.
     lavice ima onda gruoa od anite šupe gdje ljudi dobro rjesavaju te probleme promjenom prehrane.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

12. Kolovoz 2019. 07:48

Lavica27

Hej cure, hvala vam.
    Netko je pitao za heliobactery, radila sam taj test vec 3 puta,nemam je,tj. Nisam je imala. Od dijagnoza sami imala cir, gastritis, GERB i na nekoj kasnijoj kontroli sindrom iritabilnig crijeva (moras skupit sve🙈). Ali se to uz terapiju,prehranu i malo alternative smirilo. Nisam jako dugo imala problema. Naletila sam na nekom forumu da je par trudnica imalo iste simptome i da je nalaz pokazao kandidu u stolici (u crijevima). Što samo po sebi nije opasno o da se uz prehranu i probiotik rješiti a onda pak naletim na članak korelacije kandide u trudnoci i autizma i pola noći nisam spavala😣😣😣

Eleonore sad u trudnoci si povracala krv? I nisu te odmah na gastroskopija slali? Jesi poslije kakve simptoma imala?

A taj autizam sa svime koreliraju no zapravo se ne zna sto ga izaziva. Koliko god se trudili objasniti ne zna se. Recimo, znam curu koja ima ne -jednojajcane blizance i jedan ima autizama drugi je potpuno ok... dakle,mala vjerojatnost da su okolisni cimbenici. 
    Svako malo izade neka pilot studija koja je najcesce na malom broju djece pa je ubrzo druga pobije. Tako se pokusava korelirati i dijabetes, tezina majke i svakakve lose navike s autizmom no bez sigurnosti te se cesto jave dezinformacije.
    Ja sam iskusila kako je zivjet na 44 C uz puno vlage 😂 Nimalo ugodno 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.