ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maj4
    12. Kolovoz 2019. 07:49

Dobro jutro cure 🖐🏻 
    Kod nas od prije 7h neko lupa, čini mi se da dolazi iz komunalnog jer oni su tu 50m od nas, jedno dvorište nas dijelu. Popizdit ću, neko jutro su u 6ipo kosili nam pod prozorom, tj krenuli 15min radili probudili sve žive i onda stali 😳😳🤯🤯
    Sretno na pregledima 🤞🏻🤞🏻
    Sretno nam svima danas na vrućinama 🤞🏻🤞🏻🤦🏼‍♀️ 

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

• Tonkica1
    12. Kolovoz 2019. 07:56

Jutro cure! Sretno danas na pregledima 🤞
    Jao Goga zao mi je, ali bit ce to u redu, jaka si ti 💪💪💪
    Ja sam jucer prve malo jace udarce osjetila kad sam se bas jako umirila i skoncentrirala 🥰
    Da, jos danas treba izdrzati, a onda cemo lakse vec disati!

ena10

Jutro!

Sretno  svima na pregledima danas😊😊
    Djevojke koje su jučer bile loše, nadam se da je danas malo bolje.🙈
    Danas nikuda! Ok, možda samo po neki fini doručak, ali nikuda.. klima, i TV cijeli dan..

Lavica- ja sam kao dijete, imala e.coli u crijevima,  odnosno, na samom dvanaestercu.. ležala sam u bolnici dva tjedna, nisu znali što je.. i gastroskopiju radili, i na kraju i kolonoskopiju, i onda se dr potrudio, proucio sve nalaze, uzeo stolicu na analizu, nakon sto pitanja mojih roditelja, zašto ista nije urađena već do sada.🤷‍♀️
    S time da to uopće nije bio moj liječnik..  dr koja je mene vodila je govorila starcima da me vode psihijatru jer ona ništa nije pronalazila 🙈🤷‍♀️

Grizli

Jutro svima! Sretno na pregledu nisam zapamtil tko ide 😒...
    Eleonore za malo krvi jednom ako si ppvracala ne brini nije to nista strasno. Prijateljica je isto u ranoj trudnoci tako jednom ispostavilo se da je od nadrazenog zdrijela jer se naprezala povracat posebno ako nemas sto. Dogodi se da pukne kakva kapilarica pa bude krvi. Vazno je da nije bilo puno i da se ne ponavlja vise. 

Lavica27
    12. Kolovoz 2019. 08:03

LoSa84

Lavica27

Hej cure, hvala vam.
    Netko je pitao za heliobactery, radila sam taj test vec 3 puta,nemam je,tj. Nisam je imala. Od dijagnoza sami imala cir, gastritis, GERB i na nekoj kasnijoj kontroli sindrom iritabilnig crijeva (moras skupit sve🙈). Ali se to uz terapiju,prehranu i malo alternative smirilo. Nisam jako dugo imala problema. Naletila sam na nekom forumu da je par trudnica imalo iste simptome i da je nalaz pokazao kandidu u stolici (u crijevima). Što samo po sebi nije opasno o da se uz prehranu i probiotik rješiti a onda pak naletim na članak korelacije kandide u trudnoci i autizma i pola noći nisam spavala😣😣😣

Eleonore sad u trudnoci si povracala krv? I nisu te odmah na gastroskopija slali? Jesi poslije kakve simptoma imala?

A taj autizam sa svime koreliraju no zapravo se ne zna sto ga izaziva. Koliko god se trudili objasniti ne zna se. Recimo, znam curu koja ima ne -jednojajcane blizance i jedan ima autizama drugi je potpuno ok… dakle,mala vjerojatnost da su okolisni cimbenici.
    Svako malo izade neka pilot studija koja je najcesce na malom broju djece pa je ubrzo druga pobije. Tako se pokusava korelirati i dijabetes, tezina majke i svakakve lose navike s autizmom no bez sigurnosti te se cesto jave dezinformacije.
    Ja sam iskusila kako je zivjet na 44 C uz puno vlage 😂 Nimalo ugodno 😂

Ma znam da, ironija je što zapravo svi imamo kandidu u sebi i dobro dodje al ako se "prerazmnozi" onda je sranje. Vidjela sam anticandida prehranu,mam mi se smracilo🙈 

Ja mrzim vrućinu,baš postanem nervozna kad je jako vruce. Srećom danas ne idem na posao... 

Tockice,hvala ti,vidjela sam i to. 
    Mikio sretno na pregledu danas😍

C1M4
    12. Kolovoz 2019. 08:06

Cure, može savjet? Dakle jutros smo mm i ja malo hopsali i tokom seksa me počeo bolit malo trbuh pa smo stali i sad mene tu i tamo zaboli kao desni jajnik i odem sad na wc, a ona roskasta crta na ulošku dnevnom. Kad sam se obrisala ništa nije bilo.. Sad me strah jel može nešto biti? Gdje god sam pročitala kao nije opasno ako je u maloj količini i ako nema jakih bolova i krvarenja.. Ne znam jel kojoj od vas bilo tako? Ne želim bzvz paničariti jer možda nije ništa, ali me strah.. 

lorija
    12. Kolovoz 2019. 08:12

Dobro jutro cure ☺

Mikio sretno danas i svim curama koje idu danas na pretrage.
    Mare ja sam u De,na jugu 😉 pa vam uvijek moja prognoza dodje za dan.-dva. Evo i sada pada kisa,a bas smo mislili opet malo na jezero 😏
    Lavice 😘

Točkica37
    12. Kolovoz 2019. 08:15

C1M4

Cure, može savjet? Dakle jutros smo mm i ja malo hopsali i tokom seksa me počeo bolit malo trbuh pa smo stali i sad mene tu i tamo zaboli kao desni jajnik i odem sad na wc, a ona roskasta crta na ulošku dnevnom. Kad sam se obrisala ništa nije bilo.. Sad me strah jel može nešto biti? Gdje god sam pročitala kao nije opasno ako je u maloj količini i ako nema jakih bolova i krvarenja.. Ne znam jel kojoj od vas bilo tako? Ne želim bzvz paničariti jer možda nije ništa, ali me strah..

Uf cima valjda je sve prokrvljeno pa nemam pojma pukne kapilaric ili nesto. Mene je kod onog hematoma koji je projrvario pitala da li smo imali odnos 

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

flower
    12. Kolovoz 2019. 08:17

Jutro cure.... Nije me bilo tri tjedna i ima toliko toga za čitati... Vidim bile su svakojake teme na tapeti...
    Baš mi je drago na svim urednim pregledima, dogovorima za kupnju kuće, kupljene aute 😊
    Curama koje su završile na hitnoj,  sada vidim samo za Gogu želim puno sreće i vjerujem da će to sve biti dobro...
    Mi bili na moru, iskupali se i na uživali i evo da prijavim odma svoj novi termin za pregled 14.8. 🙂

Mi nakon pregleda planiramo krenuti u razgledavanje tih većih potrepština, kolica, kinderbet itd, a u rujnu onda u kupovinu svega toga 🙂 
    I prijavili smo se na trudnički tečaj u rujnu... 
    I pričali ste o porodima, gdje, tko.... Pa evo mi smo se odlučili za petrovu i najvjerojatnije ću tamo biti negdje krajem 11.og mjeseca 😊

01/19 prvi postupak (4 blastociste)
    03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
    09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
    08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)

• AnnA
    12. Kolovoz 2019. 08:18

C1M4 ja ti bas ne mogu pomoci jer se od straha ne seksam otkad sam ostala trudna ali kad sam pred neka 4 tjedna imala maaali smeckasti iscjedak i isla kod doktorice pitala me jesam li imala spolni odnos jer kao kod naprezanja zna neka zilica puknuti sto u principu nije opasno. Tako da mozda je to u pitanju. Cure koje imaju vise iskustva sigurno ce biti od vece pomoci. Ali znas kalo sve kazemo, ako ces biti mirnija bolje provjeriti. Mozda mozes i samo nazvati gin pa pitati i vidjeti sta ce ti reci.
    Ja se stvarno nadam da nije nista

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.