ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Točkica37
    11. Kolovoz 2019. 15:19

Grozki hvala na inf.osla sam odmah komtaktirati croatia osiguranje pa javim sto su odgovorili.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

11. Kolovoz 2019. 15:32

Mi smo nedavno kupili kucu i imam ratu kredita taman da je mogu pokrit placom i da mi jos ostaje za normalan zivot. No ni nakraj pameti mi nije bilo da mirovanje ima limit, ja sam mislila da je barem 70% place. Sad jos radim od doma no vidjet cu koliko cu izdrzat 😐 A vjerojatno cu se morat vratit na posao nakon 6 mjeseci. Vise mi se isplati plačat dadilju nego bit doma. Nemojte me zbog tog oduđivat. Vec sam svasta cula kad sam spomenula da bi se nakon 6 mjeseci vracala na posao 😥

• Stelle123
    11. Kolovoz 2019. 15:42

Hrabrica

Ja napravila doslovno cijeli financijski plan u excellici sa popisom svih potrebnih stvariOno što ćemo mi pokrit, što ćemo dobit, cijene za već odabrane artikle, popusti na to, ukupni troškovi, ..ma do zadnjeg detalja i fino sa datumima što ćemo koji mjesec ..u bojiIšla sam toliko u detalje da me mm zezao da mi još samo fali neki grafikon na to sve

I ja nekad davno nadobudno. Al kad sam vidila koliki su troskovi i da nisam uspjela ustedit ono sto sam planirala odustala. Od te tablice mi je dugo bila muka.

url=https://lilypie.com]

Hrabrica
    11. Kolovoz 2019. 15:49

Stelle123

Hrabrica

Ja napravila doslovno cijeli financijski plan u excellici sa popisom svih potrebnih stvariOno što ćemo mi pokrit, što ćemo dobit, cijene za već odabrane artikle, popusti na to, ukupni troškovi, ..ma do zadnjeg detalja i fino sa datumima što ćemo koji mjesec ..u bojiIšla sam toliko u detalje da me mm zezao da mi još samo fali neki grafikon na to sve

I ja nekad davno nadobudno. Al kad sam vidila koliki su troskovi i da nisam uspjela ustedit ono sto sam planirala odustala. Od te tablice mi je dugo bila muka.

Stelle123

Hrabrica

a ne ne ovo je na temelju onog što smo si već odabrali ..bili u dućanima, vidjeli cijene..otvorili članske kartice radi popusta i sad samo trebamo krenut "peglat"   tako da nema tu iznenađenja.. a i ostavili smo si prostora za ono što još ni ne znamo da će nam trebati..tipa kozmetika (za bradavice, za kupanje i sl...nit znam što nam treba nit kolike su cijene ali to ću proći sa sekom jer ona ima već  dijete pa će proslijedit znanje ).. 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

• Stelle123
    11. Kolovoz 2019. 16:57

Hrabrice hmmm....pricat cemo o tome dogodine. Moj savjet, sto god mos dobit/posudit i slicno, ili narucit za babine ne planiraj u tom planu. Jednom je jedna dobro rekla dijete je luksuz.

url=https://lilypie.com]

mrgud_zg
    11. Kolovoz 2019. 17:56

Cure, jel narucivala koja trudnicku robu s asosa? Kakve su velicine? Bas nemrem procijenit one haljine koje imaju prosirenje za trbuh, u kojim mjesecima se to popuni 😁😁

Hrabrica
    11. Kolovoz 2019. 17:57

Stelle123 hvala na savjetu..

Cure jel ima koja u planu na trudnički tečaj na Merkur i uopće jel koja ima dojavu hoće li biti još koji održan tamo do kraja godine? Vidim kod njih na webu da su bila dva, ali ne vidim niti jedan dalje u najavi  

11/2018 – inseminacija X
    06/2021 – FET,

Hrabrica
    11. Kolovoz 2019. 17:58

mrgud_zg

Cure, jel narucivala koja trudnicku robu s asosa? Kakve su velicine? Bas nemrem procijenit one haljine koje imaju prosirenje za trbuh, u kojim mjesecima se to popuni 😁😁

i mene ista stvar muči ali za hlače 

11/2018 – inseminacija X
    06/2021 – FET,

• Kengurica
    11. Kolovoz 2019. 18:05

Hrabrice svaka cast. Ja inace trosim ko pijani milijuner. Salim se, ne trosim iznad svojih mogucnosti nego trosim kolko imam bez nekog plana i takvi smo oboje.
    Asos je napisao da su velicine trudnicek takve da biras onu velicinu koju inace kod njih kupujes.

mrgud_zg
    11. Kolovoz 2019. 18:07

Ah znam da asos to kaze. Al bas me zanima ako netko ima iskustvo iz prve ruke. Ja ovih dana planiram narucit par stvari pa ako se nitko ne javi budem podijelila iskustvo kad mi stigne (tj vratim se s go 🙈)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.