ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Red Fox
    11. Kolovoz 2019. 13:17

Grizli hvala, znaci napadam sad sve kauflande u blizini 😂

Omerta
    11. Kolovoz 2019. 13:21

Točkica37

Iva pa niste bas ni klinci vise…26 su po meni ozbiljne i lijepe gpdine… ja sam sa 28 zatrudnila sa mm a bioi sno skupa 7 mj 😄

A mi tek 5 mjeseci ja imala 26, a on 42 kad smo zatrudnili sa prvim.. sad +5 godina.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Omerta
    11. Kolovoz 2019. 13:24

Ima li jos netko ovdje sa tako vecom razlikom? Sva sreca pa Azijati uglavnom izgledaju mladje za svoje godine! 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Točkica37
    11. Kolovoz 2019. 13:26

Omerta jesu tvoji roditelji njorgali oko njegovih godina? 
    Moja mama je bila fulll sretna kad sam zatrudnila s prvim i s drugim i sad s trecim je jako navijala jedino sto je malo glupasta oko tog spola bebe. Ja cu uskoro 38 i sa ovim djetetom zatvaram butigu... ne znam zapravo kako cemo se stitit od slucajne trudnoce , ali ne bih vise od troje djece, to mi je top. I uvijek sam govorila da cu trece rodit sa 38 i eto takoo ce i biti :)

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• AnnA
    11. Kolovoz 2019. 13:26

Ma uvijek se nadju neki komentari. Mi smo se zarucili u 9.mjesecu prosle godine i nakon par mjeseci odlucili datum vjencanja (kako nije bilo velikog pira nismo to trebali sve puno unaprijed). I datum smo znali prije nego sam ostala trudna. I kad sam ostala trudna bilo je komentara “joj kad su ljudi pitali jel se zenite zato sta so trudna odgovor je bio ne a sad ipak jesam trudna” i takve bedastoce. Al ono ljudi su isto fascinantni. Pitaju jel se zenimo zbog trudnoce a kad smo se zarucili ja imala 30, on 32 i bili 2 godine u vezi. 
    Neke stvari bolje ignorirat. Svjesna sam toga. Ali ja nisam takva. Ja ne mogu sutit

Točkica37
    11. Kolovoz 2019. 13:28

Omerta

Ima li jos netko ovdje sa tako vecom razlikom? Sva sreca pa Azijati uglavnom izgledaju mladje za svoje godine!

Mi smo mala razlika... godinu i 7 mjeseci.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Angie1205
    11. Kolovoz 2019. 13:29

Anna i nama je bilo slicno. Mm me zaprosio i zarucili se tj dana nakon sto smo uselili skupa a dva tj poslije plusic na testu. Isto su svi mislili kak se eto zarucujemo i zenimo radi trudnoce al nas to nije puno diralo. Nasi bliznji su znali redoslijed a za ostalo me zaboli bas 😬

Angie1205
    11. Kolovoz 2019. 13:30

Mi smo jos manja razlika...8mjeseci 😂

11. Kolovoz 2019. 13:32

Ja imam 21 a muz 37 😀😀😀
    Godine su samo BROJ😀😀😀😇😇

• atica
    11. Kolovoz 2019. 13:33

Omerta, mm je stariji od mene 11god a sto cemo, srce ne pita ;)
    Mi kad smo rekli svekrvu i svekrvi za ovu trudnocu svekar se samo nastavio igrati sa curicom (3god) a nakon par sati je pitao, jel nas zanima spol, mi kazemo ne, a on ce: ne zanima nas al se nadamo decku. Ne frende, ti se nadas decku. I u prvoj trudnoci nije bio bas sretan sto nosim curicu a sad je zaljubljen u nju. Mislim svi ti komentari i kod mene i kod vas koje citam, zaboli me za njih, zivim svoj zivot jedino sto mi je zao muza sto mora tako nesto dozivjeti od vlastitih roditelja...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.