Iva pa niste bas ni klinci vise…26 su po meni ozbiljne i lijepe gpdine… ja sam sa 28 zatrudnila sa mm a bioi sno skupa 7 mj 😄
A mi tek 5 mjeseci ja imala 26, a on 42 kad smo zatrudnili sa prvim.. sad +5 godina.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Ima li jos netko ovdje sa tako vecom razlikom? Sva sreca pa Azijati uglavnom izgledaju mladje za svoje godine!
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Omerta jesu tvoji roditelji njorgali oko njegovih godina?
Moja mama je bila fulll sretna kad sam zatrudnila s prvim i s drugim i sad s trecim je jako navijala jedino sto je malo glupasta oko tog spola bebe. Ja cu uskoro 38 i sa ovim djetetom zatvaram butigu... ne znam zapravo kako cemo se stitit od slucajne trudnoce , ali ne bih vise od troje djece, to mi je top. I uvijek sam govorila da cu trece rodit sa 38 i eto takoo ce i biti :)
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Ma uvijek se nadju neki komentari. Mi smo se zarucili u 9.mjesecu prosle godine i nakon par mjeseci odlucili datum vjencanja (kako nije bilo velikog pira nismo to trebali sve puno unaprijed). I datum smo znali prije nego sam ostala trudna. I kad sam ostala trudna bilo je komentara “joj kad su ljudi pitali jel se zenite zato sta so trudna odgovor je bio ne a sad ipak jesam trudna” i takve bedastoce. Al ono ljudi su isto fascinantni. Pitaju jel se zenimo zbog trudnoce a kad smo se zarucili ja imala 30, on 32 i bili 2 godine u vezi.
Neke stvari bolje ignorirat. Svjesna sam toga. Ali ja nisam takva. Ja ne mogu sutit
Ima li jos netko ovdje sa tako vecom razlikom? Sva sreca pa Azijati uglavnom izgledaju mladje za svoje godine!
Mi smo mala razlika... godinu i 7 mjeseci.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Anna i nama je bilo slicno. Mm me zaprosio i zarucili se tj dana nakon sto smo uselili skupa a dva tj poslije plusic na testu. Isto su svi mislili kak se eto zarucujemo i zenimo radi trudnoce al nas to nije puno diralo. Nasi bliznji su znali redoslijed a za ostalo me zaboli bas 😬
Omerta, mm je stariji od mene 11god a sto cemo, srce ne pita ;)
Mi kad smo rekli svekrvu i svekrvi za ovu trudnocu svekar se samo nastavio igrati sa curicom (3god) a nakon par sati je pitao, jel nas zanima spol, mi kazemo ne, a on ce: ne zanima nas al se nadamo decku. Ne frende, ti se nadas decku. I u prvoj trudnoci nije bio bas sretan sto nosim curicu a sad je zaljubljen u nju. Mislim svi ti komentari i kod mene i kod vas koje citam, zaboli me za njih, zivim svoj zivot jedino sto mi je zao muza sto mora tako nesto dozivjeti od vlastitih roditelja...
Sortiraj odgovore
Najstariji