Ajme ove vrućine 🤯🥵🥵 nemam snage za ništa i onda o kojekakvim glupostima razmišljam, sva sam nikakva danas. Jedva čekam da malo rashaldi da mogu u šetnju 🤗🐶
Lavice brz oporavak ti želim 😊🤞🏻
Bol u leđima ja je imam i inače donji dio leđa 🤦🏼♀️ nije to toliko da boli više je neugodno i dosadno. Kad ležim na boku najmanje osjetim 🤔
Ja imam problem namjestiti se dok jedem 🙈 ne mogu normalno sjediti moram se malo ispružiti. Inače ne jedemo za kuhinjskim stolom nego za malim na kutnoj tako da na kraju završim jelo u ležečem položaju 🤣🤣 nadam se da nisam jedina?
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
I ja muku mucim sa hemicima jos od prvog poroda. Pojave se s vrimena na vrime, al zadnjih tjedan dva su ne se bas uhvatili. I u ljekarni su mi dali hemopip plus. Kazu da su se svi drugi ogradili od trudnica. Da je ovo valjda jedina koja ima bas navedeno da je sigurna za trudnice.
Hrabrice sviđa mi se vaše financijsko razmišljanje. I mi slično radimo za sve.
Lavice nadam se da će biti sve ok i da će te popustit ta nesretna viroza, pij dosta tekućine, i inače bi trebale zbog vrućine..
Ja sam dobila hemoroide, da prostite mogu jednog napipat, nikad u životu to nisam imala i ne znam što trebam s njima. Ajme.
Nasty ja ih imam od prijašnjih problema s probavom, jedan na van koji se i vidi i osjetim ga i par unutra i samo molim boga da se sad ne aktiviraju, to mi je bila najveca muka ikad. Nisam mogla ni sjedit ni lezat Jedino sto mi je pomagalo je topla kupka, hemeroprotect da malo ublazi kroz dan (neznam dal se smije u trudnoci sad koristit) i brisanje samo vlaznim maramicama.
Samo se nemoj napinjat na wc i predugo sjedit da ti ne puknu.
Jooooj, meni je to bila najveca muka poslje poroda
Savovi su nula naspram hemica 😭
Imala sam prokten mast, to su u ljekarni rekli da smijem dok dojim, pa vjerojatno smiju i trudnice. Nije nist spektakularno ucinkovito, al bar ih malo smiruje.
Svakako tusiranje iza stolice, ne jesti ljuto, jako masno, nista sto zatvara, ne sjediti ni na vrucem i na hladnom…
Hvala ti, nadam se da mi neće popucat.. Danas sam dosta sjedila jer sam putovala, a u zadnje sam imala tvrdu stolicu, al je bila redovna pa nisam dramila sa kefirom i šljivama, sad se opet moram dovest u red da ublažim situaciju.. ovo je grozno..
Cure kak stojite sa bolovima u donjem dijelu leda? Mislim nije cak ni neka jaka bol vise je nekad neka nelagoda😒
Iva meni je strasno.Ja ne mogu vise uopce sjedit normalno niti dugo.Bas neugodna bol,iritira me.
Tako da manje vise lezim..ili se moram nekako namjestit na kucu ali da iza sebe imam jastuk ili nesto da mi bude udobno.
I ja muku mucim sa hemicima jos od prvog poroda. Pojave se s vrimena na vrime, al zadnjih tjedan dva su ne se bas uhvatili. I u ljekarni su mi dali hemopip plus. Kazu da su se svi drugi ogradili od trudnica. Da je ovo valjda jedina koja ima bas navedeno da je sigurna za trudnice.
Hvala ti, zapisala sam, pa ću sutra pitat u ljekarni. Ne želim ni razmišljati što je to kad pukne.. Ajme..
Zao mi je sto imate takve tegobe cure! Nadam se da ce vam brzo proci! 🤞🤞🤞🤞🤞
Ja da me tu i tamo ne zategnu dolje misici i da mi trbuh ne raste ne bih u zadnje vrijeme rekla da sam uopce trudna. Bas se nekako dobro osjecam i kaze mm, a i dr ljudi da bas imam taj trudnicki sjaj, a reci cu vam da je to znoj od ovih gadnih vrucina, nista drugo. Samo sam jako jako sretna i to se na meni vidi 😁😁
Jos malo pa popustaju vrucine pa ce biti lakse, danas sam bas tesko podnijela ovu vrucinu.
Uhh trtica, pa cak i samo dupe meni otpadaju nakon max sat vremena sjedenja negdje a da nije moja kutna 🙈
Danas vodili cure na jezero, ja sjedila u hladu...sat i pol izdurala i meni prekipilo, ne mogu. Donji dio ledja me strecne kad se idem ustat nakon tak nekog neugodnog duzeg sjedenja...inace bas i ne.
Sad evo svi pozaspali na kutnoj, mala se rasirila s pesom na jednu stranu, ja na drugu, mm meni na dupe se naslonio...jedino se starija pametna pobrala u sobu 😂
Odrvenili smo doslovno. Sad se trgla i sve ih poterala u svoje coskove da se mogu ispruzit s Pericom 😬
Lavice bolje da si otisla na obradu u bolnicu, jer mi to kod tebe malo dugo traje. Viroze ne traju duze od cca 5 dana. Ove koje su sada aktivne traju 48-72h. Nadam se da je neka lazna uzbuna i da se crijeva namjestaju uz sve tvoje zelucane probleme uz utjecaj hormona...🍀🍀
Uf fala Bogu o hemeroidima znam samo teorije, nikad me nije uhvatilo to....aaaaali zato me opasno muče crijeva. Ako malo više pojedem kroz dan baš me zatežu bočne strane trbuha da mi nelagodno i sjest, i leć a ustajanje bolje da ne opisujem..Kao da bude tijesno unutra za puna crijeva..Tako me i jučer držalo da sam pol dana preležala (a nisam imala potrebu za wc ono baš ni u naznakama)..Ujutro odem na wc, kraljevski obavim i svi bolovi otišli...nevjerojatno..
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Mene donja ledja oko trtice ne bole sama od sebe, al nakon lezanja na ledjima, sjedenja bas zabole gadno. Npr na plazi na minutu dvije legnem na ledja i od bi jedva nogu mičem. Inace imam losa ledja.
Probava tvrda da se bojim da napinjanjem ne izbacim bebu 😂😂. Inace imam tvrdu stolicu, ali trenutno je faza horor. Ne znam jel imam hemice, vanjske nemam, valjda jadno dupence naviklo.
Sortiraj odgovore
Najstariji