Hrabrice svaka cast. Ja inace trosim ko pijani milijuner. Salim se, ne trosim iznad svojih mogucnosti nego trosim kolko imam bez nekog plana i takvi smo oboje.
Asos je napisao da su velicine trudnicek takve da biras onu velicinu koju inace kod njih kupujes.
hahahaha ko pijani milijuner Ma i mi poštujemo svoje mogućnosti ali se uvijek organiziramo tako da si priuštimo ono što želimo....negdje ćemo stisnut/ušparat da bi si ostvarili ono drugo što si želimo i što na nas ima wow efekt....
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Ah znam da asos to kaze. Al bas me zanima ako netko ima iskustvo iz prve ruke. Ja ovih dana planiram narucit par stvari pa ako se nitko ne javi budem podijelila iskustvo kad mi stigne (tj vratim se s go 🙈)
Točno kaže asos :)
Tvoja veličina pa proširenje raste s tobom 😁
Inače cure evo mene nakon 4h provedenih na hitnoj. Naime meni onaj proljev dolazi i odlazi ali su pred par dana zelucane tegobe (čitaj odvratni grcevi) počeli,kao iz najgoreg perioda kad sam imala čir... da bi mi izvadili krv i urin i kao sve ok. Dali dijetu i na zaraznoj da ostavim uzorak stolice. Luda sam... što god pojedem kao da sam kamenje pojela. Evo danas cijeli dan dva tanjura juhe...😣😣
Cure kak stojite sa bolovima u donjem dijelu leda? Mislim nije cak ni neka jaka bol vise je nekad neka nelagoda😒
Mene zadnjih par dana pocelo boljet kod ustajanja 😥
Lavica27 uf nadam se da će ti brzo biti bolje..Baš razmišljam da nije možda stvarno neka virozica (ne znam jel se ona može vidjeti na nalazima)..Sada ti je kao trudnici imunitet slabiji pa se možda slabije bori i sporije oporavlja...Što i Iva4 kaže dosta cura je to uhvatilo.. :/
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Lavice drz se. Bitno da nalazi pokazuju da je sve ok. Drzim fige da brzo prode 🤞.
Meni je zadnja 2 dana od ove vrucine uzasno, kao nije mi nis al ne mogu disat kolko je vruce. A na moru sam. Evo kupam se upravo u 8 navecer i jos mi je vruce. I cini mi se da mi je zadnjih par dana trbuh bas naraso pa me sve zateze. Jedva cekam da prode ovaj toplinski val i da bar mrvicu padnu temperature
Hrabrice sviđa mi se vaše financijsko razmišljanje. I mi slično radimo za sve.
Lavice nadam se da će biti sve ok i da će te popustit ta nesretna viroza, pij dosta tekućine, i inače bi trebale zbog vrućine..
Ja sam dobila hemoroide, da prostite mogu jednog napipat, nikad u životu to nisam imala i ne znam što trebam s njima. Ajme.
Ah znam da asos to kaze. Al bas me zanima ako netko ima iskustvo iz prve ruke. Ja ovih dana planiram narucit par stvari pa ako se nitko ne javi budem podijelila iskustvo kad mi stigne (tj vratim se s go 🙈)
Ja sam narucivala i nisam bas nesti presretna. Doduse, meni su problem hlace, mislim da se kod haljina lakse pogodi velicina.
Uzela sam troje, sve ista velicina i sve je bas njihovo, nije neka druga marka
Prve su mi super (svjetlije traperice). Druge su crne, uzasno smrde na boju (i nakon 10 pranja) same hlace su dobre velicine, ali onaj dio za trbuh je preogroman, do ored kraj trudnoce mi je pado sa stomaka. Trece su sive i one kao da su dva broja vece 😏
Lavice nadam se da će biti sve ok i da će te popustit ta nesretna viroza, pij dosta tekućine, i inače bi trebale zbog vrućine..
Ja sam dobila hemoroide, da prostite mogu jednog napipat, nikad u životu to nisam imala i ne znam što trebam s njima. Ajme.
Nasty ja ih imam od prijašnjih problema s probavom, jedan na van koji se i vidi i osjetim ga i par unutra i samo molim boga da se sad ne aktiviraju, to mi je bila najveca muka ikad. Nisam mogla ni sjedit ni lezat Jedino sto mi je pomagalo je topla kupka, hemeroprotect da malo ublazi kroz dan (neznam dal se smije u trudnoci sad koristit) i brisanje samo vlaznim maramicama.
Samo se nemoj napinjat na wc i predugo sjedit da ti ne puknu.
Jooooj, meni je to bila najveca muka poslje poroda
Savovi su nula naspram hemica 😭
Imala sam prokten mast, to su u ljekarni rekli da smijem dok dojim, pa vjerojatno smiju i trudnice. Nije nist spektakularno ucinkovito, al bar ih malo smiruje.
Svakako tusiranje iza stolice, ne jesti ljuto, jako masno, nista sto zatvara, ne sjediti ni na vrucem i na hladnom...
Nasty ja ih imam od prijašnjih problema s probavom, jedan na van koji se i vidi i osjetim ga i par unutra i samo molim boga da se sad ne aktiviraju, to mi je bila najveca muka ikad. Nisam mogla ni sjedit ni lezat Jedino sto mi je pomagalo je topla kupka, hemeroprotect da malo ublazi kroz dan (neznam dal se smije u trudnoci sad koristit) i brisanje samo vlaznim maramicama.
Samo se nemoj napinjat na wc i predugo sjedit da ti ne puknu.
Mikio hvala ti na savjetu. Kupila sam neke vlažne maramice sa ekstraktom nevena. Pitat ću u ljekarni što mogu koristit.. Van imam jedan poveći, a unutra nemam pojma.. Al neugodan osjećaj skroz.. I moram opet počet sa kefirom i acidofilom..
Sortiraj odgovore
Najstariji