Tockica, pa malo im je to bilo cudno ispocetka.. em godine, em Azijat (iako nemaju nista protiv), em se upoznali u Danskoj dok sam isla radit gore i sve nesto brzo usli u vezu i zatrudnili, ali dobro prihvatili ga ubrzo iako je tu znalo bit problema vezano za komunikaciju i svasta nesto... tati je na kraju bilo najbitnije da sam ja sretna sa odabirom i situacijom. Trudnoca je bila od pocetka zeljena, kako smo odlucili, od prve odma uspjelo.
Eleonoré, pa to je to, ista razlika samo ste vi mladji! 😊👍
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Sve u nekon slicnon sosu :/ za godine nam nis ne kazu skupa smo 11 u braku 3 kad sam rodila prvo sam imala 25 a sad cu skoro 29 kad beba dode. Ali to musko zensko jedno dvoje troje na tu temu komentara ko u prici...sa mm strane su iz dalmacije pa je i ono 'ili je dite ili je sin' bilo na snazi. Sada se sveki brine da cemo i trece htjet. Mm je jedinac. Neznam inace smo si super ali to 'necete valjda i trece' me bas pogodilo no dobro. Vise me ovo izluduje sa daj curicu i malom kad govore ces dat bebi ovo ono pa se on uznemiri.
Sve mi znamo da se treba izdignut iznad tih komentara ali to je bas nekad tesko
Lala, od nosa prema gore je njegova i smedje oci, a usta ima moja, tako bar svi vele. On je tamnije puti, ja bijela ko kasper pa je ona nesto izmedju. Kad se tek rodila bila je pljunuta on, a sad kako raste pocelo se malo i mene nazirati u izgledu. Jaki su to geni, vidi se da je mix!
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Iva to ti je najbolje pitat u banci di si dizala prvi kredit. Ja sam imala kredit ali sam morala dic jos jedan ubrzo poslije, s tim da sam morala prebit prvi kredit, znaci njega zatvorit s djelom love od tog drugog kredita, jer mislim da ne daju kredit za kreditom. E sad kak to ide kad je prvotni kredit u mirovanju to stvarno ne znam. Ja cu to mirovanje kredita koristit kad pocne porodiljni, komplikacije mi nisu puno manje od place tak da mi sad to i nema nekog smisla pauzirati.
Jel to taj moratorij? Ja i to od rujna pa do veljace napravila. Iva daj nesto poblize o tome reci
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Zaspah. :) Da, Točkica prvo. Vec sam svakakve faze prosla, od nemoj jos imati dijete uzivaj, do sad ti je vrijeme i onda, prosao ti je vlak (a to mi je jedna te ista osoba govorila i to ne bliska vec s posla). I cesto cujem da je sebicno tak star imati dijete i bla bla. Kad si mlad pak ti prigovaraju da kaj ne uzivas, kad si star opet ne valja. Iskreno prije 35 ja nisam bila nikako u glavi za dijete zbog raznih glupih strahova, onda smo do nedavno pokusavali i eto tek uspjeli i malo mi je zao da necu biti mladja kad dijete bude mladic/djevojka, pa kad bude imalo svoju djecu medjutim ja to promijeniti ne mogu, a i zivot pise čudne priče pa nikad ni ne znaš šta te čeka. Mozda nam bude super kad ja budem klimakterij, on pubertet pa se skupa pocnemo drogirati (šalim se naravno). 😂
Ooo pa to je super samo sto cu ja bit doma na porodiljnom 3 godine pa mi nekak bolje to smrznut kasnije kad ne daj Boze zagusti. A i meni su rekli da mogu to napravit 2 puta po 5mj, znaci god dana.
Vama nisu nista komentirali za spol na uvz na probiru? Ja nemrem vjerovat da je meni sa 12 tj vec rekla. Iduci pregled mi je s 15 tjedana pa me bas zanima kaj ce moj dr reci
Meni je isto s 12 tjedana rekao... mojoj frendici s 10
Vama nisu nista komentirali za spol na uvz na probiru? Ja nemrem vjerovat da je meni sa 12 tj vec rekla. Iduci pregled mi je s 15 tjedana pa me bas zanima kaj ce moj dr reci
Meni je isto s 12 tjedana rekao… mojoj frendici s 10
Meni je onaj dr. Trutin u prvoj T rekao na probudi,A sad kad sam onoj mladoj to spomenula na probiru samo me pogledala kao prerano je kaj sam si ja to zamislila😂
Sortiraj odgovore
Najstariji