ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Omerta
    11. Kolovoz 2019. 13:52

Tockica, pa malo im je to bilo cudno ispocetka.. em godine, em Azijat (iako nemaju nista protiv), em se upoznali u Danskoj dok sam isla radit gore i sve nesto brzo usli u vezu i zatrudnili, ali dobro prihvatili ga ubrzo iako je tu znalo bit problema vezano za komunikaciju i svasta nesto... tati je na kraju bilo najbitnije da sam ja sretna sa odabirom i situacijom. Trudnoca je bila od pocetka zeljena, kako smo odlucili, od prve odma uspjelo.
    Eleonoré, pa to je to, ista razlika samo ste vi mladji! 😊👍

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Sarita15
    11. Kolovoz 2019. 13:59

Sve u nekon slicnon sosu :/ za godine nam nis ne kazu skupa smo 11 u braku 3 kad sam rodila prvo sam imala 25 a sad cu skoro 29 kad beba dode. Ali to musko zensko jedno dvoje troje na tu temu komentara ko u prici...sa mm strane su iz dalmacije pa je i ono 'ili je dite ili je sin' bilo na snazi. Sada se sveki brine da cemo i trece htjet. Mm je jedinac. Neznam inace smo si super ali to 'necete valjda i trece' me bas pogodilo no dobro. Vise me ovo izluduje sa daj curicu i malom kad govore ces dat bebi ovo ono pa se on uznemiri. 
    Sve mi znamo da se treba izdignut iznad tih komentara ali to je bas nekad tesko

• Lala27
    11. Kolovoz 2019. 14:05

Omerta Na koga liči kćerkica? 😊

Omerta
    11. Kolovoz 2019. 14:12

Lala, od nosa prema gore je njegova i smedje oci, a usta ima moja, tako bar svi vele. On je tamnije puti, ja bijela ko kasper pa je ona nesto izmedju. Kad se tek rodila bila je pljunuta on, a sad kako raste pocelo se malo i mene nazirati u izgledu.  Jaki su to geni, vidi se da je mix!

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Angie1205
    11. Kolovoz 2019. 14:24

Iva to ti je najbolje pitat u banci di si dizala prvi kredit. Ja sam imala kredit ali sam morala dic jos jedan ubrzo poslije, s tim da sam morala prebit prvi kredit, znaci njega zatvorit s djelom love od tog drugog kredita, jer mislim da ne daju kredit za kreditom. E sad kak to ide kad je prvotni kredit u mirovanju to stvarno ne znam. Ja cu to mirovanje kredita koristit kad pocne porodiljni, komplikacije mi nisu puno manje od place tak da mi sad to i nema nekog smisla pauzirati.

Točkica37
    11. Kolovoz 2019. 14:32

Jel to taj moratorij?  Ja i to od rujna pa do veljace napravila. Iva daj nesto poblize o tome reci

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Kengurica
    11. Kolovoz 2019. 14:35

Zaspah. :) Da, Točkica prvo. Vec sam svakakve faze prosla, od nemoj jos imati dijete uzivaj, do sad ti je vrijeme i onda, prosao ti je vlak (a to mi je jedna te ista osoba govorila i to ne bliska vec s posla). I cesto cujem da je sebicno tak star imati dijete i bla bla. Kad si mlad pak ti prigovaraju da kaj ne uzivas, kad si star opet ne valja. Iskreno prije 35 ja nisam bila nikako u glavi za dijete zbog raznih glupih strahova, onda smo do nedavno pokusavali i eto tek uspjeli i malo mi je zao da necu biti mladja kad dijete bude mladic/djevojka, pa kad bude imalo svoju djecu medjutim ja to promijeniti ne mogu, a i zivot pise čudne priče pa nikad ni ne znaš šta te čeka. Mozda nam bude super kad ja budem klimakterij, on pubertet pa se skupa pocnemo drogirati (šalim se naravno). 😂

Angie1205
    11. Kolovoz 2019. 14:35

Ooo pa to je super samo sto cu ja bit doma na porodiljnom 3 godine pa mi nekak bolje to smrznut kasnije kad ne daj Boze zagusti. A i meni su rekli da mogu to napravit 2 puta po 5mj, znaci god dana.

11. Kolovoz 2019. 14:39

Točkica37

Vama nisu nista komentirali za spol na uvz na probiru? Ja nemrem vjerovat da je meni sa 12 tj vec rekla. Iduci pregled mi je s 15 tjedana pa me bas zanima kaj ce moj dr reci

Meni je isto s 12 tjedana rekao... mojoj frendici s 10

Lavica27
    11. Kolovoz 2019. 14:46

LoSa84

Točkica37

Vama nisu nista komentirali za spol na uvz na probiru? Ja nemrem vjerovat da je meni sa 12 tj vec rekla. Iduci pregled mi je s 15 tjedana pa me bas zanima kaj ce moj dr reci

Meni je isto s 12 tjedana rekao… mojoj frendici s 10

Meni je onaj dr. Trutin u prvoj T rekao na probudi,A sad kad sam onoj mladoj to spomenula na probiru samo me pogledala kao prerano je kaj sam si ja to zamislila😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.