Mene donja ledja oko trtice ne bole sama od sebe, al nakon lezanja na ledjima, sjedenja bas zabole gadno. Npr na plazi na minutu dvije legnem na ledja i od bi jedva nogu mičem. Inace imam losa ledja.
Probava tvrda da se bojim da napinjanjem ne izbacim bebu 😂😂. Inace imam tvrdu stolicu, ali trenutno je faza horor. Ne znam jel imam hemice, vanjske nemam, valjda jadno dupence naviklo.
Hahah ajme i mene leda tako zabole. Ako na moru legnem, nakon 5 min ne mogu ustat, ko kornjaca budem 😅 i ako se kao sad zavalim u fotelju. Necu ni razmisljat kako cu se dignit. A jos za koji misec ce mi valjda i dizalica tribat😂
Pozdrav cure, (one kojima se ne kaki od mog obracanja) evo jedno upozorenje čisto da se pripazite bolje i ne zanemarite "normalnu bol". Naime taman sam dosla sa hitne, cervix skracen izmedju 2.20-2.80 što bi jedva odgovaralo (32-36 tjednu trudnoce) veceras strogo mirovanje (kao što je i do sad bilo) i u utorak kontrola i najvjerovatnije uputnica za bolničko mirovanje cuvanje trudnoce i serklaža.
Po otpustu iz bolnice prije 3 tjedna je bio 3.5 ali se sada opet skratio. Mirovala sam i pridržavala se liječničkih uputa, pa su mi odmah odradili i sve potrebne briseve.
Sumptomi koji su meni ukazivali da nesto nije uredu su konstantni grcevi kao menstrualni, i bol jako nisko na stidnoj kosti. Ni magnezijum mi nije pomagao iako pijem jako visoku dozu. Urin pokazivao prisustvo bakterija, UK sterilna, jedino sad rezultati briseva. Jos sam ja neki dan samoinicijativno trazila uputnicu za briseve i trebala sam sutra ujutro odraditi to , medjutim evo ubrzalo se sve. Ne zelim stvarati paniku nego cisto da obratite paznju na neke bolove koje vam se ne čine dovoljno alarmantni mogu baš biti, u svakom slučaju bolje je provjeriti.
Pozdrav cure, (one kojima se ne kaki od mog obracanja) evo jedno upozorenje čisto da se pripazite bolje i ne zanemarite "normalnu bol". Naime taman sam dosla sa hitne, cervix skracen izmedju 2.20-2.80 što bi jedva odgovaralo (32-36 tjednu trudnoce) veceras strogo mirovanje (kao što je i do sad bilo) i u utorak kontrola i najvjerovatnije uputnica za bolničko mirovanje cuvanje trudnoce i serklaža.
Po otpustu iz bolnice prije 3 tjedna je bio 3.5 ali se sada opet skratio. Mirovala sam i pridržavala se liječničkih uputa, pa su mi odmah odradili i sve potrebne briseve.
Sumptomi koji su meni ukazivali da nesto nije uredu su konstantni grcevi kao menstrualni, i bol jako nisko na stidnoj kosti. Ni magnezijum mi nije pomagao iako pijem jako visoku dozu. Urin pokazivao prisustvo bakterija, UK sterilna, jedino sad rezultati briseva. Jos sam ja neki dan samoinicijativno trazila uputnicu za briseve i trebala sam sutra ujutro odraditi to , medjutim evo ubrzalo se sve. Ne zelim stvarati paniku nego cisto da obratite paznju na neke bolove koje vam se ne čine dovoljno alarmantni mogu baš biti, u svakom slučaju bolje je provjeriti.
Joj pa opet na tebe😮 sreca da si provjerila. Cuvaj se .
Nasty, tuširanje hladnom vodom par puta na dan- poslije stolice obvezno, ne naprezat se pri nuždi i mazat- kantarionovo, svinjska mast. ja sam pisala neki dan o njima, jedva sam hodala. evo sad puno bolje. vanjski ne pucaju koliko znam
[iimg]
Lavice- drži se! Nadam se da će ti što prije napokon biti bolje! 🙏😘😘
Goga- drži se i ti, i odmaraj, i čuvaj se , i pazi se.. Ne znam šta bi ti rekla drugo.. malo sam ostala šokirana sada sa tvojim postom, držim fige da sve prođe u najboljem redu! 🙏😘
Lavice bolje da si otisla na obradu u bolnicu, jer mi to kod tebe malo dugo traje. Viroze ne traju duze od cca 5 dana. Ove koje su sada aktivne traju 48-72h. Nadam se da je neka lazna uzbuna i da se crijeva namjestaju uz sve tvoje zelucane probleme uz utjecaj hormona…🍀🍀
Znaš što je meni bilo čudno...onako 2-3 dana sam imala proljevastu stolicu/mekanu i otislo je. Al kako bi pojela doručak ili ručak druge dane dolje mi je bio čudan osjećaj kao da moram svaki tren na wc. U cetvrtak me krenuo serafiti želudac od boli u zlicici, podrigivanje,plinovi i nadutost. I bol bi bila prisutna i postepeno se spustila po cijevima dok ne bi obavila. Al nije bio proljev. Pazila na prehranu opet isto. I sad mi puknuo film,dva dana zaredom se vraćam iz zagreba doma jer me želudac boli nesnosno. Ja bi rekla da mi je sluznica upaljena. Inače bi pila terapiju al sad nemogu nista😭 nakon dva proljeva jutros reko vrag je odnio šalu. Nadam se da su to samo moji zelucani problemi i da će otici. Sad me malo strah da nije neka bakterija😥😥
Hvala cure, i ja sam se nadala najboljem do 28.8 kad imam redovni pregled, medjutim ti grcevi koji su bili konstantni i nisu prolazili ni pod viskom dozom magnezijuma su mi bili znak za uzbunu. Smetanje položaja kad sjedim baš onako nelagoda ne bol. I sumljivo mi je bilo što je UK bila uredna, a meni simptomi kao pod upalom tako da postoji mogućnost neke bestije i da zato dolazi do skraćenja. Znat cu sutra i u utorak puno više.
Goga možda je bolje da si pod nadzorom! Žao mi je ali vjerujem da bude sve dobro😘😘😘
Isuse cure ja nemogu vjerovati ali ja sam sad osjetila udarac bebe!! Ležim na krevetu na leđima kako me želudac boli. I sad malo me muče plinovi i nadutosti pa ne obraćam pozornost. I stavim ja ruku na mjesto gdje slušam otkucaje i lupi me po ruci!!! Jedno 3-4 puta u par min. Kako je to moguće tako rano😱😱😱😱
Gogaa_V sretno i imaj vjere u sebe da možeš izdržati sve što god zatreba za svog bebolinu u buši 💪 jaka si žena i ovo je tek samo prepreka koju ćeš uspješno prijeći da bi došla do svog cilja..
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Lavice bolje da si otisla na obradu u bolnicu, jer mi to kod tebe malo dugo traje. Viroze ne traju duze od cca 5 dana. Ove koje su sada aktivne traju 48-72h. Nadam se da je neka lazna uzbuna i da se crijeva namjestaju uz sve tvoje zelucane probleme uz utjecaj hormona…🍀🍀
Znaš što je meni bilo čudno…onako 2-3 dana sam imala proljevastu stolicu/mekanu i otislo je. Al kako bi pojela doručak ili ručak druge dane dolje mi je bio čudan osjećaj kao da moram svaki tren na wc. U cetvrtak me krenuo serafiti želudac od boli u zlicici, podrigivanje,plinovi i nadutost. I bol bi bila prisutna i postepeno se spustila po cijevima dok ne bi obavila. Al nije bio proljev. Pazila na prehranu opet isto. I sad mi puknuo film,dva dana zaredom se vraćam iz zagreba doma jer me želudac boli nesnosno. Ja bi rekla da mi je sluznica upaljena. Inače bi pila terapiju al sad nemogu nista😭 nakon dva proljeva jutros reko vrag je odnio šalu. Nadam se da su to samo moji zelucani problemi i da će otici. Sad me malo strah da nije neka bakterija😥😥
Kad su ti rekli da ce mikrobiloski nalazi stolice biti gotovi? Krvna slika uredna?
Goga znam da ti nije lako biti u bolnici, al ti si jaka i napravit ces sve za bebolinu. Ako se dobro sjecam ti si imala problema sa posteljicom, pa su ti rekli mirovanje i magnezij od 1000mg?
Sortiraj odgovore
Najstariji