Lavice bolje da si otisla na obradu u bolnicu, jer mi to kod tebe malo dugo traje. Viroze ne traju duze od cca 5 dana. Ove koje su sada aktivne traju 48-72h. Nadam se da je neka lazna uzbuna i da se crijeva namjestaju uz sve tvoje zelucane probleme uz utjecaj hormona…🍀🍀
Znaš što je meni bilo čudno…onako 2-3 dana sam imala proljevastu stolicu/mekanu i otislo je. Al kako bi pojela doručak ili ručak druge dane dolje mi je bio čudan osjećaj kao da moram svaki tren na wc. U cetvrtak me krenuo serafiti želudac od boli u zlicici, podrigivanje,plinovi i nadutost. I bol bi bila prisutna i postepeno se spustila po cijevima dok ne bi obavila. Al nije bio proljev. Pazila na prehranu opet isto. I sad mi puknuo film,dva dana zaredom se vraćam iz zagreba doma jer me želudac boli nesnosno. Ja bi rekla da mi je sluznica upaljena. Inače bi pila terapiju al sad nemogu nista😭 nakon dva proljeva jutros reko vrag je odnio šalu. Nadam se da su to samo moji zelucani problemi i da će otici. Sad me malo strah da nije neka bakterija😥😥
Kad su ti rekli da ce mikrobiloski nalazi stolice biti gotovi? Krvna slika uredna?
Goga znam da ti nije lako biti u bolnici, al ti si jaka i napravit ces sve za bebolinu. Ako se dobro sjecam ti si imala problema sa posteljicom, pa su ti rekli mirovanje i magnezij od 1000mg?
Jeste, spustila mi se posteljica na vrat i izazvala krvarenje tada. Evo sada ovo... nisam još u bolnici, posto je nedelja veceras jos kuci strogo mirovanje i do utorka ću biti primljena. Neće meni tesko pasti ni bolnica samo da sve bude ok. Ni sad nisam nesto pretjerano uplašena, imam osjecaj da će biti sve ok a pomoci si nemogu da panicim. Bit ce šta će biti
Lavice bolje da si otisla na obradu u bolnicu, jer mi to kod tebe malo dugo traje. Viroze ne traju duze od cca 5 dana. Ove koje su sada aktivne traju 48-72h. Nadam se da je neka lazna uzbuna i da se crijeva namjestaju uz sve tvoje zelucane probleme uz utjecaj hormona…🍀🍀
Znaš što je meni bilo čudno…onako 2-3 dana sam imala proljevastu stolicu/mekanu i otislo je. Al kako bi pojela doručak ili ručak druge dane dolje mi je bio čudan osjećaj kao da moram svaki tren na wc. U cetvrtak me krenuo serafiti želudac od boli u zlicici, podrigivanje,plinovi i nadutost. I bol bi bila prisutna i postepeno se spustila po cijevima dok ne bi obavila. Al nije bio proljev. Pazila na prehranu opet isto. I sad mi puknuo film,dva dana zaredom se vraćam iz zagreba doma jer me želudac boli nesnosno. Ja bi rekla da mi je sluznica upaljena. Inače bi pila terapiju al sad nemogu nista😭 nakon dva proljeva jutros reko vrag je odnio šalu. Nadam se da su to samo moji zelucani problemi i da će otici. Sad me malo strah da nije neka bakterija😥😥
Kad su ti rekli da ce mikrobiloski nalazi stolice biti gotovi? Krvna slika uredna?
Goga znam da ti nije lako biti u bolnici, al ti si jaka i napravit ces sve za bebolinu. Ako se dobro sjecam ti si imala problema sa posteljicom, pa su ti rekli mirovanje i magnezij od 1000mg?
Krvi nalazi i urin su super. A stolicu nosim sutra ujutro ("ispraznila" sam se ujutro 🙈pa im sad popodne nisam imala što dati) pa cu pitati koliki im treba. Ali kolko citam... i kod salmonele i tih bakterija je prisutna i temperatura i povraćanje te grcevi. Ja imam oštru bol u želucu..
Ajme Gogatako mi je zao… mogu mislit sta prolazis!! I sama sam bila na strogom do eto cetvrtka i strah me da ne zavrsim tamo eto kao ti😔 dali su ti rekli kako je moglo doc do tog posto si se pridrzavala sveg sto su ti rekli? Joooj 😔 iskreno se nadam da ces moc ostat doma da nece bit potrebe za bolnicom🤞🏻🤞🏻
Pošto sam mirovala nije do toga , odradili su briseve da nije zbog neke bestije pa cemo vidjeti . Inače sam sitnija pa je granica dimenzija cervixa malo manja nego neki prosjek ali ako uzmu i to u obzir ovo je baš zabrinjavajuce... gledat ću da doguram do sto visih tjedana gdje ako nesto i krene po zlu da beba ima vece sanse. Bit ce onako kako mora. TI nemoj da paničis neki dan si bila na pregledu da je nesto ovako ne bi ti precutali. Bit ce sve ok ne brini.
Annika hvala ti na info! Katarionovo ulje mi je inače super.. Nadam se da će mi već sutra biti malo bolje. Utješila si me s tim da vanjski ne pucaju..
Goga žao mi je što ti se to desilo. Dobro je da si otišla provjeriti, sva sreća. Nadam se da će ti čim prije otkriti uzrok i ako je neka bakterija da će ti to riješiti terapijom, pa nećeš morat mirovat do kraja nego samo jedan period. Sretno!
Mene danas cijelo prijepodne prala nervoza zbog sutrašnjeg odlaska u bolnicu. Svjesna sam da je to samo na jedan dan, ne bojim se ni tolikog pikanja, nego se prisjećam svega kad sam prije 17 godina završila na istom mjestu i bila tamo tri puna mjeseca na infuzoji do poroda. Isplakala sam dušu ujutro, to mi je bila prva takva navala hormona. Muž me tješio da idem sad da bi se mogla vratiti, da ništa nije kao onda.A ja ko da me neće biti cijelu vječnost doma. Skuhala im da imaju i za sutra, oprala sav veš, a vrhunac je bio da sam u pola kuće išla skinuti zavjese i oprati prozore.Luda žena. Popodne sam odrijemala i sad sam ok. Spakirala stvari u manji ruksak jer mi ništa posebno ne treba za jedan dan, otuširala se i pita me muž jer sam se očerupala. Rekla sam mu da nisam jer nemaju oni mene što pregledavati, ultrazvuk koji trebaju napraviti nek naprave preko trbuha pa se samo nasmijao.
Goga jako mi je zao sto opet prolazis kroz te situacije. Ali kao sto su cure rekle, vjerujem da ce sve biti ok i dobro je to sto je sve na vrijeme i sto ces biti pod njihovim nadzorom. Mislim na tebe
Lavice pa tebe je bas ozbiljno uhvatilo. Evo stvarno ne znam sto bi to moglo biti. Ako ikako pomaze, ja sam imala pred nekih 15 godina salmonelu i imala sam visoku temperaturu i nepodnosljive bolove u donjem dijelu trbuha, kao sto i sama kazes ne u zelucu. Sta god da je nadam se da ce uskoro proci i da ces biti kao nova.
Juno bit će sve ok sutra si samo tamo i to je to. Držim fige na najjače, sretno!
Gogaa drzi se, bolje je da te zadrze u bolnici i da ti naprave sve pretrage...izborit ce se tvoj mali borac❤
Ja sam se danas preforsirala, inace odemo na plazu oko 18h ali danas smo isli u 16h i jedva sam docekala doci kuci i leci, tako da cu sutra citati sve zaostatke! Cure koje imate sutra preglede, sretno!
Goga drzi se... na vrijeme su sve primjetili i samo pozitivno 💪
Lavice kod trovanja bakterijama bude uvijek visoka temperatura uz oštru bol. Nadam se da je kod tebe u pitanju nesto lako rijesivo 😊
Hvala ti Anna, nadam se da nije to. Moj brat je ležao tjedan dana h bolnici kad je na svadbi pokupio salmonelu,isto je bilo s tim simptomima...
Nasty i ja sam ti htjela preporučiti kantarionovo ulje jer me spasilo hemica nakon poroda ali provjeri da li smiju trudnice koristiti. Znam nešto da gospino ulje se ne smije upotrebljavati skupa s anti bebi pilulama ("poništava ih") jer utječe na hormone,al ne moj me držat za riječ.
Juno proci ce to da se ni ne okreneš!
Sortiraj odgovore
Najstariji