Vama nisu nista komentirali za spol na uvz na probiru? Ja nemrem vjerovat da je meni sa 12 tj vec rekla. Iduci pregled mi je s 15 tjedana pa me bas zanima kaj ce moj dr reci
Meni je isto s 12 tjedana rekao… mojoj frendici s 10
Ja sam svoju sad s 13 tjedana zaboravila pitati, a ona nije nista spomenula. Ionako mislim da to prije 15,16tj nije nista 100% sigurno. Ne znam..
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Iva ne kuzim se nista posebno, ali banke vise nisu umrezene i mozes u dvije razlicite banke dici kredit, ali moras nositi potvrdu poslidavca, izvadak s tekuceg gdje se moze vidjeti ako imas ono da ti skidaju s place, trajni nalog. Sad ako si na komplikacijama ti je vjerojatno prosjek nizi pa ti to moze biti problem pa zbilja najbolje otici do banke.
A htjela bih se samo nadovezati da je nasa obitelj super za dijete, i njegovi i moja mama i brat, rodbina, svi nam samo govore sa su sretni da cekamo bebu, niti oko spola niti ista drugo. Zli komentari dodju samo od nebliskih osoba.
Rajna Raguz cega trece dijete u 3-4 godine, kliknem na komentare na fejsu na taj clanak i sokiram se kako gnjusne sugeadjane imamo. Kao sta si ti rasplodna krava, netko ovoh treba reci da postoji kontracepcija itd. Najvise su me sokirale zene koje se toboze brinu za njeno zdravlje, kao nije normalna sta radi tijelu. Moja baba je rodila 5ero jedno za drugim i dozivjela 90. godinu kao zdrava zena tako da stvarno ne razumijem te zloceste komentare.
Cure dali se ovdje koja razumije sta u kredite? Htjeli bi dic neki mali kredit na moj postojeci nenamjenski koji imam za auto, ali kako sam stavila kredit u mirovanje tj placam samo kamate ne i glavnicu neznam sta se onda desava sa svim? 🙄
Najbolje da odes u banku i pitas. Uvijeti ti ovise u kojoj si banci i jos o hrpi drugih stvari. Sumljam da ce ti netko ovdje moci odgovoriti.
Moja rata kredita je veca od onih 4250 kn koliko se dobova namirovanju 😂😂😂 Uzas...
Iva razmisli si da mozda kupis auto kad krenes raditi jer ces lakse disati sa punom placom (naravno ako ste dotad pokriveni autom). Bit ces manje opterecena na porodiljnom, tako nekako si ja zacrtala.
Nego nikako da pitam koja je to aplikacija i kako ona mjeri otkucaje djetetu?
cure, vidim da je ovdje bilo burno. nadam se da se situacija smirila
evo da se požalim i ja, treba mi negdje da se ispucam- danas bi mi u goste trebala doći sestra. inače, udala se u prošlu nedjelju i mene o tome obavijestila porukom. najavljivala je da će doći svaku drugi dan ovaj tjedan ali stalno su imali goste, valjda će uspjeti danas
[iimg]
Mozda kojoj zatreba i ova info ako imate putne troškove neisplacene kao sto ih ja imam za zadnje 3 godine, a odradila sam jako puno putovanja sluzbenih ili vasa firma isplacuje bozicnice, pomoc za rodjenje bebe isl. Imate na isplatu pravo i dok ste na porodjajnom odnosno bolovanju. Ja sam recimo dogovorila bas s knjigovođom da mi krene isplacivat te putne ako odem na komplikacije ako ne onda kad odem na porodjajni. Dosta se tih zaostataka neisplacenih mi nakupilo a taman ce mi dobro doc jer imam placu dosta vecu od one naknade + trebat ce za bebu i sve ostale troskove. Isplatit ce mi i bozicnicu i dobit cemo i suprug i ja od firme nagradu za bebu (to nam je ugovorom propisano). 750 kn je njemu, a meni 1000 kn. Nije neka ogromna cifra al necu se ni zaliti. Plus toga ako uplaćujete bilo kakva osiguranja imate takodjer naknadu za dijete u vecini polica. Ja moram placat recimo zbog kredita za stan životno i rekla mi zena u banci da samo nakon rodjenja podnesem zahtjev osiguranju sa brojem police i da ce mi isplatiti ako se ne varam oko 1800kn. Tako da provjerite si i te sve opcije, takodjer naknade koje grad daje ili cak neke zupanije netko mi je reko da daju. Svaka kuna dobro dodje pa raspotajte se i iskoristite jer recimo osiguravajuce kuce neće vam isplatiti ako zakasniti sa zahtjevom ili a koliko sam skuzila rokovi su im smjesno kratki.
Ja napravila doslovno cijeli financijski plan u excellici sa popisom svih potrebnih stvari Ono što ćemo mi pokrit, što ćemo dobit, cijene za već odabrane artikle, popusti na to, ukupni troškovi, ..ma do zadnjeg detalja i fino sa datumima što ćemo koji mjesec ..u boji
Išla sam toliko u detalje da me mm zezao da mi još samo fali neki grafikon na to sve
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Sortiraj odgovore