ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maj4
    06. Lipanj 2019. 09:07

Jutro cure 🖐🏻 ja zadnjih par dana spavam odlično po noći, ali zato zaspem i probudim se s mučninom dok je preko dana situacija malo bolja. Ne znam jel mi od nervoze radi pregleda, sutra popodne 🎉 odbrojavam sate 😊 
    Nemasekirancije drago mi je da nema više krvaranje, bit će to sve dobro 🤞🏻😘

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

Angie1205
    06. Lipanj 2019. 09:08

Jutro curke! Ajme jeste se raspisale!! 
    Kaj se tice komplikacija i bo, da radim u uredu ne bi mi uopce bio problem raditi sto duze ali posto radim na mjestu gdje sam 8 sati na nogama, dizem vrece i kutije po 20-25kg (posta) ne pada mi na pamet raditi i riskirati, sto su mi rekle i kolegice...da bjezim i ne osvrcem se 🙈
    Planiram za sada koristiti sve 3 godine porodiljnog osim ako nas financije bas ne pritisnu pa da moram, to nikad ne znas. Ali god dana svakako koristim jer nema sanse da ostavljam bebu bilo kome...ma ikome osim obitelji a skoro svi nam jos rade. 
    Mi danas festamo, ujku nam jucer bio rockas ali posto je radio danas mu nosimo poklon i tortu kao iznenadjenje....🍰🎊🎉🎁

mala.le.90.
    06. Lipanj 2019. 09:28

Ja isto gledam Cernobil i fantastican je. Moja je mama tada izgubila trudnocu u 4.mj.. 😏
    Meni je pregled 12.6. i nakon toga ako bude sve u redu odoh na moreee😁😁

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

tinika
    06. Lipanj 2019. 09:33

Da da, ajde uzivajte u ovom lijepom danu, skidam se sa mobitela ,idem iskoristit dan maximalno, ,idem na kapucino sa svojom busicom,pa pregled kod ginekologa i onda setnja po svjezem zraku. 😍😍 pusee i uzivajteeeeee...

MVT
    06. Lipanj 2019. 09:37

Pozdrav! Nisam.trudna, moja beba je bila zimska beba 2018. al vas čitam i super ste :) puno sreće vam želim, osobito u 9 mjesecu trudnoće kad budete kao bove. Jedite i najvažnine SPAVAJTE dok možete. 😘

Lavica27
    06. Lipanj 2019. 09:46

MalbyVonT vjerujem da nemaš lošu namjeru već jednostavno ne filtriras što pišeš,al ne razumijem tvoj post ni na temi Dali sam trudna ni ovdje. Tamo cure iscekuju da im se pojavi barem sjena na testu i bodre jedna drugu,ti upadnes da kažeš da si se htjela bacit od ne znam kud kad si saznala da si trudna jer nisi planirala i da se nisi 4, mj naspavala ni procesljala. Neke bi dale svemir samo da im je to problem danas. Ne kazem da se nemozes pozalit al ono, tajming. Nisu sve nove u 9.mj trudnoće a i taman da jesu kamo sreće da je to najveći problem u trudnoci. 
    Hvala na dobrim željama al nije naodmet pripaziti na komentar. Sretno i tebi i da se naspavas!

Juno
    06. Lipanj 2019. 09:49

Cure, znam da komplikacije ne ulaze u prosjek, ali ja sam ih otvorila polovicom siječnja i bila na njima do pola veljače tako da sam u tim mjesecima dobivala i dio plaće.   Inače, počele su i prve trudničke želje. Jučer navečer mi se jako jela pizza ali baš iz pizerie koja nema dostavu. Naravno da mi je dragi ispunio želju

MVT
    06. Lipanj 2019. 10:04

Nisam imala nikakvu lošu namjeru. Moje pitanja i nedoumice kao i suočavanje sa svime očito nije nešto o čemu mogu ovdje raspravljati ni pod koju temu. Brišem profil jer nema smisla :) svim budućim i sadašnjim mamama je problem napisati što zaista misle, osim onoga što se očekuje. Pozdrav svima i sretno! 

Livia
    06. Lipanj 2019. 10:11

Moj pregled je u ponedjeljak. A nifty iduci ponedjeljak. 
    Draga MalbyVonT, svoja i pitanja i nedoumice i suocavanja s kojecim slobodna si uputiti na za to prikladne teme. Evo nazalost, teme koje si ti izabrala za to nisu prikladne nego su tvoji postovi ispali u funkciji "obznanjujem svima koliku zrtvu ja svakodnevno za svoje dijete cinim, bez obzira sto ga nisam htjela" + dobra stara "vidjet cete i vi kako je to grozno" sto je u kontekstu zena koje se nadaju trudnoci ispalo ruzno. 
    Ne znam jesi li primjetila, tema zimskih beba 2018 je nekoliko redova ispod ove, te zene su u situaciji puno slicnijoj tvojoj i vjerujem da si tamo slobodna podijeliti svoja iskustva. No hard feelings i nepotrebne drame, samo si promasila teme i populaciju kojoj pises. 

M. 💖 2011.
    B. 💖 2016.

• valentina
    06. Lipanj 2019. 10:12

Red Fox

valentina

I ja sam kupila par haljinica za ljeto, trebalo bi mi isto 2-3 hlace, samo neznam di to naci, a da nisu bas trudnicke nego samo laganiji rastezljivi materijal.

Ja sam ti u c&a kupila neke tak lagane ljetne hlace, cijelu proslo ljeto sam provela u njima, isto sam bila trudna. Probaj tamo naci ak imas u blizini.

Joj hvala ti, imam c&a, bas sam i mislila na neke tak lagane leprsave. Nisam bas ono za haljine svaki dan, a i prakticnije mi na poslu u hlacama.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.