ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hrabrica
    10. Kolovoz 2019. 09:25

mala.le.90.

Imate li i vi osjecaj da vam se koza trbuha rasteze, tj zateze, nekad kao da ce puknit? Nisam nikad dogurala do ove faze pa mi je sve novo i strah me…taj me osjecaj sinoc pratio i vidim jutros pupak da je bitno siri nego dosad…pa mi je nekako logicno da me zato zateze…

joj ja prijavljujem tu tegobu, naročito sa bočnih strana .. Ne zateže uvijek al kad krene uf nije ugodno..Moguće da uz to što trbuh raste još dodatno pretjeram sa klopom pa možda i zato... 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
    10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
    05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

Grizli
    10. Kolovoz 2019. 09:31

Mala.le ooo da osjecaj tjesne koze u trbuhu je tu! Posebno to sto kazes navecer. 

Anchy_001
    10. Kolovoz 2019. 09:33

Grizli

Losa ooo da ne volim ni ja o isit o nikome. Nasa srwca je sto oboje imamo sluzbena vozila inace, al sad si pozelili svoj jer dok budem na porodjajnom cu vratiti sluzbeno, a poludila bi da nekog moram cekat da me vozi.
    Anchy vjerojatno se da kosti sire, mg je za mislice odlican a za kosti ne znam sto bolje predloziti. Mozda postoje neke vjezbe opustanja da ti olaksaju jesi pokusala to potraziti na webu?

Nisam nasla nista tak vezano uz vjezbe, samo da ne radis neke nagle pokrete, pazis kak ulazis/izlazis iz auta.. Mislila sam mozda neka od vas ima tih tegoba pa da mi je lakse da nisam jedina 😅

mala.le.90.
    10. Kolovoz 2019. 09:37

Kakvo olaksanje kad vidim da nisam sama...bas muzu govorim kako me sad strah pomalo jer mi se dogadjaju stvari koje nikad nisu...trnci, stezanje, umor...ali odmah se sjetim da se treba mislit pozitivno i da beba raste te da zena to jednostavno nekako mora osjetit..

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Hrabrica
    10. Kolovoz 2019. 09:42

mala.le.90.

Kakvo olaksanje kad vidim da nisam sama…bas muzu govorim kako me sad strah pomalo jer mi se dogadjaju stvari koje nikad nisu…trnci, stezanje, umor…ali odmah se sjetim da se treba mislit pozitivno i da beba raste te da zena to jednostavno nekako mora osjetit..

ja nekako pokušavam vjerovati da su nova događanja i nove mini tegobe ok, to potvrđuje da bebač uredno raste i normalno da ćemo sad sve više tih nekih promjena osjetiti 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
    10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
    05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

10. Kolovoz 2019. 09:49

Mene nekad lovi paranoja jer ja nemam nikakve tegobe koje opisujete 

• valentina
    10. Kolovoz 2019. 09:51

iva4

Jutro😘😘
    Curke koje redovno pijete magnezij dali imate svejedno bolove ponekad u nogama? Mene cijelu noc budi bol u desnom kuku i koljenu😓

Ja ti imam, ali povremeno. Uglavnom puno manje nego kad nisam pila magnezij. 

• valentina
    10. Kolovoz 2019. 09:55

C1M4

iva4

Jutro😘😘
    Curke koje redovno pijete magnezij dali imate svejedno bolove ponekad u nogama? Mene cijelu noc budi bol u desnom kuku i koljenu😓

Magnezij uglavnom pomaze kod misica, a tebe kosti bole tako da mislim da je u tom problem🤷🏼‍♀️ ja ga pijem evo vec 10 tjedana svaki dan redovno i i dalje imam bolove, a ja sam tek 14tt, kako je tebi tek onda😯

Da, moguce da su prije kosti nego misici.. Kod mene su jos i malkice starije 🙈😂

Maj4
    10. Kolovoz 2019. 09:56

Jutro cure 🖐🏻🖐🏻
    Pojas za auto ja sam na njuškalu našla be safe za 170kn i spas mi je 🙌🏻🙌🏻🙌🏻 pojas mi je smetao od prvih dana kad trbuh nije bio ni na vidiku 
    Jučer ste pričale o ludim snovima, nisam ih imala odavno i onda noćas sanjam da sam rodila i da dragi nije bio samnom neko je kupovo i mijenjao neke aute pa kad sam došla sebi tražila sam ga da se rastanemo 🤣🤣🤣🤣🤣 
    Kako sam si uzela Pericu spavam skroz dobro 🤞🏻🤞🏻 samo da tako i ostane
    Želim vam svima ugodan vikend i da se odmorite 🥰🥰

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

annika
    10. Kolovoz 2019. 09:57

LoSa84

Mene nekad lovi paranoja jer ja nemam nikakve tegobe koje opisujete

nema te šta loviti paranoja, ja isto nemam nikakvih tegoba, a nisam ih imala ni u prijašnjim trudnoćama. imala sam mučnine i ako ne pazim što i koliko jedem znaju mi se i sad javiti ali ostalo apsolutno ništa

[iimg]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.