ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    C1M4
    10. Kolovoz 2019. 05:00

Mangomum

C1M4

Red Fox

Nastymeni je isto ko i tebi, isto sam dobila 3,5 kile do sad. U zadnjih 2 tjedna je bas narastao jako. Al tak mi je bio i u prvoj trudnoci, cinilo mi se da do kraja nije puno narastao. Nemoj nis brinuti, nekima iskoci ranije, nekom kasnije. Moja frendica je bila bas ogromna, trbuh joj je bio tolki da su se svi cudili, a bilo je sve u redu i kad je rodila sve se vratilo na mjesto. Baka mi je isto pricala da joj je s mojoj tetom bio trbuh skroz mali, a s mamom kad je bila trudna cekali su da izade jos jedna beba jer su mislili da su blizanci 😂 tak da ti to ovisi od trudnoce so trudnoce.

Tako je i meni s trbuhom, sutra sam 14tt, a trbušina je ogromnai doslovno se osjećam kao tenk i da imam 100kg, na kraju sam još i smršavila 3kg, toliko sam bila i dobila u trudnoći, a trbuh raste

C1M4 😂😂😂😂 koda sebe slusam sve isto

Pa eto, uz stepenice pusem kao da imam 80 godina😂 kako ce tek kasnije biti hahah😜

• Kengurica
    10. Kolovoz 2019. 05:07

Ja sam iz Bubamare narucila pojas za auto za trudnice marke Jane. Oko 200kn i stalno ga koristim. Ima dva nacina. 

Točkica37
    10. Kolovoz 2019. 06:41

Jutro
    Btw vi.kojima je trece, kakav auto imate ili cete imati? 

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Frajla
    10. Kolovoz 2019. 07:14

Točkica37

Jutro

Meni nije trece, ali planiram sebe probati uglaviti iza s dvije sjedalice 🙈, pa gledamo one sto iza imaju bas 3 sjedala, to su uglavnom monovolumeni, noviji c4, touran, scenic, sharan...

Točkica37
    10. Kolovoz 2019. 07:22

Frajla

Točkica37

Jutro

Meni nije trece, ali planiram sebe probati uglaviti iza s dvije sjedalice 🙈, pa gledamo one sto iza imaju bas 3 sjedala, to su uglavnom monovolumeni, noviji c4, touran, scenic, sharan…

Da ja bas razmisljam u koji auto stanu 2 bustera i sjedalica iza 🤔 
    Iva ja ne pijem mg jos pa ne znam... tj jucer sam krknula jer me ludacki bolio trbuh od uvz...beba je visoko zak da mi je turala uvz do malog mozga...preznojila sam se

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

10. Kolovoz 2019. 07:28

iva4

Jutro😘😘
    Curke koje redovno pijete magnezij dali imate svejedno bolove ponekad u nogama? Mene cijelu noc budi bol u desnom kuku i koljenu😓

Upadam 😀 to ti nema veze s mg, mene boli to od lezanja na boku a koljena me obadva bole za pop...... skracujem si muke sto stavljam jastuk izmedu kolina pa probaj 😊

lorija
    10. Kolovoz 2019. 07:29

Jutrooo curke, vidim da ste se sve rano nadigle jutros 😊
    Laviceee hahahaha pre-dobro!! Slazem se s tim,zavisi sve kako naletimo. Nego sto ga prodajte? Kako vas je sluzio? Meni predobar i tvoj i moj 😁 zaista ti zelim u sto kracem roku da se docepas zeljenog iako je meni i taj top!😂😂😂 

C1M4
    10. Kolovoz 2019. 07:38

iva4

Jutro😘😘
    Curke koje redovno pijete magnezij dali imate svejedno bolove ponekad u nogama? Mene cijelu noc budi bol u desnom kuku i koljenu😓

Magnezij uglavnom pomaze kod misica, a tebe kosti bole tako da mislim da je u tom problem🤷🏼‍♀️ ja ga pijem evo vec 10 tjedana svaki dan redovno i i dalje imam bolove, a ja sam tek 14tt, kako je tebi tek onda😯

10. Kolovoz 2019. 07:41

iva4

Ayladrzim taj jastuk izmedu nogu vec ohohooo hahahahahaah 🤣🤣 ako legnem na leda mali me pocne toliko boksat da nemogu zaspat 😓 kazu spavaj sad kasnije neces moc, mislim da to kasnije kod mene vec traje🤣🤣🤣🤣🤣

Mozda ti nepravilan polozaj onda jer i meni zna ukociti kolino uz jastuk🙈 al pomaze vecinom.. Pricaj mi ja od kad sam saznala da sam trudna nisam se naspavala i sve gore i gore mi je, a jos koji dan i bebač stize a ja komirana, kazu proce 😂😂 samo kad 🙄

samojed
    10. Kolovoz 2019. 07:48

Jutro cure 
    Neko je pitao za auto kod mene je Peugeot 308 i super nas sluša mi smo prezadovoljni
    Ja sreća nemam još problema sa bolovima u nogama a na početku nisam mogla spavati a sadaaa baš mogu da spavam

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.