ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    samonezelje
    10. Kolovoz 2019. 09:02

Iva Kaj se boli bakon savanja tice, meni pomaze polusjedeci polozaj i lijevi bok sa Pericom, ali tak da desnu nogu prebacim skroz napred na pericu, a ne da mi je pero izmedju nogu. Tak se probudim puno manje strgana. Mene pak muci desna saka.. tocnije ozmedju kaziprsta i prostog prsta me zna jako boljet par puta na dan. Ko da sam tetivu nategnula, al nije nis naoteceno pa mi cudno.

mrgud_zg
    10. Kolovoz 2019. 09:03

Stelle123

Mrgud i ja se bas mislim kupit taj pojas. Jer namjeravam vozit do kraja. Ima li to gdje kod nas?

Ja cu si narucit ovaj s ebaya. https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fulk%2Fitm%2F143204892654
    Taman sam na go pa da mi dode pocetkom 9 mj kad se vratim u zg. Ja sam stalno u autu i mislim i radit do kraja a bas me zulja pojas vec. 
    Ima kod nas za kupit u bubamari ovaj: https://www.bubamara.in/djecja-oprema/autosjedalice/dodatci/jane-auto-pojas-za-trudnice/502888420421040065
    I u babycentru sam vidjela ovakav: https://www.babycenter.hr/besafe-pojas-za-trudnice-60029.html
    Ovaj s ebaya je nekoliko puta jeftiniji, a iskreno sve mi se to cini potpuno isti princip, jastucic s remenjem koje pomice pojas s trbuha, pa zato mislim narucit jeftiniji. 

samonezelje
    10. Kolovoz 2019. 09:05

Anchy pozdrav! Rekla bih da probas sa magnezijem jer opusta misice. 

Anchy_001
    10. Kolovoz 2019. 09:09

samonezelje

Anchy pozdrav! Rekla bih da probas sa magnezijem jer opusta misice.

Probat cu s tim pa cu vidjet jel bolje, hvala ti 😊

10. Kolovoz 2019. 09:11

Kad smo kod auta vidim sve komentirate mi imamo... kod nas svako ima svoj auto jer svako radi na drugom kraju i u drugim smijenama i nemoguce nam je imat jedan auto. A i ja ne mogu zamislit da moram njega cekat da dode doma i da mi auto ili da cekam da me nekud odveze. Ja sam sama sebi kupila Renault Scenic, nije bas najnoviji no moj auto moja slobodica 😂 Nije mi uopce bitno da je neki turbo nov vec da sluzi svrsi. Mogu se sama odvest s frendicom na more ili u shoping u Graz bez da nekog cekam 😊 iako mi ne treba, stanu u njega 3 sjedalice, vozila sam frendicu koja ima troje djece 🙃

• mustra
    10. Kolovoz 2019. 09:12

Jutro cure! Evo mene nakon sto godina! Citam sve redovito ( tj.navecer od cijelog dana),al budem premrtva tipkati...sad javljam,ako niste vec vidjele,od pon u kauflandu tajice i neke haljinice za trudnice...

MaRe
    10. Kolovoz 2019. 09:12

Dobro jutro :) Meni svako večer budr tesko se namjestiti al bome ovaj tjedan kako zaspim mirna sam do 7 ujutro...vjerojatno jer se premorim preko dana. Kukovi me isto rasturaju i ponekad koljena al stavim jastuk među noge i odmah popusti,ma da sam primjetila da se budim na leđima...to me ne zamara zasad dok beba nije velika,forsirat cu zadnje tromjesečje spavanje sam na boku.
    A kakvu sam ja nocas imala situaciju..digla se na wc a tocno ispod dupeta mi ostala tamna mrlja,ziva se prepala da krvarim..kad ja pipnem a ono mi se nekako tam zaturila bretela od grudnjaka 😂😂😂

annika
    10. Kolovoz 2019. 09:14

jutro
    mi ćemo isto morati morati novi auto, makar se moji klinci više ne voze niti u boosteru- veliki su
    i nemamo pojma koji, imamo hyundai s kojim smo oduševljeni i teška srca ću se rastati od njega. ja inače nisam neki vozač i namjeravam zadržati svoj stari mini autić s kojim sam putovala na posao da mogu okolo s njim šalabajzati a novi pitanje hoću ikad provozati osim ako ne bude imao senzore sa svih strana

[iimg]

Grizli
    10. Kolovoz 2019. 09:15

Losa ooo da ne volim ni ja o isit o nikome. Nasa srwca je sto oboje imamo sluzbena vozila inace, al sad si pozelili svoj jer dok budem na porodjajnom cu vratiti sluzbeno, a poludila bi da nekog moram cekat da me vozi.
    Anchy vjerojatno se da kosti sire, mg je za mislice odlican a za kosti ne znam sto bolje predloziti. Mozda postoje neke vjezbe opustanja da ti olaksaju jesi pokusala to potraziti na webu? 

mala.le.90.
    10. Kolovoz 2019. 09:18

Imate li i vi osjecaj da vam se koza trbuha rasteze, tj zateze, nekad kao da ce puknit? Nisam nikad dogurala do ove faze pa mi je sve novo i strah me...taj me osjecaj sinoc pratio i vidim jutros pupak da je bitno siri nego dosad...pa mi je nekako logicno da me zato zateze...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.