Samo da javim curama koje su mi odgovorile na upit
Bila sam na pregledu i sve je ok
Jednostavno je normalno da nekad se osjeca tupa bol dolje to je sve zbog sirenja maternice
Nigdje nisam spomenula krvarenje nego malo smeđeg iscjedka taj dan,😘😘
Citala sam nekoliko puta da jos neke cure znaju imati svako toliko tu bol
Danas recimo nista hvala bogu
E sad smireno do 16.08. pa 4d
Pusica svima
Drago mi je da si dobro i da je beba uredu! Izvini ali si se nama javila da procitas naše mišljenje i sve smo ti savjetovale isto, da posjetis ginekologa zbog tjedana u kojima jesi i (smedjarenje-krvarenje se ne smatra normalnim). Smedjarenje se isto tako smatra pod krvarenje.
Ako znas da je bol normalna i smedjarenje nije krvarenje po tebi onda nisi ni trebala naše misljenje, a pogotovo ti po meni nije trebala ova poruka sada (da nas naucis pameti 😑) … u svakom slučaju želim ti sve najbolje , tebi i tvojoj bebi.
Javila sam se curama jer sam nekoliko puta tu citala za smeđarenje i svako toliko probadanje pa sam htjela cuti misljenje,a ne pod hitno trcati doktoru ako nema potrebe.Naravno da nikog nisam htjela uciti pameti nego odg curama koje su napisale u dobroj namjeri a zna se koje su
Jedna od njih draga Lala😘😘
Ti si pametovala u prvom odgovoru a i u ovom na koji uopce nisi trebala odgovarati!
Naravno i ja tebi i bebacu zelim sve najbolje 😉😉Laku noc 😘😘
Nisam ti pametovala nego sam ti kulturno napisala da mislim da je sve ok ali da ipak odes i provjeris( kao i sve cure koje su ti odgovorile) Tvoja prva poruka tada je glasila kao da nemaš pojma o tome što sad pišeš. Vrlo si drska i bezobrazna uz sva propratna stanja koja svaka od nas ima pod utjecajem hormona. Od pocetka pisanja i ranih trudnoca niti jedna od nas nije imala ovakvu komunikaciju...
Tako da ne planiram vise niti da ti odgovaram niti da čitam tvoje upite.
Curke, nema veze, niste se razumjele, polako 😊
Petra Bitno da je sve u redu, uvijek je bolje provjeriti nego prepustiti slučaju, naročito bilo kakvo krvarenje, jer i smeđarenje je neko starije krvarenje, koje je možda zbog neke sitnice, ali nikada se ne treba kockati. Neka si nam javila, da znamo šta je bilo u pitanju. Ne zamjeri našoj Gogi, u frci je oko selidbe 😄 Neka su naše bebice dobro, to je bitno ❤️
Curke, nema veze, niste se razumjele, polako 😊
PetraBitno da je sve u redu, uvijek je bolje provjeriti nego prepustiti slučaju, naročito bilo kakvo krvarenje, jer i smeđarenje je neko starije krvarenje, koje je možda zbog neke sitnice, ali nikada se ne treba kockati. Neka si nam javila, da znamo šta je bilo u pitanju. Ne zamjeri našoj Gogi, u frci je oko selidbe 😄 Neka su naše bebice dobro, to je bitno ❤️
Lala 27 hvala na pokušaju 🤣 nisam u frci, i baš sam raspoložena... nego ovako kad neki padobranac uleti koji se nije javio od '41 ... prvo uznemiri sa losom vijesti (jer sve jedna drugu bodrimo i navijamo za što manje losih vijesti... normalno da se zabrinemo) onda kad je posavjetujes jos ide na cinizam, drskost... 🤦♀️ nisam konfliktna, i vrlo sam taktična ali bezobrazluk uvijek zaslužuje svoj odgovor... laku noc svima i sretno curama na pregledima. ❣
Ajme Goga nisam čitala detaljno sve, nisam komentirala Petrin upit jer joj je puno cura pisalo. Cura se informirala. Koliko sam zapamtila nije nikoga vrijeđala. Također nisam stekla dojam da sa zadnjim postom nekome soli pamet nego javlja da je bila u ginića i što joj je rečeno. Oprosti al evo ovako od oka mi se čini da si malo pretjerala. Svatko ovdje ima pravo postavit pitanje, također svatko to ne mora nužno pročitat ni odgovorit.
Ajme Goga nisam čitala detaljno sve, nisam komentirala Petrin upit jer joj je puno cura pisalo. Cura se informirala. Koliko sam zapamtila nije nikoga vrijeđala. Također nisam stekla dojam da sa zadnjim postom nekome soli pamet nego javlja da je bila u ginića i što joj je rečeno. Oprosti al evo ovako od oka mi se čini da si malo pretjerala. Svatko ovdje ima pravo postavit pitanje, također svatko to ne mora nužno pročitat ni odgovorit.
Nasty imas pravo na svoje mišljenje naravno. 🤗Pratila sam od pocetka njene poruke i nas ostalih i ovu od vecerasnjeg javljanja je zazvucala vrlo drsko na osnovu svega do sada. Nisi me shvatila! Ima svako pravo da se javi, pise, pita .. nego ako nas je vec zabrinula prvom porukom, a tako je zvučala i sama, pa za 10 minuta odgovara ici ce sutra doktoru ko da ustvari nije ništa, pa se se sad nakon dan i pol javlja nije nista sve ok i nismo se mi dobro izrazile nije ona krvarila nego smedjarila, bol je ta normalna (u smislu sto je prepadamo da ide odmah dr... čitala nas je al eto javila se da joj potvrdimo da joj nije ništa ) i dobro je ona ako baš hoćemo da znamo hvala Bogu ... baš tako je zvučala poruka meni drsko meni. Vecinom ne odgovaram i ne obraćam paznju na nešto što me ne zanima ali ovo mi je baš bilo za odgovor. I p.s poucena ružnim iskustvom ovdje isla sam sa najboljom namjerom da je ne prepadnem ali da joj dam alarm za posjet doktoru (ne daj Bože da nesto nije bilo uredu osjecala bih se krivom da nisam tako postupila) ... ne da mi se dalje 🤣 ovo je zadnji put da sa reagirala na nešto ovako iako para uši i oci, vrijeda inteligenciju svasta nešto. ..
Goga sve ok, naravno vjerujem da si imala svoje razloge. Meni zbilja ružno zvuči ovakvo dopisivanje kao promatraču sa strane. Zato sam se umiješala, premda nije moj problem. Žao bi mi bilo da se cura koja se prvi ili drugi put javila više ne osjeća dobrodošlom ovdje. Ali nebitno.
Cure laka vam noć! Nemojte se nervirati oko gluposti.. Imamo svi važnijih briga.. Mislite na svoje bebice i sutra lijepo provedite dan!
Goga sve ok, naravno vjerujem da si imala svoje razloge. Meni zbilja ružno zvuči ovakvo dopisivanje kao promatraču sa strane. Zato sam se umiješala, premda nije moj problem. Žao bi mi bilo da se cura koja se prvi ili drugi put javila više ne osjeća dobrodošlom ovdje. Ali nebitno.
Mi (ja) smo joj pozeljele dobrodoslicu i posavjetovale je, ako se bude osjecala kao neko ko nije dobro dosao svjesno je sama izazvala taj osjećaj i reakciju. I meni je jako žao mene da se raspravljam o ovako nečemu uopće i pridodajem paznju tome ali je bilo jace od mene. Baš sam prokomentirala da od pocetka imamo super komunikaciju i da se ovako nešto nije desavalo iako smo sve različite imamo svoje stavove , mišljenja itd ...
Iva 😘
Mrgud i ja se bas mislim kupit taj pojas. Jer namjeravam vozit do kraja. Ima li to gdje kod nas? Goga mislila sam ne prokomentirat ali hocu. Slazem se s Nasty i ovaj forum nije odnosno ne treba biti zatvorena grupa, na njemu moze pisat tko sto zeli u skladu s pravilima foruma. Vec drugi put po meni nepotrebna eskalacija na neke situacije. Ne ulazim u pitanje trolova ni nicega, ali bilo sto sto se ovdje napise je javno i tako ostaje dok ne nestane prostora na serverima. Iskreno, mene je vise uznemirio tvoj komentar nego to pitanje. Jer mogu zamislit da neko nesto uleti tako u nekoj panici, ali ne svidja mi se to da ga se odmah skenira i "tjera" da se povuce.
url=https://lilypie.com]
Tako je, sve je ovdje javno i svi citaju i ako trazis vec savjet i dobijes ga, nemas sto pisati u takvom smislu "sto ste sve odmah zapele za doktora", Niti se ovdje nekoga skeniralo niti tjeralo, dobila je odgovor Goge kao i od svih nas "idi doktoru". Smedarenje je svakako krvarenje, samo sto je u pitanju stara krv koja je tek izasla, a ako joj se ne svida odgovor koji je dobila(da jos jednom napomenem, od svih nas), pitanje nije trebala ni postaviti. Ako je vec u panici i postavlja to pitanje, onda dakle zeli i odgovor i ne vidim po cemu joj je Goga ista krivo rekla, sve smo joj napisale sto bi mi u takvoj situaciji😊 Smatram da je nepotrebno i bezobrazno pisati nekome da pametuje posto si ovdje dijelimo savjete i bodrimo jedna drugu, od strane nekoga tko je dosao ovdje svega 3 puta i to ako. Otkad sam ovdje, tu je bila i Goga i sve sam citala i pratila i nisam vidjela da je i jedna od vas ikad ista pametovala niti da je i jedna tako reagirala na odgovor koji je dobila(osim doticne koja je obrisala svoj profil, ne mogu se sjetit kako joj je isao nick) i sve ovo je sasvim bespotrebno zamaranje i sebe i bebe. Trudnice moje, sto je napisano napisano je, nema stresa vec nam zelim svima ugodan vikend🥰❤
Sortiraj odgovore
Najstariji