ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Kolovoz 2019. 07:50

iva4

Ayla tek sad vidim traku ispod pa ti jos maloooo pa upoznajes svoju bebolinuuuu🤗🤗🤗🤗🥰🥰🥰
    Imam neki osjecaj da i kupim najudobniji krevet na svijetu, i imam najbolji polozaj da bi me bolilo🤣🤣
    Al ajd proc ce vec nekad, mozda kad krene na fax🤣🤣😅

O da jos sitno i ti ces skoro, vrijeme leti to je cudo 🙈 ma jok ovdje nista ne pomaže, ma ako i tada 😂😂😂 pubertet broj dva (zaljubljenost) 😂 sve smo prosli i mi 😁

mala.le.90.
    10. Kolovoz 2019. 08:06

Joj ja isto ne mogu spavat, ne znam se namjestit. Trnu mi ruke i noge ako spavam na boku, a ako sam na ledjima, beba boksa...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Angie1205
    10. Kolovoz 2019. 08:16

Dobro jutro!! Ajmeeee jeste se naskrabaleeeee 😳
    Prvo...moram se osvrnut na Petrin post i Gogini shvacanje odgovora kasnije. I meni je iskreno zvucalo malo blesavo jer da vidim i samo kap krvi vec bi bila u bolnici al i tu moramo shvatit da nismo sve iste i da ako je curi prva trudnoca ni ne strahuje kao sto recimo strahuje netko nakon spontanog ili ranijih komplikacija u trudnoci. Ali isto tako mislim da se Petra naknadno malo nespretno izrazila pa je zazvucala kao da zeli rec da je bzvz isla doktoru, a vjerujem da nije mislila bas tako. Al dobro...bilo pa proslo, sve bude u redu samo sa su nase bebice dobro 🥰
    A za auto....mi imamo Peugeot 207 i gledali smo nesto vece al sad nam je nemoguca misija rjesavat i kucu i auto pa cemo vjerojatno meni uzet neke tacke da ne budem bez auta i da ne mora on sam vozikat cure u skolu i sl. Meni je samo L u sjedalici (booster s naslonom), E vise ne stane ni uzduz ni popreko pa se samo veze iza. 
    Za sad cemo se tako vozat a do iduceg ljeta i nekog proputovanja...tko zna.

10. Kolovoz 2019. 08:17

Gogaa_V

petra31

Samo da javim curama koje su mi odgovorile na upit
    Bila sam na pregledu i sve je ok
    Jednostavno je normalno da nekad se osjeca tupa bol dolje to je sve zbog sirenja maternice
    Nigdje nisam spomenula krvarenje nego malo smeđeg iscjedka taj dan,😘😘
    Citala sam nekoliko puta da jos neke cure znaju imati svako toliko tu bol
    Danas recimo nista hvala bogu
    E sad smireno do 16.08. pa 4d
    Pusica svima

Drago mi je da si dobro i da je beba uredu! Izvini ali si se nama javila da procitas naše mišljenje i sve smo ti savjetovale isto, da posjetis ginekologa zbog tjedana u kojima jesi i (smedjarenje-krvarenje se ne smatra normalnim). Smedjarenje se isto tako smatra pod krvarenje.
    Ako znas da je bol normalna i smedjarenje nije krvarenje po tebi onda nisi ni trebala naše misljenje, a pogotovo ti po meni nije trebala ova poruka sada (da nas naucis pameti 😑) … u svakom slučaju želim ti sve najbolje , tebi i tvojoj bebi.

Podrzavam te Gogaa_V. Meni je isto cudno da i doktori shvate smeđi iscjedak tako olako. Meni se to dva puta dogodilo i svaki puta su mi ili na hitnoj ili moj dok rekli da to nije normalno. Dali mi mirovanje, povecali dozu utrogestana i rekli da vise nista ne mogu, da cekam kako ce biti. Zato ne volim da sr to stanje banslizira po forumuma.

10. Kolovoz 2019. 08:25

I rekao mi moj gin ako dode do smedeg iscjetka (da je to krvarenje) da se javim na hitnu... posebno sko su popraceni bolovima. Eto to nije moj naputak vec doktorov. Tako da ja nikad nikom ne bi rekla da je smedi iscjedak nesto za ignoriranje.

Hrabrica
    10. Kolovoz 2019. 08:32

Dobro jutro curkama i bebama <3  Nadam se da ste se naspavale i nek vam je lijepi dan uz puuuuuno fine papice i bebinih mrduljenja u buši  

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
    10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
    05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

Lavica27
    10. Kolovoz 2019. 08:34

Di ste koke,pobuna u kokosinjcu😁😁 Saaaalim se ;)
    Samojed 308 ili 3008?Mi 3008 tražimo..

Cure kojima treba veći auto,moji su imali Citroen C Crosser, sedam sjedala (2 u gepeku) znači predobro nesto! Cijena mu je sad oko 8-9 tisuća eura, ali vam stanu sva djeca i još uz to i stvari  u gepek. Sjećam se da sam ja utovarivala svoja glomazna kolica bez sklapanja odozada!

Loriia navukli smo km, trebalo bi ga na zimu registrirati i uzet i ljetne i zimske gume, a planirali smo ionako skoro mijenjati a to nam je 10ak tis kn troška a dobili dobru ponudu pa zašto me...Ma zakon auto inace! Nek vas vozi sa srecom😍

Grizli
    10. Kolovoz 2019. 08:53

Jutro! Samo zelim reci bez nervoze i svadje. Ja kad procitam neko pitanje u zadnje vrijeme koje zvuci kao sto je nedavno otvorena tema Nalaz ako ste slucajno naletile, ja samo zakolutam ocima i pravim se da nisam procitala jet ne vjerujem da postoje takvi ljudi. Petra nadam se da jer samo zbog panike nespretno postavila pitanje, jer i meni je receno da svako smedjarenje odmah odem u trudnicku ili kod gin. U svakom slucaju drago mi je da je zena na kraju dobro kao i svima zelim sve najbolje u trudnoci i da imamo happy end. 
    Frajla evo mi uzeli grand scenic. Odlicno unutra stanu 2 sjedalice, a stale bi i tri jer i prednje sjedalo ima isofix a i iza su 3 klasicna sjedala. Iako je nama tek prvo dijete htjela sam takva sjedama iza i drugi plus je taj sto je poviseno pa je lakse stavljat bebu u sjedalicu + da ne govorim o gepeku gdje ima mjesta za cudo stvari. Mene odusevljavaju ti monovolumeni iako sam do sad uvijek imala karavane i limuzine, ovo mi je sad preporod za izlazi i ulaziti u auto.
    Iva mene isto zadnjih 2 dana boli kuk i koljeno desna strana, spavam vecinom na lijevoj ili ledjima. Mislim da nije ni stvar polozaja u kojem spavam nego imam osjecaj kao da mi je od neke tetive bol ili tako nesto. Ta bol me podsjetila na pubertet kad sam naglo izrasla pa imala ta bolove. Recimo meni popusti kad sjedim uspravno i sa prekrizenim nogama kao indijanac.

samonezelje
    10. Kolovoz 2019. 08:54

Jutro curke! Preskacem napetosti jer mi prerano za to i idem odmah na auti temu. Mi presli sa ogromnog a4 na mali audi a1. Malo cudno jer svi prelaze na veca vozila, al nam je bila super ponuda i htjeli smo majni auto jer smu u garazi izmedju dva diva stisnuti, pa nam je sa starim parking bio nocna mora jer je iz doba bez senzora jos bio...
    Ovaj je pravi bomboncic sad, a i troje nas bude za sad tak da nam veci auto ne treba (i imam uvjek izgovor da nema mjesta kad mi se neda da nam se sveki gura s nama negdje..), nit bi mogli izvest nesto skuplje uz sve ostalo na popisu.. mi za sad prezadovoljni! A ipak je gospodar prstenova...OOOO Hahahahah

Anchy_001
    10. Kolovoz 2019. 09:02

Jutro cure! Citam i pratim vas kolko stignem 😊
    Imam pitanjce, jel neku od vas bole ove stidne kosti izmedu nogu? Mene jucer pocelo i bas neka glupasta bol da kad hodam mi je lakse sirit noge ko kauboj 🙈 citala sam malo po netu da se kosti sire sto mi je i logicno, al kak si pomoc?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.