ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrgud_zg
    10. Kolovoz 2019. 09:57

Ja spavam savrseno. Osim povremenih ustajanja na wc. Stvarno se ne mogu pozalit 😁

annika
    10. Kolovoz 2019. 10:00

Maj4

Jučer ste pričale o ludim snovima, nisam ih imala odavno i onda noćas sanjam da sam rodila i da dragi nije bio samnom neko je kupovo i mijenjao neke aute pa kad sam došla sebi tražila sam ga da se rastanemo 🤣🤣🤣🤣🤣

ja sam svojeg istukla u javnosti jer je gledao druge žene dok sam ja bila u bolnici pričam ja to njemu i smijem se, ali njemu bome nije smiješno. gdje god idemo gleda jadan samo ravno ispred sebe

[iimg]

mala.le.90.

mrgud_zg

Ja spavam savrseno. Osim povremenih ustajanja na wc. Stvarno se ne mogu pozalit 😁

Jesam i ja 90 posto nociju al sad stvarno nezz kako se vise namjestit a da ne trnem...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• valentina

iva4

Ayla tek sad vidim traku ispod pa ti jos maloooo pa upoznajes svoju bebolinuuuu🤗🤗🤗🤗🥰🥰🥰
    Imam neki osjecaj da i kupim najudobniji krevet na svijetu, i imam najbolji polozaj da bi me bolilo🤣🤣
    Al ajd proc ce vec nekad, mozda kad krene na fax🤣🤣😅

Nece, onda ce bit brige oko faxa🙉😂😂

Angelly
    10. Kolovoz 2019. 10:03

Da kucnem o drvo nemam ni ja problema sa spavanjem (pred par dana jedino kad smo bili u gostima al za to krivim njihov krevet 😝), a i sta se ostalih tegoba tice za sad sam si ok...kuzim jedino da se mrvu vise umaram

Angie1205
    10. Kolovoz 2019. 10:04

Perica je zakon 🤘
    Otkako spavam s njim bolje se naspavam al da me nista ne boli...nije bas tak.
    Pisala sam vam kako me teza pro*** i tri dana nisam bila magnezij. Stanje sa odlaskom na wc se ustabililo no zato sam pocela osjecat grcenja maternice, cak i dr kod Vilija mi je rekla sa vidi neke male kontrakcije i savjetovala mi da nastavim put magnezij. Eto sad ga opet pijem i nadam se da ce nadalje sve bit ok. A kaj se tice bolova u preponama, moja gin je rekla da dok su bolovi podnosljivi i nisu stalni da je to ok, jer se sirimo. Ali ako postanu nesnosni i bez prestanka da je dobro otic doktoru jer takvi bolovi se desavaju kad krene otvaranje. Ne zelim vas splasit al eto da znate.

• petra31
    10. Kolovoz 2019. 10:07

Draga moja Goga smiri hormonice jednostavno pratim cure kad stignem!!Svaki dan ne visim tu po forumu jer ne stignem .IDa,nskon dan i pol odgovorila sam da je sve u redu .. nisam stigla odmah nije mi valjda forum broj 1..
    Po tebi trebala sam odmah dok sam od doktora u kabini se oblacila javit da je sve ok.Ilu isti taj dan mislim da je bilo poslijepodne ici na hitnuu,meni nije izgledalo za hitnu i pitala sam cure koje su to prosle,ali poslusala sam vas savjet i zbog sebe i svog mira isla doktoru.Pa naravno da nije bezazleno ici na pregled doktor me odmah primio,samo sam htjela napisati da je sve ok proslo i to je to 
    A tvoj odgovor na moju poruku
    "Jer jako nemarno od mene sta sam tu postavila pitanje a ne isla odmah doktoru"
    Sory mislim da si ti pretjerala...mogla si odgovoriti normalno kao ostale cure.
    Ajde na laganini prosetaj i ignoriraj moje poruke i ne zelim da odgovaras na njih!!Zelim ti srecu dalje i nisam osoba toliko od svađa i raspravljanja kao ti
    Jednostavno imam pametnijeg posla u zivotu.
    Lala,Nasty i ostali hvala nisam sve citala  imam posla preuređujem stan
    Sretno curke i javim se 16.08

Maj4
    10. Kolovoz 2019. 10:14

annika

Maj4

Jučer ste pričale o ludim snovima, nisam ih imala odavno i onda noćas sanjam da sam rodila i da dragi nije bio samnom neko je kupovo i mijenjao neke aute pa kad sam došla sebi tražila sam ga da se rastanemo 🤣🤣🤣🤣🤣
    ja sam svojeg istukla u javnosti jer je gledao druge žene dok sam ja bila u bolnicipričam ja to njemu i smijem se, ali njemu bome nije smiješno. gdje god idemo gleda jadan samo ravno ispred sebe

Hahahah ne zna se kome je gore, nama s takvim snovima ili njima slušati nas nakon što se probudimo 🤣🤣🤣

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

10. Kolovoz 2019. 10:18

Cure... dosta neduvisle rasprave 😊 Bitno da su sve bebe dobro 😊
    Nego, htjela sam vas pitati koliko vam je trebalo da ostanete trudne i dali ste prirodno ili mpo? Meni trebalo 2 godine,na kraju sam ostala trudna prirodno tek nakon uklanjanja malog mioma za koji su svi tvrdili da sigurno ne smeta. Vec su me uz idiopatsku neplodnost pripremali za mpo no ja sam inzistirala da prvo maknu miom pa onda sta bude. I par mjeseci nakon operacije po prvi puta dvije crtice. Po statistikama, samo 2% neplodnosti je iskljucivobpovezano uz miome 😐

• valentina
    10. Kolovoz 2019. 10:20

Ja isto spavam bolje sa pericom nego prijeali tu i tamo ipak osjetim bolove ruku, nogu ili trnce..
    Sto se tice zatezanja koze trbuha, pisala sam bas nedugo. Nekad imam osjecaj ko da mi koza trbuha pretijesna, pogotovo s vremenom kako dan ide kraju. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.