ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mangomum
    09. Kolovoz 2019. 23:18

Jaivanpa

Mangomum

Jutro. Nije me malo duze bilo tesko vas je popratit al eto da javim da meni Ramzy pogodio nosim decka nakon dvi curke

Čestitam, neka je ziv i zdrav!🍀 Kako si ti? Kako se osjećaš? 🙂

Hvala ❤ jedva cekam jesen i zimu ovo lito me je ubilo nemogu podnit vrucinu osjecam se ko nasukani kit 😂😂😂 

• Mangomum
    09. Kolovoz 2019. 23:23

C1M4

Red Fox

Nastymeni je isto ko i tebi, isto sam dobila 3,5 kile do sad. U zadnjih 2 tjedna je bas narastao jako. Al tak mi je bio i u prvoj trudnoci, cinilo mi se da do kraja nije puno narastao. Nemoj nis brinuti, nekima iskoci ranije, nekom kasnije. Moja frendica je bila bas ogromna, trbuh joj je bio tolki da su se svi cudili, a bilo je sve u redu i kad je rodila sve se vratilo na mjesto. Baka mi je isto pricala da joj je s mojoj tetom bio trbuh skroz mali, a s mamom kad je bila trudna cekali su da izade jos jedna beba jer su mislili da su blizanci 😂 tak da ti to ovisi od trudnoce so trudnoce.

Tako je i meni s trbuhom, sutra sam 14tt, a trbušina je ogromnai doslovno se osjećam kao tenk i da imam 100kg, na kraju sam još i smršavila 3kg, toliko sam bila i dobila u trudnoći, a trbuh raste

C1M4 😂😂😂😂 koda sebe slusam sve isto

• valentina
    09. Kolovoz 2019. 23:35

Eleonoré

Dobro vece trudnice😇
    Nadam se da ste sve dobro,cestitam svima na urednim pregledima i nadam se da ce tako i ostati.
    Da vas pitam ima li neka problema sa strijama po cicama? Znaci ovo je strasno,kako rastu ko lude tako navratile i strije.Moze pomoc neka?
    I da vas pitam u kojem tjednu se pocne mjerit cerviks? Ja cu na iducem pregledu kod svoje ginekologice bit 18+6..pa dali ce tad biti vrijeme za to?
    Hvala svima😇😇😇🙈🙉🙊

Za sad jos nemam problem sa strijama na cicama, ali sam ih zato imala tokom prve trudnoce i dojenja. Kasnije su mi se nekako povukle, nemam pojma kojim cudom, ali ne vide se. Dok su mi po guzici bas sve vidljive. Sad to sve mazem uljem, ne samo trbuh.
    Za cerviks, iskreno, neznam kad se pocne mjerit. 

• petra31
    09. Kolovoz 2019. 23:45

Samo da javim curama koje su mi odgovorile na upit
    Bila sam na pregledu i sve je ok
    Jednostavno je normalno da nekad se osjeca tupa bol dolje to je sve zbog sirenja maternice
    Nigdje nisam spomenula krvarenje nego malo smeđeg iscjedka taj dan,😘😘
    Citala sam nekoliko puta da jos neke cure znaju imati svako toliko tu bol
    Danas recimo nista hvala bogu
    E sad smireno do 16.08. pa 4d
    Pusica svima

Lavica27
    09. Kolovoz 2019. 23:51

Hahah Lorija  A mi prodajemo taj što ste vi kupili😂
    A znam, uvijek ti neka serija novog auta bude u banani. Kad smo mi c4 uzimali,poznanik ga je imao i rekao da je već 3 puta crknuo da je lud. Drugoj frendicu se desilo s capturom...To ti je kako ti grah padne. Računam da će nas služit da nismo baksuzi😂
    Apropo strija, ja u prvoj T nisam dobila al sad mi se nešto zacrvenilo na trbuhu i iskreno se nadam da nije strija,nije da mi je narastao trbuh nešto... 
    Eleonore pojma nemam za cerviks niko mi ništa u prvoj T nije ništa govorio. Računam ak jr neki problem naglasiti će.

Nasty
    10. Kolovoz 2019. 00:00

annika

ja se ne mažem apsolutno ničim jer sam nevjerovatno lijena za to. U prošloj trudnoći osvojila na nagradnoj igri neke skupe proizvode i ulja za trudnice- proslijedila šogorici. imala sam sreću pa nisam dobila strije

Hahahaha Annika vjerujem ti i ja sam lijena za to, jedva sam se natjerala da krenem prije mjesec dana, sad se namažem nakon tuširanja i to je to. Meni mama i sestra također nemaju strije, pa se nadam da neću ni ja dobit. Ali zato imam kapilare na izvoz.. 

Gogaa_V
    10. Kolovoz 2019. 00:04

petra31

Jednostavno je normalno da nekad se osjeca tupa bol dolje to je sve zbog sirenja maternice
    Pusica svima

Drago mi je da si dobro i da je beba uredu! Izvini ali si se nama javila da procitas naše mišljenje i sve smo ti savjetovale isto, da posjetis ginekologa zbog  tjedana u kojima jesi i (smedjarenje-krvarenje se ne smatra  normalnim). Smedjarenje se isto tako smatra pod krvarenje.
    Ako znas da je bol normalna i smedjarenje nije krvarenje po tebi  onda nisi ni trebala naše misljenje, a pogotovo ti po meni nije trebala ova poruka sada (da nas naucis pameti 😑) ... u svakom  slučaju  želim ti sve najbolje , tebi  i tvojoj  bebi.

Nasty
    10. Kolovoz 2019. 00:07

skoljka

Vece cure, imam opet pitanje vezano za anomaly testove. Danas sam bila na pregledu i hvala Bogu sve je ok. Dr me narucila na iduci pregled kad budem imala 12+3 i rekla mi je da ce mi tad raditi kombinirani. Ja imam 32god, nitko u obitelji nema anomalija. Ja sam je usput pitala za ostale testove ona je preporucila Harmony ako zelim da napravim kao mogu nakon 10+. Pa kao bilo bi super ako se odlucim da nalaz bude gotov do iduceg pregleda. Zanima me i vase misljenje jer je vecina vas odradila testove po izboru. Ja se nesto mislim da neradim prije tog kombiniranog, nego ako kombinirani nesto pokaze pa onda, ali neznam hoce li to onda biti kasno. Mada ja ne zelim uopce razmisljati da mi nesto nije uredu jer mi je do sada sve lijepo teklo, i smatram da ce i ti nalazi biti uredni. Eto jel moze koji savjet?

Školjka stigneš odraditi harmony nakon probira. Nalazi probira budu brzo gotovi. A harmony se može do 16 tt. Odmah dođeš na red i nalaz je gotov uglavnom za tjedan dana. Ja da sam tvojih godina i bez indikacika ne bi išla na harmony prije probira. Ali ako ćeš se ti osjećati sigurnije i mirnije odi. 

• petra31
    10. Kolovoz 2019. 00:21

Gogaa_V

petra31

Pusica svima

Drago mi je da si dobro i da je beba uredu! Izvini ali si se nama javila da procitas naše mišljenje i sve smo ti savjetovale isto, da posjetis ginekologa zbog tjedana u kojima jesi i (smedjarenje-krvarenje se ne smatra normalnim). Smedjarenje se isto tako smatra pod krvarenje.
    Ako znas da je bol normalna i smedjarenje nije krvarenje po tebi onda nisi ni trebala naše misljenje, a pogotovo ti po meni nije trebala ova poruka sada (da nas naucis pameti 😑) … u svakom slučaju želim ti sve najbolje , tebi i tvojoj bebi.

Javila sam se curama jer sam nekoliko puta tu citala za smeđarenje i svako toliko probadanje pa sam htjela cuti misljenje,a ne pod hitno trcati doktoru ako nema potrebe.Naravno da nikog nisam htjela uciti pameti nego odg curama koje su napisale u dobroj namjeri a zna se koje su 
    Jedna od njih draga Lala😘😘
    Ti si pametovala u prvom odgovoru a i u ovom na koji uopce nisi trebala odgovarati!
    Naravno i ja tebi i bebacu zelim sve najbolje 😉😉Laku noc 😘😘

Grizli
    10. Kolovoz 2019. 00:26

Skoljka ja imam 33, radili su mi prvo kombinirani kad sam bila tako nesto oko 12+3 ili 4. Gin jr odmah rekla da te testove kako hocu. Mi smo cekali nalaz probira i onda odlucili i rekla mi je da se mogu ti testovi raditi do kad god zelis, ali ako razmisljaju zene pobaciti ukoliko je beba sa nekim od sindroma onda bolje cim prije odraditi testove tipa harmony jer je sam pobacaj onda laksi, jer inace kasnije ide porod. S time da ako bi taj test pokazao neki veliki postotak vjerojatnosti opet se mora na aminocenetzu da bi se dobilo odobrenje za pobacaj bebe. U principu sve ovisi kako bi vi postupili u slucaju loseg nalaza. Nema smisla inace raditi harmony pa nakon toga kombinirani jer je harmony precizniji test, a kombinirani samo statistika.
    Mrgud ja si kupila pojas be safe preko njuskala jos cekam da stigne jer imam blesavu sogoricu koja nije mogla postom poslat kad ga je preuzela nego dala nekom da taj da nekom i taj neko nekom 9 koji bi kao mene trebo to donjet. Valjda do kraja trudnoće stigne. Inace mene bas stisce remen u autu pa zato sam se za njega odlucila a oni na wish su mi se cinili dosta veliki za razliku od toga.
    Eleonore meni na svakom uzv gin je mjerila cervix. Mozda ga i tebi mjeri samo je sve ok pa ni ne spominje. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.