ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    09. Kolovoz 2019. 21:32

Lorija, gledamo Peugeot 3008 novi. Šta ste vi uzeli?
    Ja se trackam sa Bolje za suhim uljem za trudnice. E kupila sam njihovu kremu za tusiranje za trudnice,savršena je! Ulje je malo skupo za drogerijski brand po meni al ajd,kad je bal...

Ivkiii napokon vani,uzivajte!!

annika
    09. Kolovoz 2019. 21:41

ja se ne mažem apsolutno ničim jer sam nevjerovatno lijena za to. U prošloj trudnoći osvojila na nagradnoj igri neke skupe proizvode i ulja za trudnice- proslijedila šogorici. imala sam sreću pa nisam dobila strije

[iimg]

lorija
    09. Kolovoz 2019. 21:46

Lavice jesi li i ti dosla sad malo na odmor nakon sto je bebac zaspala? 😂😂 ovaj moj zvrk jedva 😤
    Mi smo ti uzeli Citroen c4 aircross. Hahha vidim da se lozimo na isto -SUV 😍
    Nego, dobro mi rece koji snimate. Imam jednu kritiku, muzev sef ima taj i stvarno je odlican na izgled, kad smo ga pohvalili rekao je - Ma je, al svako malo neki kvar s njim. Prije je imao Dacia Duster, nas je nagovarao na Renault Captur,al je uzivo jako maaaali. Nismo bili zadovoljni s prtljaznikom. 

skoljka
    09. Kolovoz 2019. 21:53

Vece cure, imam opet pitanje vezano za anomaly testove. Danas sam bila na pregledu i hvala Bogu sve je ok. Dr me narucila na iduci pregled kad budem imala 12+3 i rekla mi je da ce mi tad raditi kombinirani. Ja imam 32god, nitko u obitelji nema anomalija. Ja sam je usput pitala za ostale testove ona je preporucila Harmony ako zelim da napravim kao mogu nakon 10+. Pa kao bilo bi super ako se odlucim da nalaz bude gotov do iduceg pregleda. Zanima me i vase misljenje jer je vecina vas odradila testove po izboru. Ja se nesto mislim da neradim prije tog kombiniranog, nego ako kombinirani nesto pokaze pa onda, ali neznam hoce li to onda biti kasno. Mada ja ne zelim uopce razmisljati da mi nesto nije uredu jer mi je do sada sve lijepo teklo, i smatram da ce i ti nalazi biti uredni. Eto jel moze koji savjet? 

mrgud_zg
    09. Kolovoz 2019. 21:55

zene, jel kupila koja onaj dodatak za pojas za auto za trudnice?
    ovak nes: 
    https://www.ebay.com/itm/Adjustable-Pregnant-Maternity-Woman-Comfort-Safety-Car-Seat-Belt-Protection/143204892654?hash=item2157ad3fee:m:m8Y_0ugDUjaLEiHENDPplxw
    ili ova/k:
    https://www.ebay.com/itm/Hikig-Car-Seat-Belt-Adjuster-for-Maternity-Maternity-car-Belt-protect-baby-Red/264406932875?hash=item3d8fe19d8b:g:brUAAOSwTs5dNm~9

annika
    09. Kolovoz 2019. 21:59

skoljka

Vece cure, imam opet pitanje vezano za anomaly testove. Danas sam bila na pregledu i hvala Bogu sve je ok. Dr me narucila na iduci pregled kad budem imala 12+3 i rekla mi je da ce mi tad raditi kombinirani. Ja imam 32god, nitko u obitelji nema anomalija. Ja sam je usput pitala za ostale testove ona je preporucila Harmony ako zelim da napravim kao mogu nakon 10+. Pa kao bilo bi super ako se odlucim da nalaz bude gotov do iduceg pregleda. Zanima me i vase misljenje jer je vecina vas odradila testove po izboru. Ja se nesto mislim da neradim prije tog kombiniranog, nego ako kombinirani nesto pokaze pa onda, ali neznam hoce li to onda biti kasno. Mada ja ne zelim uopce razmisljati da mi nesto nije uredu jer mi je do sada sve lijepo teklo, i smatram da ce i ti nalazi biti uredni. Eto jel moze koji savjet?

ja koliko znam, nifty se može raditi i nakon 13 tjedna- mislim do 15. ili 16. ako je tako, onda ti ne bi bilo kasno napraviti nifty ako ti slučajno kombinirani pokaže nešto

[iimg]

09. Kolovoz 2019. 22:06

Dobro vece trudnice😇
    Nadam se da ste sve dobro,cestitam svima na urednim pregledima i nadam se da ce tako i ostati.
    Da vas pitam ima li neka problema sa strijama po cicama? Znaci ovo je strasno,kako rastu ko lude tako navratile i strije.Moze pomoc neka?
    I da vas pitam u kojem tjednu se pocne mjerit cerviks? Ja cu na iducem pregledu kod svoje ginekologice bit 18+6..pa dali ce tad biti vrijeme za to?
    Hvala svima😇😇😇🙈🙉🙊

• thinkpink1
    09. Kolovoz 2019. 23:10

Prijavljujem da se trackam Mustelinim uljem protiv strija za trudnice. I super mi je, lijepo se upije, nije masna koza nakon trackanja i miris mi odgovara s obzirom da mi je nos jako osjetljiv na mirise, pogotovo sad...

• Mangomum
    09. Kolovoz 2019. 23:15

C1M4

Mangomum

Jutro. Nije me malo duze bilo tesko vas je popratit al eto da javim da meni Ramzy pogodio nosim decka nakon dvi curke

Pa ti si živakoliko si tjedana sada? čestitam na dečkiću

Jesam jesam ziva sam 😂 15tt i imam stomak koda sam 30tt haha bit cu do kraja ko tenk

• Mangomum
    09. Kolovoz 2019. 23:16

Nasty

Mangomum čestitam na pišulincu!!!

Hvala ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.