ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Katarina1990
    09. Kolovoz 2019. 14:19

miki0

Joj diranje trbuha… Nemam nis protiv od ful bliskih frendica i familije, al najgore mi je kad neka baba koju vidis jednom godisnje ima tu potrebu. Mm svaki dan navecer ljubi trbuh i prica bebi, jako mi je to simpaticno, a mora se i on nekako povezat.
    Joj i na pocetku kad sam tek rekla da sam trudna me krenula kolegica kao podragat po trbuhu dok se jos nis nije ni vidlo a ja joj rekla da je beba jos uvijek kod stidnih dlaka da me moze tam poceskat pa joj bilo neugodno

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

C1M4
    09. Kolovoz 2019. 14:20

Grizli

C1M4 ja sam to vadila nakon spontanih. Zasto te salje na to? To se moze vaditi i na zavodu za javno zdravstvo bar kod nas u Puli se tamo to ide izvaditi. Provjeri si da ne moras bas n zaraznu.

To mi je privatno gin predložila da odem čisto zbog spontanog ranije, izvanmaternične i eto takvog nalaza na anomaly scanu pa da se barem to riješi Zvala sam sada zavod tu u Zg-u i kažu da mogu kod njih Hvala ti puuuuno!

C1M4
    09. Kolovoz 2019. 14:21

Rekla mi je moja gin da se to vadi na zaraznoj, doduše i vadi se, ali vjerojatno nije znala da se to može i na zavodu pošto ona nije u Zg-u. Meni to baš nije bilo nekako pametno da idem tamo pa reko da vas pitam, ali eto, zvala sam zdravstvo i rekli su od 7:30 do 12h mogu vaditi Hvala vam^^

Točkica37
    09. Kolovoz 2019. 14:23

Mene ne smeta kad me netko podraga po trbuhu iako ne pamtim da me je itko osim mm dragao

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

C1M4

Red Fox

Nalaz sam cekala dosta dugo, tipa mjesec dana jer moraju skupiti uzorke da rade sve skupa. Mozda ces imati srece pa ti dode prije.

Uff da, to sam čula, razmišljala sam da idem tamo onaj tjedan 26.08. kad sam na godišnjem da ne kasnim na posao, ali kad sam čula da se jaaaako dugo čeka, odlučila sam otići što prije..

Točkica37

Ja sam frendicama uvijek mazila bušu

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Točkica37
    09. Kolovoz 2019. 14:29

evo nasla na fejsu neku reklamu amnio check...za provjeru da li voda curi

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Simbalija
    09. Kolovoz 2019. 15:07

Ja sam mislila da ću biti luda na diranje buše, a sad mi je nekako simpatično, vidim dragost ljudima na licima. Ne znam i ja se sva raznježim.
    A od početka trudnoće sam dobila nekih 3kg, sve je trbušćić i cice s tim da mi je bušica još uvijek mala. Zadnji tjedan se zaokružila, ali je mića.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

• valentina
    09. Kolovoz 2019. 15:17

Nasty

Jutro cure, ponavljam pitanje od sinoć za iskusne trudnice. Zanima me da li je vama trbuh rastaoistim tempom od polovice trudnoće do kraja? Tj. koliko se povećao do kraja, duplo? Da li nekad bude zatišje s rastom, npr. pri kraju trudmoće? Ja se gledam sinoć jer sam kupila novu haljinu i stomak mi je baš ogroman. Izgledam kao da sam u 7mj. Buknuo mi je zadnjih 4-5 tjedana. Ja ne znam što će to bit u 11.i 12. mj. ako nastavi ovako rast. Padat ću naprijed.

Nasty i meni je trbuh ogroman za ove tjedne u kojima jesam, i u usporedbi s prvom trudnocom ko sam u 7.mj.
    Dok se gledam navecer stvarno se bojim i pomisliti kolika cu biti zadnjih mjeseci

Angelly
    09. Kolovoz 2019. 15:23

Joj ja i inace ne volim da me se puno grli, draga i sl osim mojih najblizih... rekla sam samoj sebi isprintat na majicu "pazi ostra beba"😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.