Točkica, cestitam na urednom pregledu!!!
Ja sam krenula sa nepunih 45kila, na jednom od prvih vaganja 44.8. A varira tako kroz dan od 45-46. Vidjet cu na sljedecem pregledu jesam ista dobila jer ovako doma kad se vazem mislim da to nije bas prepouzdano pogotovo sa digitalnim vagama.
Pitanjce; da li uzimate redovno prenatale ili vam se desi da koji put preskocite? Ja sam uzimala od pocetka Folat + prenatalni komplex, pojacala jos B12 i kasnije dodala ono easy zeljezo. Sad sam vec tjedan dana bez prenatala jer ovdje u Hr nema za kupit taj koji sam prije uzimala. Trazim neki pogodan za vegane i u obliku kapsula, a jedini koji ovdje ima je od Solgara, ogromne tablete kojih se uzasavam, jednom prije sam uzela i nisam uspjela progutati, blokada neka.. online mi se nece narucivati. Morat cu se ipak nekako prisiliti i rijesiti "straha".

Be the change you wish to see in the world.. 💚
Mikio Trudnoća je definitivno neko drugo stanje 😁 Vidiš, ti inače lako dobijaš kg, a sad samo 1, a ja ne dobijam i opet smo na istom. Mislim da mi je zadnji 3.1, kaže da je to ok. Jesi li na terapiji samo sad u trudnoći ili od prije?
Jesu to sigurno pokreti, samo ćeš najednom osjetiti jači udarac i tad ćeš biti sigurna, tako sam ja. A od sinoć se osjeti i pod rukom kad lupi 😊
Drage zenice imam pitanje,naime trudna sam 13+4 e sad jucer navecer javili su mi se bolovi od kukova do oba jajnika,naravno prisutna je i danas,pogottovo kada lezim,kad sjednem mi je puuuno lakse.Recite jel to normalno tako? I stane pa opet krene,bol nijr neizdrziva vise je neugodna...
Drage zenice imam pitanje,naime trudna sam 13+4 e sad jucer navecer javili su mi se bolovi od kukova do oba jajnika,naravno prisutna je i danas,pogottovo kada lezim,kad sjednem mi je puuuno lakse.Recite jel to normalno tako? I stane pa opet krene,bol nijr neizdrziva vise je neugodna…
Je, normalno je, širiš se, meni je tako svaki dan predvečer kad legnem me znaju uhvatiti takvi bolovi da ne mogu ni spavati ni ništa pa zaspim u nekom polusjedećem položaju
gin mi je rekla da ti bolovi počinju ulaskom u drugo tromjesečje i da većina žena koje imaju takve bolovoe i ode na bolovanje jer fkt boli pa se čudi kako ja još imam želju za raditi

Drage zenice imam pitanje,naime trudna sam 13+4 e sad jucer navecer javili su mi se bolovi od kukova do oba jajnika,naravno prisutna je i danas,pogottovo kada lezim,kad sjednem mi je puuuno lakse.Recite jel to normalno tako? I stane pa opet krene,bol nijr neizdrziva vise je neugodna…
Je, normalno je, širiš se, meni je tako svaki danpredvečer kad legnem me znaju uhvatiti takvi bolovi da ne mogu ni spavati ni ništa pa zaspim u nekom polusjedećem položaju
gin mi je rekla da ti bolovi počinju ulaskom u drugo tromjesečje i da većina žena koje imaju takve bolovoe i ode na bolovanje jer fkt boli pa se čudi kako ja još imam želju za raditi
Ajde sad mi je lakse,1 trudnoca je i stalno me hvata panika,vec sam se tolko puta bila prepala otisla na hitnu,a oni me gledali sve je normalno zasto dolazim stalno ali nemogu si pomoc.Rade da pitam onda negi da svaki put odlazim na hitnu😅a jel ima nesto da si olaksavas bolove? Mozda caj ili nesto?
A vidis meni se inace zrak prima ako previse udahnem a sad nista a nisam gladna i ne stedim se. Jedem kad mi se jede i sta mi se jede. Malo pazim da ne pretjeram sa slatkim al od kad sam trudna nemam ni poriv za slatkim kao prije, samo voca bi mogla brdo pojest.
I ja sam na euthyrox 50… Kolki ti je zadnji tsh? Meni 3.3.
Pa ja mislim da osjetim, iako i dalje nisam sigurna jer nebude svaki dan i bude samo na lijevoj strani pa neznam jel beba ili crijeva… Pitat cu u pon na pregledu. Jer valjda bi trebalo bit sve jace a ne isto cijelo vrijeme pa nisam vise sigutna dal je il nije… A ti?
Mikio prvo da se nadovezuje na nedavni tvoj post da samo ti i Mrgud imate B trbe,prijavljujem još jednu. S tim da imam još oziljak od stidne kosti do pupka po dužini i onda mi je tu kao stisnuta koža i sve skupa imam izgled budjolice u mrezici😂😂😂😂
Inače se i meni prima i zrak,al kažem u prvoj trudnoći sam jela što mi se jelo i dobila 9 kg i sve otišlo odmah. A mislila sam da ću 20+ dobiti kakve sam sreće!
Mila0301 sve dok se ne pojačava bol,Nije neidrziva i nema krvi je normalno. Sve ti se širi. Popij šumeci magnezij svaku večer i ako pretjeras s nekom aktivnosti prilegni.

Je, normalno je, širiš se, meni je tako svaki danpredvečer kad legnem me znaju uhvatiti takvi bolovi da ne mogu ni spavati ni ništa pa zaspim u nekom polusjedećem položaju
Ajde sad mi je lakse,1 trudnoca je i stalno me hvata panika,vec sam se tolko puta bila prepala otisla na hitnu,a oni me gledali sve je normalno zasto dolazim stalno ali nemogu si pomoc.Rade da pitam onda negi da svaki put odlazim na hitnu😅a jel ima nesto da si olaksavas bolove? Mozda caj ili nesto?
Ja sam isto tao otišla jednom na hitnu zbog tih bolova baš i to je sve normalno pa su mi dali normabele od 2mg, to opušta mišiće i sve nekad popijem i lupocet, ali uglavnom to kratko drži, radije normabel jer ne može naškodit, a opusti te
a od čajeva pijem samo brusnicu jer više ni sama ne znam koji se smije a koji ne haha, možda bi bilo dobro i kupiti Pericu(trudnički jastuk
), bilo bi definitivno lakše s njim haha

Mikio I meni je tako postepeno povećavala, prvo sam pila pola od 25, pa onda 25 i sad 50. Počela sam piti pred mpo, inače mi je bio normalan TSH, ali je za mpo trebao biti ispod 2.5. Moguće da je od terapije, mada ja nemam nikakve nuspojave, kako da i ne pijem terapiju
Bok,bok😀😀
Vi se stvarno mozete raspisat da je to nevjerojatno😁😁,sto se tice trbuha moj se vidi vec jako,znaju me podragat po njemu,bome raste😇
Sto se tice zatvora ,vise ga nemam.Donat Mg rijesava sve te moje probleme😀
Da vas pitam ima li neka koja nema vise uopce simptome? U smislu..samo me zna boluckat dolje u trbuhu i bole me leda.
Ne znam za vas ali ja bi rade da imam sve gadne simptome nego da budem bez njih.PARANOJE JOS VECE😯😐😀
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji