ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • thinkpink1
    09. Kolovoz 2019. 17:19

Lavica27

Thinkpink a zašto si ti radila taj test? Ja sam u nekoj paranoji htjela ic radit taj test kao da sve moguće uvjete "zadovoljin" da je sve po p.s.-u al eto…odustala.
    Nevezano za ove testove,simptome je netko spominjao. Meni su jos samo bolne grudi,kad dodjem s posla budem umorna ful al to pripisujem poslu,putu i vrućinama. Piskim čak manje. E da nisam uzela taj baby watcher ne bi mi bilo ovako srce na mjestu,Iskreno. A i bebica me poceska tu i tamo,to je najbitnije.

Ahhh...duga prica i ne bi htjela unosit nemir u grupu, jer nam je bilo dovoljno stresno kad nam je Tinchi zavrsila u bolnici...neke curke su mozda zapamtile sa druge teme gdje sam napisala...kaj se baby watchera tice, mislim da ga necu kupovat jer bi razvila paranoju (s razlogom), al si pametnica pa bus skuzila i procitala između redova, kao i sve ostale curke❤❤❤❤
    Pliz, no hard feelings...🥰🥰🥰🥰

Lavica27
    09. Kolovoz 2019. 17:23

Sorry nisam te skuzila s ovim "Al si pametnica pa bude s skuzila,  no hard feelings?"

• thinkpink1
    09. Kolovoz 2019. 17:25

mala.le.90.

Ima li ijedna da osjeca trnce u stopalu i prstima? Citala sam da to pocinje u 5.i6. mjesecu, nekakav kapilarni sindrom zbog pritiska na zivce…ako nekoga jos to muci, kako si olaksava?

Mislis karpalni sindrom? On se javlja jedino na rukama, u podrucju ručnog zgoba i reflektira se bolom i trncima u šaku, nikako nije prisutan u stopalu...

samonezelje
    09. Kolovoz 2019. 17:25

Frajla predobre su mi ove majice na amazonu!
    mala.le mene tabani muce vec mjesec dana.. do sad nisam nasla nikakvo olaksanje osim da nosim iskljucivo udobne tenisice, a u autu mi je sjedalo gotovo lezecki pa mi je tak lakse kad noge malo dignem da ne vise, opcenito di god sjedim. Mozda one neke kompres carape za vene il kal se to vec zove? Nisam probala doduse al sam mislila potrazit. Bar za zimu kad krene..

Mi isto uzeli novi autic, ima cca mjesec dana.. 🚘

• thinkpink1
    09. Kolovoz 2019. 17:32

Lavica27

Sorry nisam te skuzila s ovim "Al si pametnica pa bude s skuzila, no hard feelings?"

Da ne zamjeras kaj tu ne pisem cijelu storiju, al bus skuzila u kom smjeru ide prica...

• Stelle123
    09. Kolovoz 2019. 17:40

Evo i mene. Nisam cekala od jutros do sad😁 Inace, pregledalo me detaljno, i vaginalno i ultrazvucno. Bebac je dobro, malo veci od prosjeka, al nije primjetio nista neobicno. Snimali smo i filmic iako se nema sto vidit, sakrivao se iza ruke pa smo jedva uhvatili dva tri puta facu. I vec treci put drzi noge prekrizene pa idem malo guglati o tome. Ginekoloski takodjer sve u redu, ali mi isto nije dozvolio hodocasce do Sinja, a tila sam iz Dicma ici🤔

url=https://lilypie.com]

• Stelle123
    09. Kolovoz 2019. 17:41

E da i novi pregled 6.9.

url=https://lilypie.com]

Lavica27
    09. Kolovoz 2019. 17:42

Aaaa kužim. Ja mislila da ima neke veze s baby watcherom a ja sam glupa pa ne kužim (probudila se upravo, ko da me netko opalio po glavi). Btw odmah sam trčala na wc što je dokaz da me magnezij zahebava jer sam popila čašu sumeceg uz ručak. I tako je bilo zadnjih par dana...

• thinkpink1
    09. Kolovoz 2019. 17:44

Super curke, svi pregledi uredni...čestitam 👏👏

Nasty
    09. Kolovoz 2019. 17:44

Cure koliko ste natipkale, sve sam zaboravila tko je što pisao. Hvala cure, baš ste me utješile i nasmijale sa pričama o trbusima.. Mislim, bit ću ogromna al mi je lakše kad znam da nisam jedina🤣
    Što se tiče draganja trbuha ni ja to baš ne volim da mi se upada bez pitanja, al ako nekog dobro znam a ima želju ajd ok.
    Čestitam na pozitivnim pregledima i novim autićima💪🤗 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.