ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    09. Kolovoz 2019. 15:24

valentina

Nasty

Jutro cure, ponavljam pitanje od sinoć za iskusne trudnice. Zanima me da li je vama trbuh rastaoistim tempom od polovice trudnoće do kraja? Tj. koliko se povećao do kraja, duplo? Da li nekad bude zatišje s rastom, npr. pri kraju trudmoće? Ja se gledam sinoć jer sam kupila novu haljinu i stomak mi je baš ogroman. Izgledam kao da sam u 7mj. Buknuo mi je zadnjih 4-5 tjedana. Ja ne znam što će to bit u 11.i 12. mj. ako nastavi ovako rast. Padat ću naprijed.
    Nasty i meni je trbuh ogroman za ove tjedne u kojima jesam, i u usporedbi s prvom trudnocom ko sam u 7.mj.
    Dok se gledam navecer stvarno se bojim i pomisliti kolika cu biti zadnjih mjeseci

jooooj, nemoj mi takve stvari ni govoriti. Ja se nadam se će u nekom trenu prestati bujati 

Gogaa_V
    09. Kolovoz 2019. 15:27

...Ja sam konacno prodisala danas, poslednja 3 dana bila mi je pomoć u stanu, ocistila ovaj stan koji uskoro napuštamo i spakovala 80% stvari,  resto onaj dan kad se sve podje iznositi i stvari iz kuhinje. Sada mi je stres level 1 što se toga tiče. 🤗 
    Pronašla sam aplikaciju na proncipu code chek koja provjerava štetne kemijske sastojke u kozmetici i hrani. Probala sam ju na očitivanju nekih kremica i podudara se sa onim što bih recimo i izguglala o istoj. Aplikacija se zove -ingredio- (ima zelenu ikonicu ). 

Frajla
    09. Kolovoz 2019. 15:30

Nekad davno sam vidjela trudnčku majicu sa slikom  muhalice i pisalo nešto u stilu da se ne dira, sad nikako ne nađem , a baš sam vam htjela staviti,
    Ali evo dvije zanimljive 
    https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/81zP9MBprRL._UL1500_.jpg
    https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/51Gx3z-uJAL._UX522_.jpg

Lavica27
    09. Kolovoz 2019. 15:33

Ahahahah Frajla umirem😂😂😂

Goga nisam ubrala da vi selite! Daleko?

• Lala27
    09. Kolovoz 2019. 15:43

Imam i dalje ešerihiju 😬 Nije se nikako smanjila nakon terapije, pa opet moram na terapiju. Baš me ljuti, morala sam napraviti raspored kad šta pijem 😬

mrgud_zg
    09. Kolovoz 2019. 15:43

Ajme mikio i lavica umirem na vase komentare 😂😂😂
    Mene ustvari nitko ne dira 😂😂 mozda da se zabrinem, ljudi inace znaju da nisam neka od grljenja. Na poslu sam dosta kasno rekla i to uskom krugu, nikom nije ni palo na pamet dirat me. I puno sam na go 🙈 ovo ljeto pa slabo i vidam ljude. A random ljudi me fakat ne pokusavaju dirat 😂. Iako moj B trbuh 🙄, dosli tu na more i tu je pola familije od mm, on vuce korijene iz tog mjesta. I svi su me onak bojazljivo prvo pitali dal sam trudna da me ne uvrijede ako sam se samo udebljala 🙄😂. Pa me mm uvjerava da se nemre fulat da je bas trudnicki trbuh. Al ne opterecujem se bas me briga 😂

• valentina
    09. Kolovoz 2019. 15:46

Grizli

Hvala cure na cestitkama, Lavice eventualno te mogu staviti na popis zena koje cekaju da ih on iznenadi - 😂😂😂 al ne garantiram u iznenadjenja koja je sposoban smislit. Kolica i krevetic kupuje nam moja mama, tako da me to ne moze iznenaditi vise od cinjeice da to dobivamo na poklon. I sad mi ne dosta iznenadjenja za jednu trudnocu!
    Mila nadam se da ce Mg pomoc pa se smirit bolovi.
    Kile necu komentirat jer kod mene susa nakon gubitka i jedva cekam zimu i onu fiiiinu zimsku papicu da mozda ulovim koji kg. Iako se je ni sad ne libim usred ljeta napraviti zapeceni grah sa domacim kobasama. 😁
    Nego žene jel vama smeta kad vam netko dira trbuh? Znaci ja se najezim na to. Jedino kad me mm momazi po trbuhu mi je ok, al ostali kad me dodiru imam osjecaj da bi ih sutnula.

Cestitam na auteku i nek vas lijepo sluzi
    Jooj daa, i mene to malo smeta (osim dok me dragi lagano masira ili maze uljem), vec sam mislila da nisam normalna
    Sjetila se bas, isto me smetalo jako kad sam rodila prvo pa npr. izasli u setnju, sretnem putem susjede il poznanike i oni krenu  onak gurat glavu u kosaru kolica, tocno iznad bebe..to me znalo bas iznervirat 

• valentina
    09. Kolovoz 2019. 15:49

miki0

Joj diranje trbuha… Nemam nis protiv od ful bliskih frendica i familije, al najgore mi je kad neka baba koju vidis jednom godisnje ima tu potrebu. Mm svaki dan navecer ljubi trbuh i prica bebi, jako mi je to simpaticno, a mora se i on nekako povezat.
    Joj i na pocetku kad sam tek rekla da sam trudna me krenula kolegica kao podragat po trbuhu dok se jos nis nije ni vidlo a ja joj rekla da je beba jos uvijek kod stidnih dlaka da me moze tam poceskat pa joj bilo neugodno

Ijajhahahha bas si me nasmijala ovim komentarom kolegici

Nova19
    09. Kolovoz 2019. 15:50

Grizli čestitke na novom autu i svaka čast mužiću na iznenađenju!!! 👌🏼
    Mene ne smeta da me moji najbliži diraju po trbuhu, iako inače to ne rade (bar je tako bilo u prvoj trudnoci).
    Ali da ljudi krenu na dijete u kolicima, užas! 
    Ja se ne ustručavam zaustaviti ih, pogotovo ako mi je netko na “crnoj” listi 😉

Gogaa_V
    09. Kolovoz 2019. 15:54

Lavica27

Ahahahah Frajla umirem😂😂😂

Goga nisam ubrala da vi selite! Daleko?

Ne daleko 🙈, 3 ulice dalje od ovoga gdje samo sada, samo sad idemo  u vlastiti stan. Jedva cekam da podju pristizati namjestaj i sobica  za bebu  pa da se useljavamo. 🤗🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.