Jutro cure, ponavljam pitanje od sinoć za iskusne trudnice. Zanima me da li je vama trbuh rastaoistim tempom od polovice trudnoće do kraja? Tj. koliko se povećao do kraja, duplo? Da li nekad bude zatišje s rastom, npr. pri kraju trudmoće? Ja se gledam sinoć jer sam kupila novu haljinu i stomak mi je baš ogroman. Izgledam kao da sam u 7mj. Buknuo mi je zadnjih 4-5 tjedana. Ja ne znam što će to bit u 11.i 12. mj. ako nastavi ovako rast. Padat ću naprijed.Nasty i meni je trbuh ogroman za ove tjedne u kojima jesam, i u usporedbi s prvom trudnocom ko sam u 7.mj.
Dok se gledam navecer stvarno se bojim i pomisliti kolika cu biti zadnjih mjeseci
jooooj, nemoj mi takve stvari ni govoriti. Ja se nadam se će u nekom trenu prestati bujati
Ja imam cesto filing, pogotovo navecer, da mi trbuh pretijesan tj.koza premala, ko da ce mi se raspuknutvaljda od nadutosti..
Nekad davno sam vidjela trudnčku majicu sa slikom muhalice i pisalo nešto u stilu da se ne dira, sad nikako ne nađem, a baš sam vam htjela staviti,
Ali evo dvije zanimljive
https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/81zP9MBprRL._UL1500_.jpg
https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/51Gx3z-uJAL._UX522_.jpg
Bas fora
Mene bi vise iritiralo da mi po djetetu sline i uvaljuju ruke. Neznam jel bi bilo pametno mrezicu za kolica uzeti za obranu? Ili neku gazu nesto
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Ahahahah Frajla umirem😂😂😂
Goga nisam ubrala da vi selite! Daleko?
Ne daleko 🙈, 3 ulice dalje od ovoga gdje samo sada, samo sad idemo u vlastiti stan. Jedva cekam da podju pristizati namjestaj i sobica za bebu pa da se useljavamo. 🤗🥰
Sretno sa selidbom :) 🤞🏼
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Ahahahah Frajla umirem😂😂😂
Goga nisam ubrala da vi selite! Daleko?
Ne daleko 🙈, 3 ulice dalje od ovoga gdje samo sada, samo sad idemo u vlastiti stan. Jedva cekam da podju pristizati namjestaj i sobica za bebu pa da se useljavamo. 🤗🥰
Super draga, cestitam mogu misliti kako se veselis tome
Grizli palac gore za muža :) i sretno s auticem.
Evo i mene s pregleda..opet nisam vidjela bebu😕 al dobro zadnji put sam kod ove dr 🙏 Sve je ok,bebica napreduje i sad je težine ciglice kave 😂 Pokusala je vidjeti spol ali beba se nije htjela namjestiti,mozda je cura pa se stidi 😁 U pon.se moram naruciti za anomaly scan za dva tjedna,valjda ćemo tada saznati spol. S kilama sam i dalje minus 1,5 al trbuh mi je bas velik i vise nije B...isto tako bas ne volim da me pipkaju..nisam to ni prije a kamoli sada.
Bas si sad gledam ako ne uspijem dobit termin u Ri bolnici da bi isla privatno pa sam naletila na https://www.ponudadana.hr/zdravlje/ginekoloski-pregledi/4D-ultrazvuk-i-DVD-snimka-vase-bebe-uz-ukljucen-anomaly-scan-u-centru-grada-pomocu-kvalitetnog-Samsung-uredjaja-za-249-kn-45124_1#_ Dobra ponuda za vas u ZG...vrijedi jos 7 sati.
Mare ja sam se bila u sri naruciti za anomaly u Polikliniku (KBC RI), tamo je kao sve popunjeno pa mi je rekla da odem s narudzbenicom u zgradu rodilista na 4 kat...tako da ce i tebe vjerojatno tako negdje ubaciti.
Grizli bravo za muza i sretno s auticem!
Ostale cure cestitam na dobrim pregledima!
Tnx Sofi09..onda ih neću ni pokušavati zvati telefonom nego u pon ujutro direkt tamo pa da vidim šta će mi reći :)
Ima li ijedna da osjeca trnce u stopalu i prstima? Citala sam da to pocinje u 5.i6. mjesecu, nekakav kapilarni sindrom zbog pritiska na zivce...ako nekoga jos to muci, kako si olaksava?
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Sortiraj odgovore
Najstariji