Mene srećom ne diraju puno, ni bliži ni dalji, kako kaže red fox nekak ignoriraju svi da sam trudna
Zadnji put me samo jedan kolega nekak nenadano pomazio po trbuhu, mislim da je i sam sebe iznenadio, ali taman je bio nedavno dobio bebu, pa mu valjda doslo spontano.
Ja sam recimo cijelu trudnoću mislila da neću dati nikome da dira maloga, ali na kraju sam ispala skroz opuštena, tko god je htio noso ga je. Naravno, bez slinjenja po djetetu i diranju rukica. Al to je nešto što osoba ne može planirati ni natjerati se da bude drugačije nego se osjeća.
Ali zato je posebno veselje kad ljudi skoro uđu kod bebe u kolica. E na to sam dobivala popizditise. I to najčešće neke tak random nepoznate. I onda još rukom krenu unutra
Ženske, jel koja od vas vadila krv za torch i parvo b19? Rekla mi je gin da to trebam ići vaditi tu u ZG-u u Zaraznu, ali meni se baš to ne sviđa ići ovako trudna tamo i nahodavati po bolnici di su zarazni svi
Frajla 😤😤😤😤😤 dakle ne popizditis nego kravlje ludilo me uhvati kad ljudi krenu prcakat bebe u kolicima. Alergicna na to sam bila kad bi necaka setala pa krenuli unutra se uguravat kojekakvi likovi. Jednu sestru susjedu sam bila opalila pp ruci kad je krenula prema malcu, a on nikako zaspat i taman se umirio i zaspao. Za to mi je muz rekao da vec vidi da cu nekog izbit iz cipela kad krene nase ceprkat po kolicima. Nemam nis protiv da bebu nosaju tko zeli od poznatih, al onako na ulici dva koraka dalje molim.
C1M4 ja sam to vadila nakon spontanih. Zasto te salje na to? To se moze vaditi i na zavodu za javno zdravstvo bar kod nas u Puli se tamo to ide izvaditi. Provjeri si da ne moras bas n zaraznu.
Ooooh lord mazenje trbuha 🤯
Neki dan mi je jedan prijatelj pomazio trbuh i doslovno se sagnuo i poljubio (zena mu je nedavno rodila i on je inace sentimentalan) al SOK nisam znala kako reagirat dal da mu opalim samarcinu ili sto 😂😂🤣
Uspjela sam se nekako ne reagirat ni sama nzn kako.
Iva meni je ginekolog rekao odma na pocetku da se ne zamaram s bebinom tezinom jer da to nije lako pogodit i da vecinom to nije tocno tako da mi to nikad ne kaze. I inace imas ozbiljnu konkurenciju u kilama: Sluzbeno lupila u 10 kg 🤣
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Ženske, jel koja od vas vadila krv zatorch i parvo b19? Rekla mi je gin da to trebam ići vaditi tu u ZG-u u Zaraznu, ali meni se baš to ne sviđa ići ovako trudna tamo i nahodavati po bolnici di su zarazni svi
Ja sam isla nakon prvog poroda. Nejdes u zaraznu nego u andriju stampar. Nemas bas tamo zaraznih, ne moras se bojati. Kad dodes tamo kazes da si za torch, posalju te u posebnu cekaonu i cekas da dode tehincar da ti izbadi krv. Ja sam bila gotova za 5 min.
Ženske, jel koja od vas vadila krv zatorch i parvo b19? Rekla mi je gin da to trebam ići vaditi tu u ZG-u u Zaraznu, ali meni se baš to ne sviđa ići ovako trudna tamo i nahodavati po bolnici di su zarazni svi
Kak Grizli kaze, i u zagrebu se radi na zavodu za javno zdravstvo grada zagreba, mirogojska 16, pogledaj na njihovoj stranici od kad do kad uzimaju uzorke, ja uopce nisam cekala, prije sam prije izasla nego kaj sam usla...
Evo i mene i klubu mrzitelja dragaca trbuha 😂 Mene je u prvoj T krenula kolegica dragat A ja sam sgrozeno krenula unazad i rekla da stvarno ne volim da me netko draga,a i bez pitanja. Sad kad je čula da sam opet trudna pitala me jel me može povracat. Wtf? Pa nije duh da izadje iz svjetiljke ak dvaput podragas🙄 Ok mi je da me muž potraga, frendice već znaju pa ne pitaju😂 Al to mi je nekako...private space back off😏 Jednom me mamin stric primio za trbuh onda je tata poludio na mene i držao mi predavanje šta ja dajem drugima da mi diraju trbuh,ko zna kakvu negativnu energiju prenose djetetu😂 Mislim da ima nešto i u tome...
Atica čestitke na super nalazi!
Lorija, i vama čestitke na autu!! Mi smo svoj baš dali na prodaju i kupujemo novi,nadam se da ćemo i prodaju i kupnju realizirati brzo.
Nalaz sam cekala dosta dugo, tipa mjesec dana jer moraju skupiti uzorke da rade sve skupa. Mozda ces imati srece pa ti dode prije.
Kak Grizli kaze, i u zagrebu se radi na zavodu za javno zdravstvo grada zagreba, mirogojska 16, pogledaj na njihovoj stranici od kad do kad uzimaju uzorke, ja uopce nisam cekala, prije sam prije izasla nego kaj sam usla…
Thinkpink a zašto si ti radila taj test? Ja sam u nekoj paranoji htjela ic radit taj test kao da sve moguće uvjete "zadovoljin" da je sve po p.s.-u al eto...odustala.
Nevezano za ove testove,simptome je netko spominjao. Meni su jos samo bolne grudi,kad dodjem s posla budem umorna ful al to pripisujem poslu,putu i vrućinama. Piskim čak manje. E da nisam uzela taj baby watcher ne bi mi bilo ovako srce na mjestu,Iskreno. A i bebica me poceska tu i tamo,to je najbitnije.
Sortiraj odgovore
Najstariji