Trnci u nogama mogu biti od vena u trudnoci, ja sam znala imati trnce u tabanima i nogama za vrijeme leta avionima pa sam morala nositi dekompresijske carape, a rekli mi da u trudnoci mogu imati taj osjecaj pa samo da onda koristim opet te carape ako duze hodam ili lezim, a inace pomaze da su mi noge na povišenome kad me uhvate ti trnci.
Samonezelje onda i vama sretno sa autom novim. 😁
Zaboravila koja je stavila link majice sa Amazona, al samo da kazem 🔝🔝🔝🔝!
Čestitam curama na urednim pregledima! Bas je lijepo kad na temi raspravljamo o lijepim temama i tu i tamo trudnickim tegobama.
I ja cestitam curama na urednim pregledima, nek nam se i dalje svima tako nastavi.
Vikend je poceo i bas se veselim odmoru malo, nikak se naspavati ovaj tjedan. Svaka noc mi bila prekratka,a i neka prehladica me ulovila jucer.
Ugodan vikend i vama curke i da uzivate maksimalno😊
Meni takav ludi dan danas.. da ne duljim tek sad idem doma s posla i to se drndam u busu nekom. Sve se poklopilo naopak, a u horoskopu oisalo da mi bude andjeoska atmosfera na poslu..Vristim eeee..
Mene noge znaju često boljeti, stopala, i to danima kad i nisam nešto aktivna navečer kad legnem u krevet osjetim kako me bride tabani. Sve hoću u dm-u si uzeti onaj sprej koji ste spominjale, ali trudnički mozak naravno da zaboravim svaki put kad uđem u dm 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Ja sam maloprije skužila da je dragi na go sljedeći tjedan i tako sam happy 🥰🥰
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Cestitke na urednim pregledima!! I svima na kucama/stanovima/autima/kolicima 😁
Evo i moj se trbuh polako iz B pretvara u D, poceli su ljudi misliti da sam trudna, a ne samo debela 🤣🤣
Odbrojavam jos 4 dana do pregledaaa, a joooj, pitat cu ginu jel moze mm uci da vidi bebicu.
Ni ja ne volim da me se dira po trbuhu, a definitivno necu dopustiti da malu bebu sa slabim imunitetom dirkaju. Razumijem ja tu potrebu, bebe su takooo slatkeeee, ali ono moramo ih paziti 😇
Napokon vikend!
ja ne znam kakvu ja to vibru odašiljem- niti me itko pokušao dotaknuti po trbuhu niti mi je klincima itko ikad zavirivao u kolica
znači tajna za wc je donat uz jelo?
[iimg]
Da, malo je i tezak dan zbog tih vrucina, i jos ako od jutra krene naopako, pa hormoni trudnicki.. Uuhh🙉🙈
Kad smo kod kuca/stanova, nasa je tek u izgradnji.. Tj. temelji i prizemni zidovi su gotovi.,ali imaaa jos posla. No mladi smo, ima vremena🙈😂
Cestitke cure na urednim pregledima. 🤩 samo neka nam se ovako svima nastavi do kraja, a vjerujem da hoće.🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji