ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivikii
    09. Kolovoz 2019. 12:30

Ja sam u prvoj trudnoci dobila skoro 20 kila i jos kad sam usla u 9.skroz otekla+ visoki tlak . Bila sam ko veliki balon. Nasukani KIT 😓 . Jos nakon poroda nisam previse pazila na ishranu i stalno sam jela. Valjda zbog dojenja sam stalno bila i gladna i zedna. Ali kile su uredno odlazile. Pa se tome nadam i ovaj put. S tim da mi se sad kile manje lipe na mene 🤣 

I jeli vas strah dolaska zime? Finija papica, mislim masnija🤣 po ovim vrucinama mi se ni ne jede nista tesko, al sta kad zahladi. Jao jao 😅😅 

Maj4
    09. Kolovoz 2019. 12:35

Pozdrav cure 🖐🏻🖐🏻 bome ste se raspisale 🙈 jedva sam se skoncentrirala sve pročitati, naravno da nisam upamtila ništa 🤣🤯
    Znam da su svima pregledi dobro prošli i svi su se javili s lijepim vijestima što je najbitnije 🙌🏻🙌🏻 tako da čestitam na dobrim vijestima, otkrivenim curama i dečkima 🥰🎉🥳❤
    Sretno danas na pregledima 🤞🏻🤞🏻 
    Buđolica u mrežici 🤣🤣🤣 oplakala sam 
    Jučer otišla na more u nadi da ću se osvježiti kad ono valovi, vjetar, namrgodilo se nisam se ni okupala 😥 došla kući glava boli premorena. Iz tuša u krevet i zaspala iste sekunde 🙈🙈

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

09. Kolovoz 2019. 12:38

Bas cu uzet magnezij jel neznam jel bi mi ista pomoglo😅legnem na lijevu stranu boli me desna,legnem na desnu-lijeva,legnem na leda -dolje nisko,tako da sam sad ili u sjedec polozaju,hodanju ili sa nogama na zidu😅

09. Kolovoz 2019. 12:44

ivikii

Ja sam u prvoj trudnoci dobila skoro 20 kila i jos kad sam usla u 9.skroz otekla+ visoki tlak . Bila sam ko veliki balon. Nasukani KIT 😓 . Jos nakon poroda nisam previse pazila na ishranu i stalno sam jela. Valjda zbog dojenja sam stalno bila i gladna i zedna. Ali kile su uredno odlazile. Pa se tome nadam i ovaj put. S tim da mi se sad kile manje lipe na mene 🤣

I jeli vas strah dolaska zime? Finija papica, mislim masnija🤣 po ovim vrucinama mi se ni ne jede nista tesko, al sta kad zahladi. Jao jao 😅😅

Mogu ti rec da ja jedva cekam.Bas sam dragom rekla da se jako veselim nekom odojku i mlincima😂..Bozic mi mora proc tako.Ostali dani isto..ja se veselim ne znam za vas😁😁

Grizli
    09. Kolovoz 2019. 12:54

Hvala cure na cestitkama, Lavice eventualno te mogu staviti na popis zena koje cekaju da ih on iznenadi - 😂😂😂 al ne garantiram u iznenadjenja koja je sposoban smislit. Kolica i krevetic kupuje nam moja mama, tako da me to ne moze iznenaditi vise od cinjeice da to dobivamo na poklon. I sad mi ne dosta iznenadjenja za jednu trudnocu!
    Mila nadam se da ce Mg pomoc pa se smirit bolovi.
    Kile necu komentirat jer kod mene susa nakon gubitka i jedva cekam zimu i onu fiiiinu zimsku papicu da mozda ulovim koji kg. Iako se je ni sad ne libim usred ljeta napraviti zapeceni grah sa domacim kobasama. 😁
    Nego žene jel vama smeta kad vam netko dira trbuh? Znaci ja se najezim na to. Jedino kad me mm momazi po trbuhu mi je ok, al ostali kad me dodiru imam osjecaj da bi ih sutnula. 

09. Kolovoz 2019. 13:03

Grizli

Hvala cure na cestitkama, Lavice eventualno te mogu staviti na popis zena koje cekaju da ih on iznenadi - 😂😂😂 al ne garantiram u iznenadjenja koja je sposoban smislit. Kolica i krevetic kupuje nam moja mama, tako da me to ne moze iznenaditi vise od cinjeice da to dobivamo na poklon. I sad mi ne dosta iznenadjenja za jednu trudnocu!
    Kile necu komentirat jer kod mene susa nakon gubitka i jedva cekam zimu i onu fiiiinu zimsku papicu da mozda ulovim koji kg. Iako se je ni sad ne libim usred ljeta napraviti zapeceni grah sa domacim kobasama. 😁
    Nego žene jel vama smeta kad vam netko dira trbuh? Znaci ja se najezim na to. Jedino kad me mm momazi po trbuhu mi je ok, al ostali kad me dodiru imam osjecaj da bi ih sutnula.

Hmm..meni je bas lijepo kad me ljudi dotaknu po trbuhu.Vidim da se vesele bebi i ja se osjecam fantasticno.
    A sad..svako je drukciji :)

C1M4
    09. Kolovoz 2019. 13:04

Grizli

Ja uživam u tome jer mi je lijepo kad netko priča sa mojom bebicom, ali mene prvo pitaju smiju li tako da dok nije nešto onako prenapadno, ne smeta mi haha mislim da to općenito ovisi o ženi kako se ona osjeća oko toga

Angie1205
    09. Kolovoz 2019. 13:08

Ajme jeste se raspisale 😳
    Vidim ima novih mamica....dobro nam dosle 🥰
    Ja se strgala danas, uhvatilo me ludilo kuhanja, spremanja itd. 🙈
    Skuhala cufte, krumpir oguljen i ceka 14:00, skuhala cak i kuruzu za desert, oribala kuhinju, kupaonu, cure pospremile svoju sobu, sve pomela i usisala, oprala podove i sad kad bi mogla zalec dok mm ne dodje...meni se najavila svekrva 🤢
    Popodne opet do kuce....iako bez stvari al idemo frendici pomoc neke stvari spremit i bar kavu popit na NASOJ novoj terasi 🥰

Angie1205
    09. Kolovoz 2019. 13:09

Grizli ni meni se ne svidja to pipkanje trbuha, iako vecinom dok hodam po vani ja si pridrzavam busu rukama tak da tesko da tko moze doc blizu 😬
    Mm moze naravno al na nekim mjestima trbuha sam specijalno osjetljiva i skakljiva pa tu ne dam ni njemu da me dira, pogotovo na golu kozu...sva se najezim 😂

lorija
    09. Kolovoz 2019. 13:11

Grizli to ste se i vi pocastili s novim autom 😂,i mi smo,koji je takodjer isao po mom izboru. ☺ nek vam je sa srecom i na usluzi! 😉
    Trebale li ih 'politi' s necim 😁 u ovom slucaju bolje pojesti stagod fino ☺
    Ja sam ti u prosloj trudnoci bila ta 'oskoprcna' trudnica i cim bi krenula ruka na trbuh, ja bi korak nazad 😂😂😂,normalno je to,valjda 😎

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.