Diranje trbuha.. ja sam mislila da ću se groziti tog i da će mi smetat jer i inače ne volim kad me se pipka i nikad nisam imala želju dirati trudnice 🤔 Pa ostala sam šokirana kad mi je bilo čak i drago 🙈🙈 doduše ima dana kad sam baš neka napuhana i loše se osjećam tad kažem da mi se ne dira, iako tih dana izbjegavam sve jer budem sama sebi nekako "teška".
Ali uvijek, uvijek mi prija kad dragi dira i priča za njeg nema loših dana 🤣🥰🥰🥰
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Baš ste se puno raspisale. Ja sam do sad dobila 3,5 kg. Krenula sam s 47 tako da mi se ovo baš puno čini 😂 jer sam mini.
Puno sam mirnija sad nakon zadnjeg pregleda, ali opet i dalje svaki dan nađem neki novi simptom koji me zabrine i to me izluduje.. tj izludujem sama sebe 😂
Mi ćemo sutra otići do WestGate-a vidjeti ovu rasprodaju što imaju i dodatno još malo proći po dječjim dućanima da malo počnemo gledati kolica i slične stvari.
Grizli ja se isto jezim diranja trbuha 😂 prosli put me jedna susjeda koju rijetko vidim primila za trbuh pa sam onda i ja nju, al zena je otkacena pa se pocela smijati. Ovaj put svi skroz ignoriraju i trbuh i to da sam trudna i nitko nis nece pitati 🤦🏼♀️ tak da mislim da ovaj put nece biti pipkanja.
Inace sad smo se ja i muz bas nasmijali. Piknula sam trbuh prstom s jedne strane i par sekundi poslije sam dobila odgovor 😂 vec se bas jako vidi i izvana. Al je rekao muz da ne gnjavim vise,mali spava 😂
Meni to diranje trbuha isto uzas.. ja sam ljudima oko sebe odmah rekla da to nek ne rade. Jedino mm smije, cak mi je to pozeljno . Ostali bckoff. Al ja sam i inace osoba koja se ne voli dirati s ljudima ni grlit bas.. jedino rukovanje pod mus podnesem!
Meni isto trbuh varira kroz dan il tjedan izmedju BiD. Ja sam na +2 jos uvjek, al sam u nekom casu bila na -1 pa mislim da mi se sve u trbuh pretocilo. Od pocetka je poceo rast, al kak sam bucka vise je izgledalo kao da sam se udebljala. Onda je odjednom samo kroz 2tj iskocio pa sad nema sumnje kad me vide ljudi da se zabune. Meni izgleda preogromno!
Ja volim kad primjete trbuh neki ljudi koje i ne znam, npr u prodavnici na kasi, pa mi to imponuje, jer se onda osjećam kao prava trudnica 😂 A da diraju i to volim, svi uvijek prvo pitaju i to su najbliži ljudi, niko drugi ne želim ni da priđe 😂
Bok,bok😀😀
Vi se stvarno mozete raspisat da je to nevjerojatno😁😁,sto se tice trbuha moj se vidi vec jako,znaju me podragat po njemu,bome raste😇
Sto se tice zatvora ,vise ga nemam.Donat Mg rijesava sve te moje probleme😀
Da vas pitam ima li neka koja nema vise uopce simptome? U smislu..samo me zna boluckat dolje u trbuhu i bole me leda.
Ne znam za vas ali ja bi rade da imam sve gadne simptome nego da budem bez njih.PARANOJE JOS VECE😯😐😀
Ja nemam vise nikakvih simptoma... makar ih nisam bas ni od pocetka imala. Eventualno jaci umor i neki grc povremeno no sad se i to.smirilo. Cak me nisu ni cice bolile od pocetka. Ja sam paranoicna zbog toga a gin mi je rekao- blago Vama 🤔
Evo i mene opet malo :) iznenadili su me iz petrove i vec danas sam dobila nalaz, kazu da je nizak rizik 🥳 sto se tice diranja trbuha u prvoj trudnoci mi nije smetalo ali sada, cak i mama s kojom sam ful povezana, kad me pomazi ne osjecam se ugodno...sto je s glavom, ne znam 😁
Uh dobro je vec sam misla da sam ja neka ludjakinja i da to svima je super. Ni inace ne voli da mi netko dira trbuh al sad pogotovo. Isto ako me mm dira i mazi i ljubi to može ne mora ni pitat al ostali ne znam bas neka fobija mi je.
Lorija mi svog zalili jucer, mm i obitelj sa pjenuscima, a ja i necak sa palacinkama.
Joj i na pocetku kad sam tek rekla da sam trudna me krenula kolegica kao podragat po trbuhu dok se jos nis nije ni vidlo a ja joj rekla da je beba jos uvijek kod stidnih dlaka da me moze tam poceskat pa joj bilo neugodno
Hahahhahahha baš sam se nasmijala 🤣🤣🤣
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Joj i na pocetku kad sam tek rekla da sam trudna me krenula kolegica kao podragat po trbuhu dok se jos nis nije ni vidlo a ja joj rekla da je beba jos uvijek kod stidnih dlaka da me moze tam poceskat pa joj bilo neugodno
Znaci plačem 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji