Jutro. Nije me malo duze bilo tesko vas je popratit al eto da javim da meni Ramzy pogodio nosim decka nakon dvi curke
Čestitam, neka je ziv i zdrav!🍀 Kako si ti? Kako se osjećaš? 🙂

👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Nastymeni je isto ko i tebi, isto sam dobila 3,5 kile do sad. U zadnjih 2 tjedna je bas narastao jako. Al tak mi je bio i u prvoj trudnoci, cinilo mi se da do kraja nije puno narastao. Nemoj nis brinuti, nekima iskoci ranije, nekom kasnije. Moja frendica je bila bas ogromna, trbuh joj je bio tolki da su se svi cudili, a bilo je sve u redu i kad je rodila sve se vratilo na mjesto. Baka mi je isto pricala da joj je s mojoj tetom bio trbuh skroz mali, a s mamom kad je bila trudna cekali su da izade jos jedna beba jer su mislili da su blizanci 😂 tak da ti to ovisi od trudnoce so trudnoce.
Tako je i meni s trbuhom, sutra sam 14tt, a trbušina je ogromna i doslovno se osjećam kao tenk i da imam 100kg, na kraju sam još i smršavila 3kg, toliko sam bila i dobila u trudnoći, a trbuh raste

Oo Boze ja tek pola kila dobila, a presla pola trudnoce😲 a malac ima vise nego sto treba za svoju dob...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Grizli svaka cast muzu! U takvog se ne trebas nimalo sramit navedenog susjeda, cak dapace...🥰🥰🥰❤❤❤
Nek je sretno i nek vas dobro sluzu🍀🍀🍀🍀

Mangomum Čestitam na dečkiću😄
Grizli Kakav car od muža, svaka čast, da budete zadovoljni autom. A gdje si našla i mehaničara izljubiti😂 Oprostiće ti jer si trudna 😄
Mala. Le Ista sam ti takva. Samo pola kg na prošloj kontroli, vidjeću sad na ovoj da li sam šta dobila nakon mjesec dana. Želim da se udebljam i jedem fino, ali nema pomaka
Lala, meni je dr rekla da je sve to ok...dok beba napreduje, a mi redovno i zdravo jedemo, nema tu brige..
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Grizli weee🥳, baš mi je drago, super muža imaš!
Možda te tako i sa kolicima iznenadi🙈😊
Mislim da nećeš pogriješiti sa njima, baš sam jučer čuvala malca od bratića, furala sam ga u kolicima, i uživala:)
Što se kg tiče, ja sam se udebljala do sada 7,5 kg. Ali stvarno mi je 90% toga u trbuhu..
Kada me pitaju koliko sam trudna, svi misle da sam manje, nitko ne.vjeruje da je 24tj, jer sam sva nekako smiješna🙈
Samo trbuh i ja hodamo 🙈😂

Grizli čestitke na poklonu, da vas dugo služi. Divnog muža imaš, a i ti si divna!❣
Što se kg tiče dobila sam 3 do sad o zadovoljna sam kako su se rasporedili. Stomak mi je isto ljepo skočio i jedva čekam da ga ponosno pokazujem. 🤰🥰

Ipak sam otisla na anomly. Sve je ok i nuhalni i nosna kost. I cini joj se da je decko

11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
I ja tako mislim, beba fino napreduje, to je najbitnije i nisam nikad gladna, a to što se ne debljam možda je jer sam i inače takva, meni se ništa ne prima i uvijek sam trenirala. A pomislila sam da je možda i od terapije za štitnu, euthyrox od 50 pijem. Mene više nerviraju ljudi oko mene, kako si samo pola kg dobila, moraš jesti, bla, bla
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji