Frajla Ja sam u prosloj išla paralelno kod svog gin i u Sunce (moj je bio odsutan 2mj zbog neke operacije) i mjerili bi mi težinu,cerviks al nisam 100% Da su proteine… U ovoj idem na prvi pregled za 2 tj kod njih (U početku sam kod socijalnog jer svaki pregled neku novu uputnicu dobijem,pa što da plaćam bzv). Nazovi pa pitaj.
Ma bila sam ja već masu puta kod njih i sad sam naručena, al to što kažeš u paraleli, pa mi te stvari nisu bile tak bitne. A sad kod svog necu ici duze i malo me muci to za proteine....Nisu mi nikad dali da piskim na trakicu, a gledala sam cjenik i ne vidim da imaju te "obične", ima samo 24-satni urin. Budem im poslala mail da vidim jel ima.
Jutro. Nije me malo duze bilo tesko vas je popratit al eto da javim da meni Ramzy pogodio nosim decka nakon dvi curke
Lavice i Grizli thnxić. Ja nisam dobila puno kg. 3-4 od početka. Trbuh mi je odmah počeo rasti od 7tt, al ovih zadnjih tjedana se utrostručio.. A kako čujem priče da u drugoj polovici bukne uhvatila me malo paranoja hoću li ja moć se kretat. S probavom je je sve ok. Ugl. pazim što jedem jer sam u trudnoću ušla s viškom kg a i zbog šećera. A niš, nastavit ću ić na vježbe u 9.mj. ako bude sve ok na idućem pregledu..
Mangomum pa ti si zivaaaaa!!
Kako si? Čestitke na deckicu!
Grizli jel može i mene tvoj muž iznenaditi?😂😂
Ena evo ja jucer bili u pol.Vili, kad sam rekla da bi na 4D med sestra tamo mi savjetovala da odem na anomaly jer je 400kn, a 4D je 600kn a sve ti je isto osim sto na anomaly prof.napravi sve moguce mjere bebe. Tak da je bolje a jeftinije. 4D sluzi zapravo nama za gust za slikice i cd a ovako izmjere bebaca i sve pregledaju i jos dobijes i slikice i cd 😂
Grizli bas minje drago zbog auta, neka te iznenadio 🥰
Mangomum cestitam na piskecu...isto nam se pise ❤️
Ja se fino najela i opet zaspala 🙈 Zove mm, frendica, mama....vec panika nastala a mi sve tri spavamo pa i pas naravno. Sad razmisljam vec o dorucku br 2 😬
Neke su cure pitale za probavne probleme. Citam sad kako je kukuruz dobar za poticanje stolice. Posto je sad sezona kukuruza, ja sam neki dan pojela par kuhanih jer ih volim, 3 dana sam provela na wcu😂😂 pa eto ako imate zastoj, probajte.
Sto se tice rasta trbuha, slazem se s Grizli...ide nekako na tjedne...bude stagnacije, vjerojatno on malo raste jer ga stalno gledamo i onda samo nedan dan bukne. A ovisi i sta obuces. U haljinama se najbolje oslikava.
Imam osjecaj da mi je stomak bio jednak i s 12 i sa 17 tjedana...a sad je 21+0 i bas je lijepi😍😍
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Jutro! Sretno na pregledima!
Nasty nisam iskusna trudnica al vidim po svom da raste na skaline. Stagnira par tjedana i onda preko noci boom se poveca. S time da mene obavezno prije tog povecanja jako zatezu trbusni misici. Par dana ko da sam trbusnjake radila danima eto tako se osjecam.
Ena pd kad sam pročitala tvoj post za kolica ja ne prestajem mastat o njima. Muz je reko da ce izludit samnom sad jer ga nagovaram da idemo do Trsta pogledat malo, aaa ono nije bas razumno sad cekat na granici, al moj razum je ajde bok sada!
Joj moram se pohvaliti kako me muz iznenadio, umalo me strefio infarkt jucer. Uglavnom kad smo dobili potvrdu da sam trudna narucili smo si auto, al kao necemo veci model i automatski mjenjac jer nam je preskup nego manji i klasican mjenjac, ikao je prva varijanta moja tiha patnja od auta posto i na poslu sluzbeno vozilo mi ima automatski mjenjac, al dobro kao skupo i nećemo. Bitno kao da auto je super, novo, i da ima za sjedalicu prakticno, al opet kolica smo racunali da cu mozda morat sklapat ako uzmemo neka veca. I jucer mi kaze muz idem po auto zvali iz salo da je dosao i ja da idem s njim jer treba ga netko dovest doma. Dok nismo dosli u salon, muz mi nista nije rekao, a on je da ja neznam otisao drugi dan promjeniti narudzbu kod zene u salon kad je uplatio akontaciju i narucio auto koji sam zeljela. Dakle prvi sam skoro umrla, pa sam ga skoro ubila, jer je auto poprilicno skuplji od planiranog, al onda je objasnio od kud mu novci za skuplji pa sam ga postedila sigurne smrti i izljubila njega i zenu u salonu i mehanicara. I sta je najbolje mehanicar nam susjed iz susjedne zgrade i sad me tako sram izac iz stana. 🙄
😂😂😂 ....zakon si. neka vam je sa srećom i neka vas dobro posluži :)🍀
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Jutro. Nije me malo duze bilo tesko vas je popratit al eto da javim da meni Ramzy pogodio nosim decka nakon dvi curke
Pa ti si živa koliko si tjedana sada? čestitam na dečkiću
Nasty meni je isto ko i tebi, isto sam dobila 3,5 kile do sad. U zadnjih 2 tjedna je bas narastao jako. Al tak mi je bio i u prvoj trudnoci, cinilo mi se da do kraja nije puno narastao. Nemoj nis brinuti, nekima iskoci ranije, nekom kasnije. Moja frendica je bila bas ogromna, trbuh joj je bio tolki da su se svi cudili, a bilo je sve u redu i kad je rodila sve se vratilo na mjesto. Baka mi je isto pricala da joj je s mojoj tetom bio trbuh skroz mali, a s mamom kad je bila trudna cekali su da izade jos jedna beba jer su mislili da su blizanci 😂 tak da ti to ovisi od trudnoce so trudnoce.
Sortiraj odgovore
Najstariji