ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Kolovoz 2019. 08:29

Frajla

Nasty

Jutro cure, ponavljam pitanje od sinoć za iskusne trudnice. Zanima me da li je vama trbuh rastaoistim tempom od polovice trudnoće do kraja? Tj. koliko se povećao do kraja, duplo? Da li nekad bude zatišje s rastom, npr. pri kraju trudmoće? Ja se gledam sinoć jer sam kupila novu haljinu i stomak mi je baš ogroman. Izgledam kao da sam u 7mj. Buknuo mi je zadnjih 4-5 tjedana. Ja ne znam što će to bit u 11.i 12. mj. ako nastavi ovako rast. Padat ću naprijed.

Trbuh (kao i brojke na vagi) rastu jako skokovito. Isto tako beba kasnije kad se rodi, to ne možeš vjerovati svojim očima, samo jedno jutro robica bude 2 cm premala.
    Mislim, i u trbuhu oni rastu skokovito, vidit ćete koliko će se događati da nekome na pregledu beba "kasni" za tjedan dana, a onda na idućem najednom "naprednija"

Ja sam mislila da imam ogroman trbuh no kolegica koja je trudna isto ko i ja ima jos i veci tako da je to sve individualno 😊 ja sam sad na moru i imam jednodjelni badic... koliko ja umisljam da imam ogroman trbuh,mislim da drugima samo izgledam debelo 😂 ja sam gradena tako da imam jake noge i cice no trbuh nikad nisam imala. Sad kad se i trbuh pojavio izgledam kao velika, debela ženturača jer struk koji mi je jedini davao oblik je nestao 😂

• Lala27
    09. Kolovoz 2019. 08:31

Nasty Ma opusti se, nemaš razloga za brigu, sve je to normalno. Uživaj  sa svojim stomakom 😍 Pa makar padala naprijed 😂

Nasty
    09. Kolovoz 2019. 08:32

Frajla

Nasty

Jutro cure, ponavljam pitanje od sinoć za iskusne trudnice. Zanima me da li je vama trbuh rastaoistim tempom od polovice trudnoće do kraja? Tj. koliko se povećao do kraja, duplo? Da li nekad bude zatišje s rastom, npr. pri kraju trudmoće? Ja se gledam sinoć jer sam kupila novu haljinu i stomak mi je baš ogroman. Izgledam kao da sam u 7mj. Buknuo mi je zadnjih 4-5 tjedana. Ja ne znam što će to bit u 11.i 12. mj. ako nastavi ovako rast. Padat ću naprijed.

Trbuh (kao i brojke na vagi) rastu jako skokovito. Isto tako beba kasnije kad se rodi, to ne možeš vjerovati svojim očima, samo jedno jutro robica bude 2 cm premala.
    Mislim, i u trbuhu oni rastu skokovito, vidit ćete koliko će se događati da nekome na pregledu beba "kasni" za tjedan dana, a onda na idućem najednom "naprednija"

Ovaj moj je za sad malo veći za dob, al to mislim da je zbog rane ovulacije. Vidit ćemo, samo da budem mogla držat ravnotežu dok hodam do kraja, ostalo ćemo lako.. 

09. Kolovoz 2019. 08:33

Nasty

Stelle123 a tako se uvik stvore neke 2-3 nulte pa onda može ova što je prva naručena doć na red.. Lad sam čekala red na humanoj ispaljivala sam zbog toga. Uvik bi bila naručena prva a nikad prva.. Sretno!

Kad sam ja znala ici na humanu u Vinogradsku trazila sam da me naruce prvu jer sam morala na posao. I uvijek bi dobila termin pola 8 ili 8. Redovito bi tamo bilo vec nekoliko zena. U razgovoru s njima sam shvatila da su one narucene u 10 i pola 11... no eto, odgovarao im prijevoz pa su dosle ranije da prije obave 😡 i onda su se redovito zalile da dugo cekaju 🤔 a nekad su sestre zvale prema dolasku pa sam ja redovito cekala do minimalno 9-10

Nasty
    09. Kolovoz 2019. 08:38

Hvala vam pumo cure, utješile ste me 🤗
    LoSa nema na čemu, a to sa redom je kod nas na humanoj također bila katastrofa, bilo bi ih 10 isprid nenaručenih za polazat nalaz ili nešto pitat. A ja sam za istu stvar dolazila u za to predviđeno vrime između 13i 14..Neće me više vidit. 

ena10
    09. Kolovoz 2019. 08:41

Jutro!
    Sretno svima na pregledima danas! 

Ja bi htjela postaviti pitanje za curka koje su bile na 4D UZV.
    Gdje su bile, koja je cijena, itd?

Mi bi danas to uplatili, pa me zanimaju vaša iskustva.😊

• thinkpink1
    09. Kolovoz 2019. 08:48

Jutro curke!
    Sretno danas na pregledima!🍀🍀🍀🍀
    Vi se vec raspisale😁idem hvatat zaostatke😄

Lavica27
    09. Kolovoz 2019. 09:06

Sretno danas svima na pregledima!!

Nasty kao što je Angie rekla to je taaako individualna stvar. Evo meni u svakoj trudnoći naglo krene rasti trbuh pa na pola stagnira pa ne raste tim tempom i eto jednu trudnoću sam privela kraju i stvarno sam imala optimalan trbuh,ništa ogromno. Sad mi je isto krenuo već od 8.tjedna rasti fest i iskreno pred dva tjedna mi bio veći nego sad,ali se ne brinem jer sam imala taj proljev a inače imam zatvor i naduta sam zbog tog tako da i dio s veličinom trbuha ima nešto i s time. Netko ima više plodne vode, veću bebu,brže se deblja... individualno. A nema razloga da ti brineš o tome jer apsolutno ništa ne možeš napraviti. Raste kako raste. U slučaju da ti vidiš da pretjerano jedeš,korigiraj prehranu al to je to.

Frajla Ja sam u prosloj išla paralelno kod svog gin i u Sunce (moj je bio odsutan 2mj zbog neke operacije) i mjerili bi mi težinu,cerviks al nisam 100% Da su proteine... U ovoj idem na prvi pregled za 2 tj kod njih (U početku sam kod socijalnog jer svaki pregled neku novu uputnicu dobijem,pa što da plaćam bzv). Nazovi pa pitaj.

Ena10 meni su u prosloj uvijek u Suncu palili i 4D a naplatili bi po cijeni 2D uzv. Ja sam bila zadovoljna. Ne znam točno cijenu,imaju cijenik na webu jer sam ja imala popust preko firme u kojoj radim.

mrgud_zg
    09. Kolovoz 2019. 09:08

Moj trbuh je osrednji al i dalje je skembast. Pomirila sam se s tim da ce vjerojatno takav ostat do poroda. U pocetku me to jako smetalo sto necu bit jedna od onih lijepih trudnica al nemrem to promijenit. Kad sjedim i dalje je rupa u pupku i izgleda ko B. Mm me zeza i govori da se sad zbilja vidi da sam trudna i da nije samo skemba. Ovisi isto kaj obucem. Ja oduvijek imam noge i bokove jace pa sam sad titalno bublasta. Al jedino se tjesim da ne dobivam puno kila pa onda kaj je tu je

Grizli
    09. Kolovoz 2019. 09:08

Jutro! Sretno na pregledima! 
    Nasty nisam iskusna trudnica al vidim po svom da raste na skaline. Stagnira par tjedana i onda preko noci boom se poveca. S time da mene obavezno prije tog povecanja jako zatezu trbusni misici. Par dana ko da sam trbusnjake radila danima eto tako se osjecam.
    Ena pd kad sam pročitala tvoj post za kolica ja ne prestajem mastat o njima. Muz je reko da ce izludit samnom sad jer ga nagovaram da idemo do Trsta pogledat malo, aaa ono nije bas razumno sad cekat na granici, al moj razum je ajde bok sada!
    Joj moram se pohvaliti kako me muz iznenadio, umalo me strefio infarkt jucer. Uglavnom kad smo dobili potvrdu da sam trudna narucili smo si auto, al kao necemo veci model i automatski mjenjac jer nam je preskup nego manji i klasican mjenjac, ikao je prva varijanta moja tiha patnja od auta posto i na poslu sluzbeno vozilo mi ima automatski mjenjac, al dobro kao skupo i nećemo. Bitno kao da auto je super, novo, i da ima za sjedalicu prakticno, al opet kolica smo racunali da cu mozda morat sklapat ako uzmemo neka veca. I jucer mi kaze muz idem po auto zvali iz salo da je dosao i ja da idem s njim jer treba ga netko dovest doma. Dok nismo dosli u salon, muz mi nista nije rekao, a on je da ja neznam otisao drugi dan promjeniti narudzbu kod zene u salon kad je uplatio akontaciju i narucio auto koji sam zeljela. Dakle prvi sam skoro umrla, pa sam ga skoro ubila, jer je auto poprilicno skuplji od planiranog, al onda je objasnio od kud mu novci za skuplji pa sam ga postedila sigurne smrti i izljubila njega i zenu u salonu i mehanicara. I sta je najbolje mehanicar nam susjed iz susjedne zgrade i sad me tako sram izac iz stana. 🙄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.