Petra ja sam imala krvarenja u prvom tromjesjecju i doktorica mi je rekla da je svako krvarenje u prijeteci pobacaj. U drugom je to cak i jos ozbiljnije te svsksko treba provjeriti. Zato trk doktoru.
Jutro cure, ponavljam pitanje od sinoć za iskusne trudnice. Zanima me da li je vama trbuh rastao istim tempom od polovice trudnoće do kraja? Tj. koliko se povećao do kraja, duplo? Da li nekad bude zatišje s rastom, npr. pri kraju trudmoće? Ja se gledam sinoć jer sam kupila novu haljinu i stomak mi je baš ogroman. Izgledam kao da sam u 7mj. Buknuo mi je zadnjih 4-5 tjedana. Ja ne znam što će to bit u 11.i 12. mj. ako nastavi ovako rast. Padat ću naprijed.
Nasty nemam pojma ... od 30tog raste jos ko.lud... ja trebala danas na probir , digla se otusirala i tako mi slabo doslo da sam ostala doma ... ujutro mmi se vidla kvrgica na desboj strani buše 😍
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Nasty mislim da nikome busa ne raste istim tempom. Meni evo npr je velika razlika bila izmedju prve i druge trudnoce, i u dobivenim kilama i u trbuhu. U prvoj sam bujala podjednako od pocetka do kraja a u drugoj nisam dobila puno kila a i to kaj sam dobila je bilo pred kraj kak je beba vise rasla.
Sad evo u trecoj trbuh mi raste od valjda 8.tj i bio je za neke tjedne abnormalno velik a sad kao da stagniramo malo. Sve je to individualno i ne trebas se oko tog zamarat. Jednostavno...haljina je kriva 😉
Moj malac je od ranog jutra odlucio rasturat mi mjehur pa sam vec 65578272516 put na wc-u 🙄
A joj Točkice jel ti nizak tlak? Hoćeš li ponovno ić na probir neki drugi dan?
A ne znam za taj trbuh, malo me to brine.
Mislim da da...probat cu u pon opet 😂😂😂
Makar bi ja samo uvz a ne ono iz krvi jer po godinama pretpostavljam da ce mi nalaz bit svakakav
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Mislim da da…probat cu u pon opet 😂😂😂
Makar bi ja samo uvz a ne ono iz krvi jer po godinama pretpostavljam da ce mi nalaz bit svakakav
Ja sam isto isla ssmo na uzv jer zbog godina nisam htjela da i njih ukljucuju u formulu izacuna rizika 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji