Iva divne vijesti, hvala Bogu da je sve super i bit će do kraja trudnoće i nakon 🥰
Laku noć cure, ja već polako padam 🤗🤗
Laku noć svima 💗
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Pozdrav cure😊
Danas sam 17+5 dana
Od jutros me nesto probada dolje ...neka tupa bol i na gacicama sam primjetila smeďi iscjedak
Sad neznam dal se trebam brinuti
Pozdrav Petra31,
Svakako bi bilo dobro da se javis svom ginekologu ili na hitnu. Svako krvarenje u trudnoći je potrebno pogledati.. Možda ti je samo neka zilica pukla, možda je hematom,... Svakako se javi čim prije doktoru.
Petra draga, najbolje javiti se doktoru, naročito zbog mpo, odmah se sve gleda rizičnije i ništa ne treba prepustiti slučaju. Vjerovatno je neka sitnica u pitanju
Cestitke svima na dobrim vijestima s pregleda!
Juno gledala sam i tu Viledu, cini mi se ok i dobre recenzije ima, samo nema nastavke za odmascivanje i slicno pa da ne kupujem jos i rucni cistac posebno.. al cijena je prihvatljiva!
MaRe pronasla sam se u tvojoj prici sredjivanja ratne zone. Ista prica meni bila prekjucer! ko corava kokos.. a ni sa nogama nije puno bolja situacija.
Btw pridruzujem se veceras klubu proljevasica. Bas me nesto prefrkalo veceras, bila eksplozija na wc. Sad mi je ok, al je danas kolega otisao s posla jer je pokupio neku crijevnu virozu, pa se bojim da nije toooo....
Frajla Fala na info za popust u Babylandu.. mislim da idemo za vikend pogledat i za kolica i za kindac opet, pa bas ak su i izlozbena.. Iva jel znas do kolko cm je jaje sa ovim kolicima kaj ste uzeli? Ja sam i dalje za Moov nekak radi te transformirajuce kosare, al ne znam dok ne isprobam. Nadam se da budu imali.
Drage moje zelim vam laku i udobnu noc i sretno jutro!
Slazem se sa Pibom. Bolje sprijeciti nego..
Iva, cestitke na urednom pregledu! Malo se lakse dise sad.. Neka se samo tako nastavi u pozitivnom tonu.
Sretno sutra svima! Laku noc!
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Iva odlične vijesti, drago mi je zbog tebe🤗
Thinkpink čestitke na curici!
Cure dali je vama trbuh rastao istim tempom od polovice trudnoće do kraja? Tj. kočiko se povećao? Da li nakad bude zatišje s rastom? Ja se gledam danas jer sam kupila novu haljinu i stomak mi je baš ogroman. Izgledam kao da sam u 7mj. Buknuo mi je zadnjih 4-5 tjedana. Ja ne znam što će to bit u 11.i 12. mj. ako nastavi ovako rast. Padat ću naprijed.
Cure i Hrabrice čestitam na super rezultatima s pregleda!!! Neka se sve samo zako lijepo nastavi do kraja💗💪 Cure koje čekaju s pregledima, sretno!
Da se nadovemem na Jaslice, temu od jučer ili prekjučer. Bila sam jučer na piću sa prijateljicom koja ima dva klinca jednog od 1godinu i 3mj o drugog od 2ipo god. i kaže mi da već iduće godine u 4. ili 5. mjesec kad su upisi za 9.mj treba rezervirati mjesto za privatne jaslice za sljedeću godinu 2021. Ona je rezervirala u Zagrebu za oba dječaka unaprijed. Rezervacija se naravno plaća, iznos ovisi od jaslica do jaslica. A u Splitu je također manjak jaslica i vrtića. Tako da je kasno tražiti kad beba ima godinu dana. I već u 4.mj kad nam bebe budu imale po par mjeseci trebamo se početi raspitivati o tome.
Jedna od cura je spomenula da radi u jaslicama. Nek me ispravi ako zna više.
Tako je. Kad vam bebači budu imali par mjeseci, onda se predbilježite za jaslice kad pojedini imaju upise. Tada ćete biti na listi čekanja jer pravo upisa imaju djeca koja do 31.08. napune godinu dana. Ako ima mjesta, upadate odmah za 1.rođendan,a ako nema, čekate da se lista pomakne. Osim ako nemate vezu kao ja😉. Razmišljam sve više da neću odmah dati malu u jaslice u 2. mjesecu kad napuni godinu dana. Razlog je da će onda u toj skupini biti i godinu dana mlađa od neke druge djece, a i znam kako je kad padobranac upadne u vrijeme kad je grupa na puno toga već naučena i kad su prestali plakati. Obzirom da mi je treće dijete, koristila bi 3-4 mjeseca produženi porodiljni(nećemo financijsku propasti toliko mjeseci), preko ljeta dupli godišnji od 60 dana od 2020. i 2021. i onda obje startamo od 01.09.
Juno hvala za info! Ja ću isto prekinut porodiljni da iskoristim godišnji, pa ću tu dobiti jedan mjesec, a muž će uzeti 2 mj. a možda uspije iskombinirati nešto da bude mjesec dana duže jer su mu na poslu fleksibilni. Tako da računam negdje da će mali imat godinu i 4mj. Pa vidit ćemo.. E da treba računat i nekih 2 tjedna prilagodbe.
Iva OGTT ti je secer a TSH stitnjaca i za vadit secer su mi savjetovali da ponesem limun jer moras nataste popit nesto kao secer a s limunom je to puno pitkije.
Mi se bas pratimo sad je i meni to vadenje skupa s KKS a sljedeci pregled mi je 26.8 i par dana nam je razlike s bebacima 🤗
Ostalim curama cestitam na lijepim vijestima ♥️♥️
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Sortiraj odgovore
Najstariji