ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    08. Kolovoz 2019. 11:16

A gle .. sigurno je prošla test AS jer je inače ne bi prodavali. Al vise detalja o njoj na ADACu ne mogu naći.
    Mikio jel se smanjio proljev?

DeeSB
    08. Kolovoz 2019. 11:32

Hej cure....samo da vas pozdravim jer nemam pojma tko je sta napisao 😀 Prijavljujem pregled za 29.8....taj tj cu valjda svaki dan biti u bolnici za nesto - moram vaditi krv jedan dan (TSH), pa slijedeci kod endokrin. na UZV stitnjace, pa UZV u trudnicku ambulantu (to je 29.8.) pa onda sa svim tim kod svog dr da on to prouci....al dobro, nije da imam pametnijeg posla 😀
    A sto se tice snova ja ili sanjam sex ili nesto strasno...ovi prvi mi budu super, druge izbrisem iz glave cim prije 😂

L 💛

mala.le.90.
    08. Kolovoz 2019. 11:40

Mi imamo kolica od moje sestre, jedino kisobran trebamo kupiti, a planirali smo Maclaren. S obzirom da imaju ponajbolje recenzije, a nama je ovo prva beba, smatramo da cemo ih full iskoristiti...i svi nam kazu da kisobran kolica najvise trebaju...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Hrabrica
    08. Kolovoz 2019. 11:59

Evo i nas sa anomaly scan-a 😍😁 Kaze doc da je sve odlicno, mjere odgovaraju, struktura je super i da je sve kak treba biti 💓 I nakon duuugih 4 mj skinuta sam sa utrogestana 😁😁😁🙏🙏🙏 Sokiralo me kad je uzv stavila iznad pupka i pokazala bebine tabane 😂😂 Mrvica se protegnula 😂😂😂 A ja bila uvjerena da se tek penje prema pupku 😂😂 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
    10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
    05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

• Lala27
    08. Kolovoz 2019. 12:02

Cure,  sretno na pregledima danas 😍 Nikako to sa slikama da riješe, da nam Angie može poslati sa 4D, to je ipak nešto posebno 😊 

Dalindas I ja sam pisala o takvim snovima, ali izgleda da je to sve normalno 😀

• valentina
    08. Kolovoz 2019. 12:09

Lavica27

A gle .. sigurno je prošla test AS jer je inače ne bi prodavali. Al vise detalja o njoj na ADACu ne mogu naći.
    Mikio jel se smanjio proljev?

Thank you :-)

• valentina
    08. Kolovoz 2019. 12:12

Hrabrica

Evo i nas sa anomaly scan-a 😍😁 Kaze doc da je sve odlicno, mjere odgovaraju, struktura je super i da je sve kak treba biti 💓 I nakon duuugih 4 mj skinuta sam sa utrogestana 😁😁😁🙏🙏🙏 Sokiralo me kad je uzv stavila iznad pupka i pokazala bebine tabane 😂😂 Mrvica se protegnula 😂😂😂 A ja bila uvjerena da se tek penje prema pupku 😂😂

Preekrasno, cestitam

C1M4
    08. Kolovoz 2019. 12:13

Hrabrica

Čestitam ti na super rezultatima i želim ti mirnu trudnoću i dalje

ena10
    08. Kolovoz 2019. 12:16

Angelly

Enakoji Mclaren model ste odabrali?

https://www.magicbaby.hr/maclaren-kolica-daytripper-black-herringbone.html
    Moj bratić ih koristi od prvog dana, i osobno su pre pre zadovoljni. 
    Sportski dio se može složiti u duboku košaru, s time da smo za unutra uzeli memorijski podložak da bebi bude udobno i mekano.. 
    I još smo u potrazi za autosjedalicom..jučer smo ih stvarno puno pogledali, pa smo rekli malo proguglati,  jer svaka prodavačica za drugu autosjedalicu tvrdi da je najbolja.. 
    Pa ćemo malo pogledati još, pa odlučiti za jaje koje ćemo uzeti. 
    https://www.magicbaby.hr/maxi-cosi-autosjedalica-pebble-pro-i-size-scribble-black.html 
    Konkretno smo o ovoj mislili..
    Jer smo uzeli bazu, pa gore na ta kolica ide maxi cosi jaje..

Nismo gledali vizualno koja su nam lijepa, već ona koja su praktična, i koja će nam poslužiti i u budućnosti.
    Kažem, bratić ih takodjer koristi od prvog dana, i oduševljeni su. Nadam se da ćemo i mi biti! 🙈🙏

ena10
    08. Kolovoz 2019. 12:17

Hrabrica

ČESTITKE !! 🥳🥳🥳🥳😊😊😊😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.