ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    04. Kolovoz 2019. 11:22

Angie i Grizli, ne sjećam se jesam tu pričala al ona nam je I rekla da sam trudna i to cca 4 dana prije testa ga trudnoću... tj pozvala nas je i rekla da će ona dobiti seku,onako vrlo uvjerljivo😂 Ja napravim test i opa! Jedino pred koji tjedan je promijenila ploču i kad je pitaš kako će se zvati seka ona kaže seka braco😂
    Lorija, bez brige dok rodim neće joj bit najomiljenija osoba na svijetu! Mislim da će tu biti dosta ljubomore..

Eleonor pitaš za urin ili urinokulturu jer si napisala da si samo jednom radila urinokulturu,ne vidim potrebu za raditi urinokulturu dok god ne osjećaš neke simptome ili urin pokaže puno bakterija. Ja sam dosad radila u 7.tjednu pa mi je pokazao puno bakterija pa sam išla na urinokulturu i to je bilo sterilno. Isto češće piskim kako tjedni odmicu al to je normalno.

04. Kolovoz 2019. 11:24

Lavica27

Angie i Grizli, ne sjećam se jesam tu pričala al ona nam je I rekla da sam trudna i to cca 4 dana prije testa ga trudnoću… tj pozvala nas je i rekla da će ona dobiti seku,onako vrlo uvjerljivo😂 Ja napravim test i opa! Jedino pred koji tjedan je promijenila ploču i kad je pitaš kako će se zvati seka ona kaže seka braco😂
    Lorija, bez brige dok rodim neće joj bit najomiljenija osoba na svijetu! Mislim da će tu biti dosta ljubomore..

Eleonor pitaš za urin ili urinokulturu jer si napisala da si samo jednom radila urinokulturu,ne vidim potrebu za raditi urinokulturu dok god ne osjećaš neke simptome ili urin pokaže puno bakterija. Ja sam dosad radila u 7.tjednu pa mi je pokazao puno bakterija pa sam išla na urinokulturu i to je bilo sterilno. Isto češće piskim kako tjedni odmicu al to je normalno.

Hvala ti puno:)
    Ne osjecam nikakve probleme dolje niti ista ali eto mislila sam da se to cesce radi posto smo trudne.Ili ja mozda samo imam paranoje pa zelim stalno radit pretrage.

04. Kolovoz 2019. 11:26

Eleonore to me i muci jer se bojim da nece nesto biti u redu zato sto nisam pila folacin.. A pokusavala sam, popijem ju ali isti tren ju povratim... Folacin se pije samo prva 3mj jel tako? Sad mi ne vrijedi piti ili da pijem ne znam ni sama

04. Kolovoz 2019. 11:29

Marija2909

Eleonore to me i muci jer se bojim da nece nesto biti u redu zato sto nisam pila folacin.. A pokusavala sam, popijem ju ali isti tren ju povratim… Folacin se pije samo prva 3mj jel tako? Sad mi ne vrijedi piti ili da pijem ne znam ni sama

Meni je moja ginekologica rekla da cu vjerojatno povracat Folacin ali da pijem..da cu se naviknuti.Ja bi ti preporucila da kontaktiras ginekologa i pitas sta da radis..objasni da ne mozes pit zbog velikih mucnina..pa vidi sta ce ti rec.

• thinkpink1
    04. Kolovoz 2019. 11:29

Marija2909

Pozdrav cure! Imam pitanje koje me muci pa ako mi mozete pomoci.. Dakle, trenutno sam u 13om tj. Od pocetka trudnoce imam nepodnosljive mucnine i povracanje,izgubila sam 2kg do sada. Cim nesto stavim u usta to i povratim. Dobro je to sto se zadnja 2 tj malo smirilo tj povratim 1 ili 2 puta dnevno.. U 5om tjednu sam dobila folacin i duphaston za piti,ali sam negdje u 7 tj prestala oboje piti jer sam jako povracala i od tada nisam uopce pila.. S bebom je sve u redu.. Pa me zanima jeste li vi pile te tablete stalno?

Trebala si se javiti ginekologu da imas mucnine pa da ti propise utrogestan koji se aplicira vaginalno, istog je djelovanja kao i duphaston, pa djeluje bez obzira na mucnine i povracanja. To je progesteronska terapija koju je s razlogom dao. Ja ju iskreno ne bi prekidala, pogotovo ne na svoju ruku.

C1M4
    04. Kolovoz 2019. 11:33

Duphaston pogotovo ne smijes prestati piti na svoju ruku jer si ga s razlogom dobila.. Trebas zvati ginekologa kak je Think napisala da ti da utrogestan, on ide vaginalno, ne bi imala nuspojava nikakvih..

04. Kolovoz 2019. 11:36

Javila sam se ginekologu i objasnila situaciju, on mi je rekao da je sve to dobro i nista mi nije preporucio sto da radim, bas nista a ja ne mogu ustat iz kreveta od mucnina, nisam sposobna za nista osim za otici do wc-a.. Sad cu nastaviti s tim a znam da opet necu moci nista jesti ni piti zbog toga 

04. Kolovoz 2019. 11:40

Marija2909

Javila sam se ginekologu i objasnila situaciju, on mi je rekao da je sve to dobro i nista mi nije preporucio sto da radim, bas nista a ja ne mogu ustat iz kreveta od mucnina, nisam sposobna za nista osim za otici do wc-a.. Sad cu nastaviti s tim a znam da opet necu moci nista jesti ni piti zbog toga

Ja ti nisam do 11.tjedna uopce funkcionirala,stalno povracala,isto izgubila 2 kile,nisam ni pit mogla ker bi i to povracala,jako mi je bilo lose ali prestalo je.Sad se osjecam odlicno..to ti je normalno.Ali nemoj sama na svoju ruku prestat piti ono sto ti je prepisano.Vidjed ces da ce ti uskoro biti bolje..
    Kazem ti..ja se sad u 15.tjednu osjecam odlicno.

• Stelle123
    04. Kolovoz 2019. 11:49

Sad sam zabrijala da mozda zbog ovog pritiska nosim nisko. Doduse beba stvarno kad tucka, tucka oko ruba gacica. Nije da se nesto forsiram, osim sto sjedim dok radim, a to zna bit osam sati. Dosta i lezim. Ko ce docekat novi pregled?

url=https://lilypie.com]

04. Kolovoz 2019. 11:56

Eleonore jel jos uvijek moras piti folnu? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.