Folna se moze pit cijelu trudnocu i dobra je i kod daljnjeg razvoja organa. Moj ginekolog je rekao da pijem samo folnu ako se raznovrsno hranim, al ja presla na Novalac.
url=https://lilypie.com]
Baš sam sad išla gledati papire i bila sam 13tt na pregledu kad mi je prepisala još jednu kutiju Folacina..ali svatko je od nas drugačiji...ja sam imala malo lošiju sliku krvi i jetre pa mi je možda zato produžila..nisam pitala,valjda zna šta radi :)
Jedna poznanica nije ništa ni pila zbog mučnina tj.dr joj je ukinuo terapiju.Ni svi dr nemaju isti nacin liječenja..ko za te dnevne uloske,neki kažu može a neki ni u ludilu. Dok su bebe dobro sve ostalo nije bitno 😊
Uvijek je bilo trollanja i ljudi kojima je dosadno u zivotu pa si ovako krate vrijeme. Zato mi koji smo ovdje svakodnevno trebamo biti extra oprezni sa otkrivanjem osobnih podataka i detalja iz svoje privatnosti. Kako sam ranije vec pisala, nemam vise ni fejs ni instagram ni ista slicno. Mm i ja imali smo slucaj zadiranja u nasu privatnost i nasu obitelj i vjerovali osobi koja nam se predstavljala kao najdivnija i najkrasnija a iza ledja nas pokusavala rastavit iz ciste ljubomore i jala. Nije uspjela naravno, iako smo oboje mladi, i mm i ja smo svasta skupa prosli da bi nam netko jos smrkav stao na put. Al od tada nikakve drustvene stranice ne dolaze u obzir. Zato sam tu na forumu jer nit vas vidim nit vas cujem....procitam vas, otipkam ako imam sto i mir svima 😉
Ja vec par dana razmišljam da pokrenem malo temu o trolovima na forumu. Čitajući postove na grupi mame u Njemackoj vidim da su imale problema sa jednom od (gdje su je savjetovale , brinule se i na kraju ova niti je bila trudna itd) , i neki dan pročitam u grupi mama što iščekivanju plusić takodjer o jednoj od koja je isto bila trol, dizala im paniku…
Zanima me vi koje ste duže na forumu jeste imale negativna iskustva? Posto mi je to struka jel, ja svaki nik, poruke, nacin pisanja, dijalekt, nacin izražavanja prostudiram (vise puta mahinalno) i onda vec mogu zaključiti da li da neke poruke, nikove uzmem ozbiljno ili ne.
Ja zasada nisam nesto specijalno primjetila.Prvi put mi je ova Marija koja je sada ugasila profil nekako sumnjiva.
A ovo sto si rekla da se neka zena pravila da je trudna je tuzno.Mozda zapravo samo zeli bebu..a ne moze zatrudnit.Ili neki bolesnik.
Koliko sam skuzila na nasem forumu zimskih beba su sve zene uredu😇..meni je divno pricati sa svima vama.
Goga trollovi mi nikad nisu bili jasni...šta nemaš nikakvog života pa se zabavljas praveći lazne profile okolo i svašta nešto.(mislim na trolla ne tebe 😁)
Gogatrollovi mi nikad nisu bili jasni…šta nemaš nikakvog života pa se zabavljas praveći lazne profile okolo i svašta nešto.(mislim na trolla ne tebe 😁)
Mare takvi ljudi nisu sretni,ni srece ni pameti😂😐..ima dobrih zanimacija u zivotu...oni za te nisu culi.Najbolje ne obazirat se.
Samo mi nije jasno zasto se Marija naljutila i izbrisala profil? Hm.
Hah...ja bi prva mogla u kategoriju trolova. Zadnji put kad sam redovito pisala su u djiru bili stalkeri. A zapravo sam samo hipondar. Vrlo lako si umislim dijagnoze uglavnom negativne. Lakse mi je kad ih negdje napisem, to mi je onda ko da sam ih se rijesila😁 Tako da ovu curu skroz razumim sto je si ufilmala da joj moze poc krivo ako nesto nije radila kako treba. I ja sam neki dan progutala kneglu kad je Grizli pisala o gestacijskom i autizmu. Nemam nikakvu dijagnozu, ali volim rafinirane secere, a opet sto ako jednog dana to zazalim. Vrlo lako se ubacit u depru. Al dobro nije mi cilj to prenit na druge, vec iskustvo steceno majcinstvom😁 Nije li netko ono nedavno komentirao koliko je stranica proslo a da se nitko nije pofajtao?
url=https://lilypie.com]
Stelle i meni to bas palo na pamet. 😂😂😂😂
Al ne bi ja ovo nazvala nekim fajtanjem....vjeruj kad se 🐔🐔🐔🐔🐔 prepune hormona pokrve to je mnogo gore od nekoliko postova! 🤪
Salu na stranu i da me netko krivo ne shvati, mislim da su sve cure koje su joj ista odgovorile dale dobar savjet, savjet za dobrobit i nje i njene bebe i da nije imala razloga nestat sa foruma (osim ako zaista nije troll).
Mi si tu dajemo savjete od prvih dana trudnoce, neke od nas su tu jos od planiranja trudnoce i do sad nikad nisam naisla na neki glup ili bezobrazan savjet upucen meni ili kome drugome. Ako vec trazis savjet onda si spremna na to da dobijes i pokoju kritiku, dakako opet ponavljam, iz dobrih namjera.
Trolovi osim što im je zajednicki krajnji cilj, razlikuju se samo po načinu djelovanja, imaju i zajednicku šifru odnosno dijagnozu. 😆 moje oko je primjetilo i ovde 2 povremenih, sve u svemu imamo cisto okruženje na našoj temi po meni. Stela vrlo je vazno baš zbog ovakvih da ostanes prizemna i ne umislis odmah sebi dijagnozu ili situaciju. To im je krajnji cilj..
Hah…ja bi prva mogla u kategoriju trolova. Zadnji put kad sam redovito pisala su u djiru bili stalkeri. A zapravo sam samo hipondar. Vrlo lako si umislim dijagnoze uglavnom negativne. Lakse mi je kad ih negdje napisem, to mi je onda ko da sam ih se rijesila😁 Tako da ovu curu skroz razumim sto je si ufilmala da joj moze poc krivo ako nesto nije radila kako treba. I ja sam neki dan progutala kneglu kad je Grizli pisala o gestacijskom i autizmu. Nemam nikakvu dijagnozu, ali volim rafinirane secere, a opet sto ako jednog dana to zazalim. Vrlo lako se ubacit u depru. Al dobro nije mi cilj to prenit na druge, vec iskustvo steceno majcinstvom😁 Nije li netko ono nedavno komentirao koliko je stranica proslo a da se nitko nije pofajtao?
Mislim da ne mislimo na takvo trolanje.
Pricali smo kako ima lazljivaca,koji se ubacuju ili pricaju nekome iza leda..oni koji su zli.
Dodu,zamute vodu i odu.Goga je spomenula zenu koja je lagala da je trudna (mislim da je Goga haha)...
Sortiraj odgovore
Najstariji